- 17 Ağustos 2010
- 6.673
- 4.041
Kapat o zaman konunu arkadaşım. İstediğim konuya yorum yaparım sana soracak degilim.Sensin saf .. kendi evimde kendi yatağımın basında buldum . Ve o arkadasım evime gelmedi hiç .. pes ya hala yorum yapıyorsunuz pes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapat o zaman konunu arkadaşım. İstediğim konuya yorum yaparım sana soracak degilim.Sensin saf .. kendi evimde kendi yatağımın basında buldum . Ve o arkadasım evime gelmedi hiç .. pes ya hala yorum yapıyorsunuz pes
Ben olayı oyle mi anlattım sadece O an konu açtım aynı durumu yaşayan var mı diye ama kaybolması ayrı dert bulunması ayrı . Kendi evimde buldum diyorum bu sefer de sen safsın yok bilmem nesine başlıyorsunuz . Bi gözün Aydın diyin de oyle yadırgayın.. çantamın Ağzı dar ki yolda düşmemiş ve kim olsa şüphe duyardı belki deNefret ediyorum bu eşyalarını ortada bırakıp sonrada " Sadece o görmüştü " Ama çok güveniyorum diyen fikirlerden.
O eşyayı ortada tutan suçludur ve madem guveniyorsunuz öyleyse çantam dar düşmez ihtimalini soylemeyeceksiniz.
Kesinlikle düşmüştür diyeceksiniz ki söylediğiniz Herkes suphelenmesin o çok güvendiğiniz arkadaştan.
Insanlardan şüphelenmeye ne kolay ya.
Arkadaşım bana böyle birşey dese , suphelendigini düşünür arkadasligimi keserim.
Düşmüştür o madem çok guveniyorsunuz. Zan altında tutmayın kimseyi.
Tamam anlıyorum zor bir şey de herkese olayı böyle anlatarak yanlış yapıyorsunuz.
Ben sana calindi diye yorum bile yapmadım ne dalması insanları tersledigin için yazdım. Banane yahu mal senin umrumda değil ne olduğu.Ya arkadasım bu yorumları hayretle okuyorum ya konu açtım benim gibi durum yaşayan varsa yardımcı olsun diye bostana dalar gibi dalın diye değil ki .. kendi evimde bulduk diyorum bu sefer de başladınız safsın demeye .. zaten pişman ediyorsunuz her defasında bi eksik kalın ya
Burda kayıp birsey bulundu sonuçta oyle yada böyle ve gözün Aydın denmeden bu sefer de bulmama lafa baslanıyor ..Kapat o zaman konunu arkadaşım. İstediğim konuya yorum yaparım sana soracak degilim.
Bi siz akıllısınız zaten ben safım ne altınmış arkadaş ya maşallah kaybolsa ayrı dert bulunsa ayrı Ya odama asarken çantamı hiç mi yatağımın üstüne koymamısım yada içinden bişey alırken dalgınlıkla o kuyuyu çıkarmış olamaz mıyım ?? Allahım ya bulduk bu sefer de buna yoruma başladınız
Vallah bir arkadaş yazmıştı bizde kaynoldu sandık ama bulundu evin içinde mesela bu bana moral olmustu .. arkadasım iyi biri dedim çoğu kişi aman güvenme baban dahi olsun dediler ama bak bende çıktı altın vede benim dalgınlığım yüzünden olmuş demek ki daha insanlık ölmemiş .. tabi güzel yorum yapanlar var ama bir önce gözün Aydın dense ben neden böyle yorum yazayımBen sana calindi diye yorum bile yapmadım ne dalması insanları tersledigin için yazdım. Banane yahu mal senin umrumda değil ne olduğu.
De
Millete bu konuyla nasıl yardımcı olmaya calisiyon anlamadim. Altininiz kaybolursa kimseden suphelenmeyin ama düştüğüne ihtimal vermeyin sonra yatak başından cikar diye mi
Nerede yardimci olacak tek msj göster bana allasen.
Eksik kalalim istiyorsan konu acmayacaksin bro.
İyi de hatırlasam zaten oyle derim aklımda kalan direkt astığım neyse bulundu ya bir daha bir ay geçmeden konu açmak asla yokYav o zaman deyin ki eve geldim eşyaları yatağın üzerine çıkardım falan. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki eve gelir gelmez yok olmuşlar gibi. Öff.
