Ben de Ankara'da araştırıyorum. Çeşit çeşit makineler var. Makineden makineye fark ediyor mu acaba diye düşünüyorum. Bir tanesi seansına 240 TL dedi. Bir tanesi 50 TL. Pahalı olan seans 1,5-2 saat sürüyor diyor ve 2 gün arayla yapmak lazım diyor. Ucuz olan haftada 1 en fazla 2 gelin diyor ve seansı yarım saat sürüyor. Ya bu eriyen yağları atamazsak vücudun içinde bir yerlere sonradan depolanma ihtimali var mı? Mesela kalçaları eritip gıdık yaparmışız...Şöyle 10 seans filan yaptırıp çok iyi sonuç aldım diyen var mı?
Selülitini var mıydı? selülitlerde azalma oluyor mu? ben çok incelmek istemiyorum sadece selülit görüntüsünden kurtulmak istiyorum.
Herkese merhaba beklenen seansa bugün gittim.Önce Azracım senin sorularına cevap vereyim Benimle ilgilenen Zeren hanım ve çok memnunum kendisinden ,:dance:canla başla benim yağları yok etmek için uğraşıyor.Ben yumuşadığımı hissetmeye başladım.Birde dikkatimi çeken birşey olduki su tüketimim arttı ve biraz fazla yesem vücudumda ağırlık hissediyorum yani bu uygulama porsiyonları küçültüp az yememizi sağlıyor.ümraniyede ki yerdeki bu cihazın aynısı değil ama fonksiyonu aynı olan benzer cihaz.Orcem diye bir firma getiriyor sahibinin eşi yapıyor bu yüzdende ucuz.Salı yada çarşamba 3. seansım kendimi iyi hissediyorum umarım işe yarıyacak.Zayıf günler gelsin artık yaza kardeşimin düğünü varr incelmem lazım :))
benim toplamda 8 seans oldu... yaza victoria beckham olma hayallerim devam ediyor.... yediklerinize dikkat ettiğinizde hep ilerleme oluyo bu arada. 2 seans arası yemeyi abartırsanız vucut sanırım kalan yag hucrelerini şişirio,çok su içip dikkatli beslendiniz mi bana kalırsa bu alet bizler için gönderilmiş bi mucize bayanssulusmile
Teşekkürler tavsiyelerin için.Moral olarak iyi geldi valla.Peki kilo olarak kayıp nasıl bedense incelme beden olarak ne kadar oldu?Suyu çok içiyorum aslında ama hani şöyle rahatladım diyemedim belkide daha çok erken olduğu için.Kaçıncı seansta en çok hissediyosun cevaplarsan sevinirim.ben zaten seanstan cıktığımda üzerimdeki pantalonda bi bollaşma hissediyorum... seans bitince beni bi de pasif jimnastiğe de bağlıolar sanırım onun da etkisi oluyo iyice kaslar calıştığı için yumusayan yaglar daha kolay atılıo vucuttan.... rahatlıkla söyleyebilirimki giyemediğim pantalonlarıma artık girebiliorum yani beden olarakta bi gerileme sözkonusu....
eger şişkinlik varsa bence vucudunda ödem vardır... bol bol su içmeyi bırakma, seans öncesi de sonrası da kendini zorlayıp su iç...bi de bi tavsiyem daha olacak, protein agırlıklı beslen kendinde daha az şişkinlik hissedeceksin...duzenli kullanıldığında kesinlikle etkisi oluyo...buarada son bi tavsiye daha bu konuda cok arastırma yapmıs biri olarak makinanın menşei çok önemli diolar, orjinalleri italyanmıs ama uzakdoğu malı makinalarda varmıs piyasada ve zarar veriyomus sağlığa ...
bu arada yasemincim.. çok özel olmazsa ne kadar veriyosun..bide tüm vucutmu gidiyosun.. benim kollarım çok kalın bunlarada çare varmı acep rica etsem benim adıma sorarmısın[/QUOTE
yasemincim bana cvp vermemişsinklava: belkiyom amabayanssulusmile a.s.
bu arada yasemincim.. çok özel olmazsa ne kadar veriyosun..bide tüm vucutmu gidiyosun.. benim kollarım çok kalın bunlarada çare varmı acep rica etsem benim adıma sorarmısın[/QUOTE
yasemincim bana cvp vermemişsinklava: belkiyom amabayanssulusmile a.s.
