• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin her sabah mesaj atması

Gerçekten görünen ana oğul birlik olmuş sinir etme çabasında..
Tutumunuz çok yanlış hafta sonu bari atmasın demek yerine umurunuzda bile olmasa 1 ay bile sürmezdi bu olay..

Ya alışacaklar bu evliliğe ya koparacaksınız inceldiği yerden.. Bu süreçte odak noktanız onlar değil kendiniz olsun..
Bu dediğinizi ilk hafta söyledim, sonrasında herhangi bir şey demedim, ancak halen devam ediyor. Kendime odaklanmaya çalışıyorum ancak hep yakınımda her adımımı ve yazdığımı kontrol ediyor, ev içerisinde de rahat edemiyorum

Sen dua et gecenin yarısı aramıyor. Benimki 2 gibi aradiği olurdu iyi geceler demek istiyormuş ve yeni evliydik artik yapmiyor kac yillik evliyim pes etti galiba🤭

Kayinvalidenin eşine mesaj atmasi abes değil , oğlu sonuçta. Ama kim olsa büyük kavga sonrasi onlarında iyice ara açması vs sonucu gıcık olur. Bilerek yapıyor gibi ben olsam bende sinir olurum.
Hani büyük olaylar olmasa yapsa neyse. Ya da daha önceden de yapma alışkanlığı olsa o da sorun olmaz. Zamanlaması çok gıcık ya 🤪
Benimde demek istediğim bu .Sende devam ediyor mu halen bu durum?

Adam annesinden mesaj gelebilir mi diye sizden izin mi alacaktı cidden?
Şaka mı?
Annem her sabah bana günaydın mesajı atar. Evli olsam kocam bana sordun mu dese çok pis kavga çıkar. Ne münasebet yahu.

Adam annesinden mesaj gelebilir mi diye sizden izin mi alacaktı cidden?
Şaka mı?
Annem her sabah bana günaydın mesajı atar. Evli olsam kocam bana sordun mu dese çok pis kavga çıkar. Ne münasebet yahu.
İzin değil neden anlamıyorsunuz? Ben çözüm bulmak için sorunumu yazmışım bazılarınız da aynı şeye takilmissiniz. Burada soru sorup yardım istediğime pişman ettiniz beni

Benimde demek istediğim bu .Sende devam ediyor mu halen bu durum?
Yok etmiyor fakat evliliğin ilk 2 yılı beni epey yordu . Bizi yıprattı. Ama eşim halletti ben mesafe kurdum derken şimdi geçinip gidiyoruz. Ben eskileri unutamam pek sevmem onları. Umudu olsa hala devam eder. Benim kayinvalidem bana değil benim yerimde kim olsa onada gıcık olur. Oğlunu paylaşamiyor.
Ben gerektiği yerde olmazlarimi net ortaya koydum, eşimde desdekledi beni çoğu zaman. Desteklemediği yerde burnundan getirdim.
Erkeklere çok yüz vermemek lazım ve bazen bencil olmak lazım. En iyi erkek bile yüz verince tepene çıkar kendi yapmadığı herseyi senden bekler.

Mesaj atmasında sorun yok, beni dışlayıp boşanmaya kadar sebep olduktan sonra böyle davranmasında sorun. 5 yıldır arayıp sormadı şimdi mi aklına geldi
Yeni evliyken annenizin size her sabah uyandın mı diye mesaj attığını yazmıştınız. Bence eşiniz bunu annesine anlattı, aynı şekilde davranıyorlar, sizi sinirlendirmek istiyorlar ve başarıyorlar. Etki -tepki gibi. Eşinizin diğer davranışlarına benzer davranışlar daha önce sergilediniz mi? Size inat mı yapıyor acaba? Kayınvaldedeki tartışma konusu neydi de dahil oldu kayınvalde? Kayınpederiniz neden babanızı arama gereği hissetti? Esas konular bunlar, mesaj filan ayrıntı.