Ben olayı oyle mi anlattım sadece O an konu açtım aynı durumu yaşayan var mı diye ama kaybolması ayrı dert bulunması ayrı . Kendi evimde buldum diyorum bu sefer de sen safsın yok bilmem nesine başlıyorsunuz . Bi gözün Aydın diyin de oyle yadırgayın.. çantamın Ağzı dar ki yolda düşmemiş ve kim olsa şüphe duyardı belki de
ayyy daha fazla laf anlatamayacağım, size altınlarınıza ve arkadaşınızla mutluluklar.Biz burda komple müneccimiz zaten.Bi siz akıllısınız zaten ben safım ne altınmış arkadaş ya maşallah kaybolsa ayrı dert bulunsa ayrı Ya odama asarken çantamı hiç mi yatağımın üstüne koymamısım yada içinden bişey alırken dalgınlıkla o kuyuyu çıkarmış olamaz mıyım ?? Allahım ya bulduk bu sefer de buna yoruma başladınız
OkHayır, arkadasligindan emin olan şüpheye düşmezdi. Ve herkesi dusurmezdi.
Bu bir şey kaybolunca başkasını hemen yargılayan zihniyet kaç kalp yıktı biliyor musunuz ?
Dalgınlıkla çıkarma ihtimaliniz vardı madem neden yapmadınız ve çevrenize bundan da söz etmediniz ?
Resmen hedef gösterdiniz arkadaşınızı .
Burada almaz yok eminim değip ama sadece orası var ihtimal olarak diye anlattınız.
Guvenme djyeerde ne suc var?Vallah bir arkadaş yazmıştı bizde kaynoldu sandık ama bulundu evin içinde mesela bu bana moral olmustu .. arkadasım iyi biri dedim çoğu kişi aman güvenme baban dahi olsun dediler ama bak bende çıktı altın vede benim dalgınlığım yüzünden olmuş demek ki daha insanlık ölmemiş .. tabi güzel yorum yapanlar var ama bir önce gözün Aydın dense ben neden böyle yorum yazayım
altın senin mal seninse bu konuyu neden açtın?Kendi yatağımın başlığında çıktı kendi yatağım ! O kız. Evime gelmedi bile ya nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ya bende salağım demi direkt salak deyin olsun bitsin .. arkadaş altın benim mal benim dert size kalmasın böyle cirkin yorumları kendinize saklayın
Bir kucuk kupeden yuzukten bahsetseniz evet derim. Bir sey alirken firlamistir cikmistir yuvarlanip yatagin arasina girmistir. Sekiz bilezigin paketi gozden kacip da dusup de bir yerlere girecek bir sey degildir.Acaba çantayı odaya asmaya götürürken içinde ki herhangi bir şeyi çıkarmak için yatağın üstüne bırakmış olabilir miyim ??
Canım bak anlatamıyorum kimseye ya benim evimde kendi yatağımın basında çıktı sizden mi çekinip oyle yazacam ? 3 kutu halindeydi biri eksikti sadece 3 bilezik ve ben o panikle kaç defa baktım evi komple indirdim ama bulamadım sonra eşim geldi yatağı yerinden cekti arkaya bakabilmek için ve baktık orada .. konuyu başka yerlere taşıyan ben değilimBir kucuk kupeden yuzukten bahsetseniz evet derim. Bir sey alirken firlamistir cikmistir yuvarlanip yatagin arasina girmistir. Sekiz bilezigin paketi gozden kacip da dusup de bir yerlere girecek bir sey degildir.
iki ihtimal var; ya bize soylemediginiz seyler var konu sacma sapan yerlere evrildi gitti. Ya da cok safsiniz arkadasiniz basbayagi calmis. Pisman olmus hikaye yazmis. Ona inaniyorsunuz.
Bir kucuk kupeden yuzukten bahsetseniz evet derim. Bir sey alirken firlamistir cikmistir yuvarlanip yatagin arasina girmistir. Sekiz bilezigin paketi gozden kacip da dusup de bir yerlere girecek bir sey degildir.
iki ihtimal var; ya bize soylemediginiz seyler var konu sacma sapan yerlere evrildi gitti. Ya da cok safsiniz arkadasiniz basbayagi calmis. Pisman olmus hikaye yazmis. Ona inaniyorsunuz.
Aaa simdi gördüm, ama aklıma hiç iyi şeyler gelmedi ya.kendi evindeki bazanin arasina sikismis diye anladim ben.profilinde bulduğunu yazmis