Pardon kızlar görmemişim bugün 3.seansıma gideceğim.Öncelikle şunu söyleyim bugün bende incelmeye başladığımı hissediyorum.Ben tüm vücut gidiyorum dizden yukarı olan üst bacak kalça göbüş sırt ve kollar.Fiyat herkese aynı 1500 tl 15 seans seans 2saat sürüyor.Benim patronumun eşide başladı %15 indirim kazandım bugün onu konuşucam.Kollar benimde tosun gibi etkili oluyor emin olun .2haftada belli ediyomuş kendini bende bekliyorum hayırlısı inşallah 15seans sonu şöyle 38-40 beden olurum.Ben 78kg 160 boyundayım.
YASEMİNCİM ÇOK ÇOK TŞK EDERİM.. ARAŞTIRIYORUM ŞİMDİYE KADAR BURASI İYİ SANKİ..ÇOK SAĞOL CANIM
komanchi, nereye gittiğini ve ücreti yazabilirmisinbenim gittiğim yerde ayrıca selülit baslığı da var, onunla da selülitleri hedef alıo direkt ve gercekten tek bacak bittiğinde bi bacak daha duzgun diğeri portakal kabugu seklındeydi...
aslında olması gerekmiyormu ceren i ilk seansda bile şu kadar incelme diyorlarya bana biraz tuhaf geliyor ..
ölçülerim ilk seansta alınmıştı.5 seansta bi daha alınacakmış.ben şuanda çok fazla bi değişiklik hissetmiyorum.ama sonunda olumlu sonuçlar alacaksın diyorlar.sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum..
Moralinizi bozmak istemiyorum ama şişkinlik mişkinlik deyip eveliyip gevelemezler inşallah,Sende benim gibsin ve sanada aynı şeyler söylenmiş.Bu kadar eminler demekki olacak bişeyler deyip beklemeye devam o zaman.Bu arada benim gittiğim cihaz italyan malıymış.Cumartesiyi iple çekiyorum...
Üzülerek söylüyorum sanırım haklısın.2 beden incelme olucak dendi inanmak istiyorum ama kalbim buda yalan diyor.Moralinizi bozmak istemiyorum ama şişkinlik mişkinlik deyip eveliyip gevelemezler inşallah,
Bende söyledikleri gibi olacak diye bekleyip durdum oldu bişeyler olmasına ama,
Hani ilk seansta 2,5 cm eksilen vardı,
Hani vaadleri,ilk baştaki söyledikleri
Ben 8 seans sonu 6 cm verdim ama bu 6 cm benim çabalarımın ve verdiğim 7 kilonun sıkı diyetin ve sporun sonucuydu.
7 kiloyla zaten 6 cm(göbek) incelir insan kavitasyon yaptırmadan değil mi?
Para tuzağı işte,en azında benim için kimseyi zan altında bırakmak istemem,
Sadece benim gibi hüsrana uğramayın diyemafoldumben
canımcm ist neresi tam olarak ismini yazarmısın 10 kür derken 10 seans değilmi?? tşkler arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?