İzin değil neden anlamıyorsunuz? Ben çözüm bulmak için sorunumu yazmışım bazılarınız da aynı şeye takilmissiniz. Burada soru sorup yardım istediğime pişman ettiniz beni
Önceki mevzuyu anlatmayıp bana sormadi bile derseniz öyle anlaşılır tabi. Konuya eklemeler yapın isterseniz. Daha önce neden boşanma aşamasına geldiniz falan. Diğer mesajları sonradan okudum. Daha önce aynısını o size yapmış falan. Siz konustunuz mu esinizle sabahları çok erken yaziyor rahatsiz oluyorum diye? Ne tepki verdi? Eşiniz sizin annenize yaptığını annesine anlatmiş kadin bilerek yapıyor belli ki.

Asıl sorunları anlatmamış üstünkörü geçmişsiniz, ya sorun olarak görmüyorsunuz ya halledildi diye düşünüyorsunuz ya da sorunlarınız bu bu iken bir mesaja mı taktınız dememizden korkuyorsunuz. Yani, o kadar sıkıntıyı bir şekilde atlattıysanız bir mesaj sorun olmamalı, atlatmadıysanız onlardan bir mesaja sıra gelmemeli. Asıl sorunun bu olmadığı o kadar belli ki.

Merhaba, 3,5 yıldır evli bir bayanım. Evliligimizde çok zor dönemler oldu. 1 ay önce aileleri başka şehirden ziyarete gittiğimizde(iki aile aynı yerde yaşıyor) , boşanma noktasına geldik ve aileler karıştırıp daha kötü yaptı. 3 hafta iniş çıkış yaşadıktan sonra kendi evimize döndük, ancak dondugumuz günden itibaren kaynanam kocama her sabah günaydın oğlum mesajı atıyor. (3,5 yıldır hiç yapmiyorken)Ve bunu 6-7 gibi sabahın erken saatlerinde yapıyor. Eşim ben olmadığım bir anda annesi ona yazmak istediğini söylediginde evet demiş bana fikrimi sormadi ben bunu eve döndükten 1 hafta sonra öğrendim.Tam 1 ay oldu hiç durmadan bu süreç devam ediyor. Eşim benden uzaklaşmaya başladı ,kardeşleri ve annesi gil ile daha fazla konuşup annemgili disliyor, benimle bir şey paylaşmıyor ve bana kötü davranışlar sergiliyor. Ona en azından annen haftasonu mesaj atmasin dedim sen söyle dedi. Hemen aramı açmak için bahane arıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ancak bir tatile giderken de sabahın köründe mesaj görmek istemiyorum. İnsan annesiyle konuşur elbet saygım sonsuz.Ancak benimle yaşadığı hayata bağlı değil artık.Herseyi gizli. İletişimi kurmuyor, dışarda benimle kafeye gidip oturmuyor bile. Tükendim ve çözüm bulamıyorum, herşeyi toparlayayim derken bu araya girdi, nasıl bir etki yarattiysa onda kendi kendine evlilik ve benim adıma karar verme cesareti başlamış. Susup süs eşyası gibi evde durmami bekliyor. Lütfen bana yardımcı olun, gerçekten çok kötü hissediyorum.

konuyu bu sabah 09:00 da açıyorsunuz, eşiniz görüyor ve büyük sorun yaşıyorsunuz. Sonra konumu sil diye mesaj atıp birde konuyu siliyorsunuz: Hadi abla daha yaratıcı fikirler ile gelin ... Yazdım pişman oldum demek bu kadar zor olmasa gerek ...

konuyu bu sabah 09:00 da açıyorsunuz, eşiniz görüyor ve büyük sorun yaşıyorsunuz. Sonra konumu sil diye mesaj atıp birde konuyu siliyorsunuz: Hadi abla daha yaratıcı fikirler ile gelin ... Yazdım pişman oldum demek bu kadar zor olmasa gerek ...
Bence sürekli birbirlerinin telefonunu dikizliyorlar aman Allah'ım ya ne kadar gergin hayatlar.

Bir de yarım yamalak anlatıp anlamıyorsunuz demesi. Eşle de iletişim böyle ise anlaşamamaları normal gibi.
O dilediği kadarını kendi çerçevesinden anlatacak biz onaylayacağız, esas sıkıntıyı kendi imkanlarımızla sezip ne alaka deyince kızıyorlar.

