• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin her sabah mesaj atması

Günümüzde maalsef kadınlar daha fazla aldatır hale geldi özgürlükleri artınca. Nerde o eski kadınlar. Gerçi onlar da baskı altında olduğu için yapamıyordu. Benim dediğim şiddet olmayan evlilikler. Kaldı ki ona bakılırsa anne de çocuğunu dövüyor bu sorun değilken koca karısını dövünce çok büyük problem olmaz bence eğer sık değilse ve ağır şiddet yoksa. Kaldı ki biz kadınlar gücümüz erkeğe yetmiyor ondan dolayı ama psikolojik şiddet uyguluyoruz erkeklere karşı maalsef. Bu durumdan utanıyorum açıkçası. Çocuğa şiddet en çok anneden geliyor diye bir haber okumuştum misal. Erkeklerden güçlü olsak erkeklerin vay haline. Ayrıca erkek ayda yılda bir annesine gitse sorun ediyoruz ama biz kadınların akrabaları sürekli geliyor kalıyor veya biz kadınlar ailemizin yanına gidip aylarca kalıyoruz bazen. Bence maalsef ailesiyle ilişkisini kontrol edemeyen biz kadınlarız. Kaldı ki erkeğin ailesi dediğim de annesi yani. Erkeğin annesi mahvediyor mahvediyorsa da. Yine bir kadın 😩😩. Biz kadınlar niye böyleyiz 😖😥😥
Aynen kesin öyledir. 🤓 Sen ye dayağını sus otur. Biz kötü kadınlarız gelemeyiz öyle şeylere. Annemizden de dayak yemedik zaten. Ama utanman iyi bir şey tabi. Utanılacak şeyler yazıyorsun çünkü. 🤓 Ama sen kadınlıktan bu kadar şikayetçi isen bir doktora git. Bir çözüm bulurlar sana belki. 🤓

Ay yok artik, korkunç bir zihniyet.
Kadin misiniz gercekten?
Kadın da çocuğunu dövüyor gerçekler bunlar
Çocuklar da şiddet görüyorken koca koca kadınların şiddet görmesi çok büyük bir sorun değil demem mi korkunç zihniyet. Esas çocuklara yönelik şiddeti umursamamak korkunç ve iğrenç

Aynen kesin öyledir. 🤓 Sen ye dayağını sus otur. Biz kötü kadınlarız gelemeyiz öyle şeylere. Annemizden de dayak yemedik zaten. Ama utanman iyi bir şey tabi. Utanılacak şeyler yazıyorsun çünkü. 🤓 Ama sen kadınlıktan bu kadar şikayetçi isen bir doktora git. Bir çözüm bulurlar sana belki. 🤓
Ben Türkiyenin ilk feministlerinden biriyim senin gibi oturduğum yerden konuşmuyorum ama sadece tek taraflı değilim

Merhaba, 3,5 yıldır evli bir bayanım. Evliligimizde çok zor dönemler oldu. 1 ay önce aileleri başka şehirden ziyarete gittiğimizde(iki aile aynı yerde yaşıyor) , boşanma noktasına geldik ve aileler karıştırıp daha kötü yaptı. 3 hafta iniş çıkış yaşadıktan sonra kendi evimize döndük, ancak dondugumuz günden itibaren kaynanam kocama her sabah günaydın oğlum mesajı atıyor. (3,5 yıldır hiç yapmiyorken)Ve bunu 6-7 gibi sabahın erken saatlerinde yapıyor. Eşim ben olmadığım bir anda annesi ona yazmak istediğini söylediginde evet demiş bana fikrimi sormadi ben bunu eve döndükten 1 hafta sonra öğrendim.Tam 1 ay oldu hiç durmadan bu süreç devam ediyor. Eşim benden uzaklaşmaya başladı ,kardeşleri ve annesi gil ile daha fazla konuşup annemgili disliyor, benimle bir şey paylaşmıyor ve bana kötü davranışlar sergiliyor. Ona en azından annen haftasonu mesaj atmasin dedim sen söyle dedi. Hemen aramı açmak için bahane arıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ancak bir tatile giderken de sabahın köründe mesaj görmek istemiyorum. İnsan annesiyle konuşur elbet saygım sonsuz.Ancak benimle yaşadığı hayata bağlı değil artık.Herseyi gizli. İletişimi kurmuyor, dışarda benimle kafeye gidip oturmuyor bile. Tükendim ve çözüm bulamıyorum, herşeyi toparlayayim derken bu araya girdi, nasıl bir etki yarattiysa onda kendi kendine evlilik ve benim adıma karar verme cesareti başlamış. Susup süs eşyası gibi evde durmami bekliyor. Lütfen bana yardımcı olun, gerçekten çok kötü hissediyorum.
Siz takıntı yapmışsınız onlar da inat etmiş. Ben olsam hiç umursamam ama rahatsız oluyorsun o saatte telefonun sesini titreşimini kapattiririm yoksa isterse mesajlassin isterse konuşsun banane. Değer görmediğim yerde de kimseye değer vermem. Herkese ederi kadar. Kendi sınırlarınızı koruyamazsaniz kimse size ne değer verir ne saygı gösterir

