- 1 Mart 2010
- 44.744
- 113.825
okudum hemen aklıma kaynanam geldi bi daha sinirlendimmm
Kaynanamında böle alışkanlıkları vardı..
ortalıkda bırakamıyordum hiçbişiyimi..
Nasıl bişidir bu yhaa nasıl bi yüzsüzlüktür..
insanlar bukadar salak mı anlamıcaklarmı sanki sizin çaldığınızı bu ne pişkinlik yhaa
Bende yaşadığımdan böle şeleri artık sinirim tavan yapıyoo..
Altınım felan pek yoktu saklıcak kadar ama ortalıkda bozuk para dahi bırakamıyordum odama girip karıştırması cabasıydı..
Şimdii eşiniz yüzüğü sölese bana iftita atıyosunuz dicek
söylemese sizi salak yerine koyup pişkinliğine devam edicek
Ama canım bişi dicem sendede suç var tamam iyi niyetinden yapmışsın bişe demiyorum ama sen onların çirkef olduklarını bile bile niye iyilik yapmaya çabalıyorsun kii?
bırak yaa eşin görüşmek istese senden gizli saklıda görüşür bırak kendi haline zorla ara yapmaya çalışma..
Eltim doğum yaptı biz görüşmüyoruzz eşimde gidip görmemiş
Ben asla! git yada gitme demem yorum yapmam konuşmam haklarında banane kendi kardeşi görüyosa görsün görmüyosa keyfi bilir hiç sorunum diil valla benden uzak olsunlar
Sen kendine bak canım yhaa bırak onu bunu
Kaynanamında böle alışkanlıkları vardı..
ortalıkda bırakamıyordum hiçbişiyimi..
Nasıl bişidir bu yhaa nasıl bi yüzsüzlüktür..
insanlar bukadar salak mı anlamıcaklarmı sanki sizin çaldığınızı bu ne pişkinlik yhaa
Bende yaşadığımdan böle şeleri artık sinirim tavan yapıyoo..
Altınım felan pek yoktu saklıcak kadar ama ortalıkda bozuk para dahi bırakamıyordum odama girip karıştırması cabasıydı..
Şimdii eşiniz yüzüğü sölese bana iftita atıyosunuz dicek
söylemese sizi salak yerine koyup pişkinliğine devam edicek
Ama canım bişi dicem sendede suç var tamam iyi niyetinden yapmışsın bişe demiyorum ama sen onların çirkef olduklarını bile bile niye iyilik yapmaya çabalıyorsun kii?
bırak yaa eşin görüşmek istese senden gizli saklıda görüşür bırak kendi haline zorla ara yapmaya çalışma..
Eltim doğum yaptı biz görüşmüyoruzz eşimde gidip görmemiş
Ben asla! git yada gitme demem yorum yapmam konuşmam haklarında banane kendi kardeşi görüyosa görsün görmüyosa keyfi bilir hiç sorunum diil valla benden uzak olsunlar
Sen kendine bak canım yhaa bırak onu bunu