Burada oğulları olan birçok anne vardır. Ilerde oglunuz evlenince sabah mesaj atmanıza tepki veren gelin olduğunda ne hissedersiniz! Evlenince adamın sahibi olmuyoruz. Sanae kardeşim kadın oğluna gunaydin desin buna da karışma yahu.
Annemi yıllar önce kaybettim. Bana her sabah mesaj atıyor olsaydı eşim tepki verseydi yemin ederim tiksinirdim esimdwn.

Merhaba, 3,5 yıldır evli bir bayanım. Evliligimizde çok zor dönemler oldu. 1 ay önce aileleri başka şehirden ziyarete gittiğimizde(iki aile aynı yerde yaşıyor) , boşanma noktasına geldik ve aileler karıştırıp daha kötü yaptı. 3 hafta iniş çıkış yaşadıktan sonra kendi evimize döndük, ancak dondugumuz günden itibaren kaynanam kocama her sabah günaydın oğlum mesajı atıyor. (3,5 yıldır hiç yapmiyorken)Ve bunu 6-7 gibi sabahın erken saatlerinde yapıyor. Eşim ben olmadığım bir anda annesi ona yazmak istediğini söylediginde evet demiş bana fikrimi sormadi ben bunu eve döndükten 1 hafta sonra öğrendim.Tam 1 ay oldu hiç durmadan bu süreç devam ediyor. Eşim benden uzaklaşmaya başladı ,kardeşleri ve annesi gil ile daha fazla konuşup annemgili disliyor, benimle bir şey paylaşmıyor ve bana kötü davranışlar sergiliyor. Ona en azından annen haftasonu mesaj atmasin dedim sen söyle dedi. Hemen aramı açmak için bahane arıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum ancak bir tatile giderken de sabahın köründe mesaj görmek istemiyorum. İnsan annesiyle konuşur elbet saygım sonsuz.Ancak benimle yaşadığı hayata bağlı değil artık.Herseyi gizli. İletişimi kurmuyor, dışarda benimle kafeye gidip oturmuyor bile. Tükendim ve çözüm bulamıyorum, herşeyi toparlayayim derken bu araya girdi, nasıl bir etki yarattiysa onda kendi kendine evlilik ve benim adıma karar verme cesareti başlamış. Susup süs eşyası gibi evde durmami bekliyor. Lütfen bana yardımcı olun, gerçekten çok kötü hissediyorum.
Benim eşimin ailesinin de benim de dahil olduğum bir aile wp grubu var herkes sabah oraya günaydın yazar böylece kv kim kaçta uyanmış takip eder :D ben evlendikten epey bi sonra dahil edildim gruba ama tabi bizde bu durum hep vardı sonradan olmadı. Bence siz kvnin mesajlarına kafayı takıp eşinizi bunun üzerinden sıkıştırmak yerine, ayy ne güzel anne oğul iletişiminiz arttı aile çok önemli vs gibi bir dile geçiş yapın. Ne kadar karşı tarafı kötülerseniz sonunda en kötü siz olur çıkarsınız. Bir de eşinize onun ilgisini çekecek aktiviteler önerin, sevdiği yemekleri falan yapın. Sanki yeni sevgiliymiş gibi cilveli, heyecanlı yaklaşın. Yani öyle bir sevgi pıtırcığı olun göz boyayın ki kıymetli olun tekrar.

Iyi kaynanaysa gunaydin yaz kotuyse bisey yazma.. wp konusmanizida sessize al ki uyandirmasin seni.. cozumler cok basit..

Iyi kaynanaysa gunaydin yaz kotuyse bisey yazma.. wp konusmanizida sessize al ki uyandirmasin seni.. cozumler cok basit..
Konu sahibine değil kadın oğluna atıyormuş günaydın mesajını.
Ama oğluna mesaj attığı anda kendi telefonundan kaynanaya günaydın yazmak bak iyi fikir olabilir asfagah.

kaynana bilincli yapiyor olabilir yada tartisnanizdan dolayi esin annesine beni arayip sormuyorsun vs dediyse kaynana kendini kanitlamaya da calisiyor olabilir

hic arayip sormayan kaynana kavga sonrasi boyle bisey yapsa bende ister istemez sinir olurdum ama belli etmezdim cunku belli edince erkekler dusman kesiliyor :KK53:

Back
X