ay ben demin ne okudum öyle :KK57:ülkenin ilk feministlerinden biri güzelleme yapmıştı evet okudum bu gerçek mi şaka ? şaka değil mi ?

Merhaba, 3,5 yıldır evli bir bayanım. Evliligimizde çok zor dönemler oldu. 1 ay önce aileleri başka şehirden ziyarete gittiğimizde(iki aile aynı yerde yaşıyor) , boşanma noktasına geldik ve aileler karıştırıp daha kötü yaptı. 3 hafta iniş çıkış yaşadıktan sonra kendi evimize döndük, ancak dondugumuz günden itibaren kaynanam kocama her sabah günaydın oğlum mesajı atıyor. (3,5 yıldır hiç yapmiyorken)Ve bunu 6-7 gibi sabahın erken saatlerinde yapıyor. Eşim ben olmadığım bir anda annesi ona yazmak istediğini söylediginde evet demiş bana fikrimi sormadi ben bunu eve döndükten 1 hafta sonra öğrendim.Tam 1 ay oldu hiç durmadan bu süreç devam ediyor. Eşim benden uzaklaşmaya başladı ,kardeşleri ve annesi gil ile daha fazla konuşup annemgili disliyor, benimle bir şey paylaşmıyor ve bana kötü davranışlar sergiliyor. Ona en azından annen haftasonu mesaj atmasin dedim sen söyle dedi. Hemen aramı açmak için bahane arıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ancak bir tatile giderken de sabahın köründe mesaj görmek istemiyorum. İnsan annesiyle konuşur elbet saygım sonsuz.Ancak benimle yaşadığı hayata bağlı değil artık.Herseyi gizli. İletişimi kurmuyor, dışarda benimle kafeye gidip oturmuyor bile. Tükendim ve çözüm bulamıyorum, herşeyi toparlayayim derken bu araya girdi, nasıl bir etki yarattiysa onda kendi kendine evlilik ve benim adıma karar verme cesareti başlamış. Susup süs eşyası gibi evde durmami bekliyor. Lütfen bana yardımcı olun, gerçekten çok kötü hissediyorum.
Anne mesaji değilki mesele esiniz sizi dışlamış eşinizle bu sorunu halledin once mesaja gelene kadar daha cok uolunuz var

Kadın da çocuğunu dövüyor gerçekler bunlar
Çocuklar da şiddet görüyorken koca koca kadınların şiddet görmesi çok büyük bir sorun değil demem mi korkunç zihniyet. Esas çocuklara yönelik şiddeti umursamamak korkunç ve iğrenç
Kime yapjlirsa yapılsın, Şiddetin herturlusu igrenc ama sizin kadina siddet icin neredeyse güzelleme yapmadığınız kalmış
,Allah'tan feminstsiniz, olmasaniz nasil olurdunuz? Ne dusunurdunuz

Kime yapjlirsa yapılsın, Şiddetin herturlusu igrenc ama sizin kadina siddet icin neredeyse güzelleme yapmadığınız kalmış
,Allah'tan feminstsiniz, olmasaniz nasil olurdunuz? Ne dusunurdunuz
İlk feministlerdenmiş, ilk bilgisayar gibi düşünün .😂

Günümüzde maalsef kadınlar daha fazla aldatır hale geldi özgürlükleri artınca. Nerde o eski kadınlar. Gerçi onlar da baskı altında olduğu için yapamıyordu. Benim dediğim şiddet olmayan evlilikler. Kaldı ki ona bakılırsa anne de çocuğunu dövüyor bu sorun değilken koca karısını dövünce çok büyük problem olmaz bence eğer sık değilse ve ağır şiddet yoksa. Kaldı ki biz kadınlar gücümüz erkeğe yetmiyor ondan dolayı ama psikolojik şiddet uyguluyoruz erkeklere karşı maalsef. Bu durumdan utanıyorum açıkçası. Çocuğa şiddet en çok anneden geliyor diye bir haber okumuştum misal. Erkeklerden güçlü olsak erkeklerin vay haline. Ayrıca erkek ayda yılda bir annesine gitse sorun ediyoruz ama biz kadınların akrabaları sürekli geliyor kalıyor veya biz kadınlar ailemizin yanına gidip aylarca kalıyoruz bazen. Bence maalsef ailesiyle ilişkisini kontrol edemeyen biz kadınlarız. Kaldı ki erkeğin ailesi dediğim de annesi yani. Erkeğin annesi mahvediyor mahvediyorsa da. Yine bir kadın 😩😩. Biz kadınlar niye böyleyiz 😖😥😥
Eeemineeeee, utanma emine, elemanı olmadığın kümenin ayıbı seni baglamaz 😄Emineymiş, EMİN oldugun Yoros kalesinden gorülüyor :D :D

Nasıl bir zihniyet bu ya, benim yaşadığım çağda artık kimse kimseyi dövmüyor. 14 senede çok kavga ettik ama kimse kimseye vurmadı. Ha keza bir tokatta ben o adamı boşarım. İki koca yetişkin insan konuşur gerekirse kavga eder ama birbirine vuramaz. Vuran insan tartışma esnasında haksız olduğunu görmüş ve bunu sindirememiş insandır. Koca karısını şiddetli olmayacak şekilde dövebilir ne ya, ne anne çocuğuna ne koca karısına VU-RA-MAZ

Valla ikilemde kaldım. Uzaktan yorum yapınca ne var mesaj atmasından diyor insan sonra kendimi sizin yerinize koyuyorum birde sonradan bşaladı diyorsunuz eşimin ana kuzusu olduğuna mı yanayım kaynananın oğlunu hala bezini değiştirecek yaşta görüyor olmasına mı bilemedim. Düşününce zırt pırt ara mesaj at eşşek kadar adama evet rahatsız eder. Söyle annene atmasın mesaj diyemem tabi. Ama eşim son yazdıklarınızda ki gibi benimle mesafeli olup onlarla daha iyi cana yakınsa ayrılsın o zaman benden niye devam ettiriyor ki..

Ablaaaaa kafa pırıl pırıl maşallah hiç kullanılmamış ne diyon sen :deli:
Ayyy bir de ilk feministlerdenim yazmış Allah im o ne ola ki yeryüzüne düşen ilk feminist tanesimisin sen aman da aman :KK53:

Kavga ettigimizde, valizler kapının önünde dururken, gitmemi istemeleri sonrasında da barisip dondugumuzden sonra da bundan rahatsızlık duyduklarını hissettirmeleri, şimdiye kadar bana soğuk davranıyorlar, beni istemediklerini gördüm. Eşim de her an beni silecek potansiyel de duruyor, onlarla hiç iletişim kurmuyordu ben diyordum ara sor dışlama kimseyi, benim annem daha önceleri sabah ve bazen akşam mesaj attığında kızardı ve anneme mesaj attigi saate dikkat etmesi gerektiğini söylememi istedi. Yeni evliydik ve onun dediğini yapmıştım, şimdi ise her gün onun telefonunun çalması ile uyanıyorum. Arasın sorsun anlarım ama hayatımın her günü ailesi bana böyle davrandiktan sonra mesajlarını görmek istemiyorum.
Gerçekten annenize kocanız öyle dedi diye bunu söylediyseniz pes, canım siz evlenirken ne alıyorsunuz gerçekten bana öyle söyleyecek adamin alnıni karışlarim bu kocam olsun olmasın. ona ne annemle istediğim zaman konuşur yazisirim.Ki aynı durum sizin için de geçerli.Ama size uzulemedim bir türlü,yani kafalar oturmamış,yaşlar sanki 17,evlenmeyi de iyice oyuncak yaptınız.

Back
X