Pardon kızlar görmemişim bugün 3.seansıma gideceğim.Öncelikle şunu söyleyim bugün bende incelmeye başladığımı hissediyorum.Ben tüm vücut gidiyorum dizden yukarı olan üst bacak kalça göbüş sırt ve kollar.Fiyat herkese aynı 1500 tl 15 seans seans 2saat sürüyor.Benim patronumun eşide başladı %15 indirim kazandım bugün onu konuşucam.Kollar benimde tosun gibi etkili oluyor emin olun .2haftada belli ediyomuş kendini bende bekliyorum hayırlısı inşallah 15seans sonu şöyle 38-40 beden olurum.Ben 78kg 160 boyundayım.
Senin dediğin tüm yerlerle ben görüştüm.Saka inandırıcı gelmedi kaldı ki cihazı eximia değil.Tarabya eximia kullanıyor ama ordaki gülçin hanımın yaklaşımı çok ticari geldi bana.Valla İstanbulda en uygunu b.köy suntown solarium .Herkes yapıyo bu işi bari incelmiceksek zararımız az olsun.En uygun fiyat tüm vücut 1500tl.Onada kredi karta 10 taksit yapıyor.Dikkat edin bahsettiğiniz yerler tek bölgeye bu fiyatı veriyor.arkadaşlar merhaba,
bende kavitasyon yaptımak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. saka bana çok yakın ve başka işilemler için gidiyorum.3 tane yer buldum. saka 1500 tl mega kavitasyon la yapıyorlar.eximia denilen cihazla işlem yapan tarabyada bir yer var 1200 tl ye yapacaklar. birde suculpture diye bir yer var 3000 lira diyor akatlarda cihazı ersoy kozmetikten almışlar. hangisini yapsam karar veremiyorum birde ıslak yöntem yapan bir yer biliyormusun. yeni başlayan birisi olarak siz hangisini tavsiye edersiniz. çok kararsız kaldım. şimdiden teşekkürler.
şimdiden teşlekküğr ederim.
kızlar şu ümraniyedeki yeri ben de öğrenebilir miyim ?
adres ve irtibat bilgilerini teşekkürler.
bu arada sonuçlar nasıl
Ümraniyedeki yeri Estepoint diye aratırsan google da var.Fiyat 1200 tl idi.Ben pzarlığınıda yapmıştım ama uzak olduğundan gidemedim.
canım tekrar selam :) ümraniyedeki yerde kaç seans 1200tl?
Merhaba kızlar, ben de yarın başlıyorum kısmetse, etiler/akatlar da bir yerle anlaştım, toplamda 1080 liraya gelecek kavitasyon, paket içeriğini ayrıntılı olarak yarın öğlen gidince öğreneceğim. Gelişmeleri yarın akşam yazarım. yerimseniben Temmuzda düğünüm var düğünden önce inşallah incelirim( Gerçi bu koşuşturmada kesin incelirim :)
arkadaşlar ben doktor kontrolunde exıma kavitasyona başladım. bugün 2.seansa gidicem toplam 10 seans göbek bölgesi için gidiyorum.20 dk sürüyor benim.gelişmeleri yazıcam.
merhaba arkadaşlar bende bugün istanbulda bir firmayla görüştüm yaklaşık 10 kilo fazlam var feci yayılmış bir basen yapım, deneme seansında 3 cm inceldim bana hep yalan gisi geliyordu ama evde eşimde bu değişikliği farkedince inanmaya başladım.bütün yorumlarıda okudum fiyatlarda ortada bana 10 kür kuru kavitasyona 1100 ytl ayrıca 10 kür de lenf dolaşım masajı yanında ücretsiz.birkaç haftaya başlayacağım umarım güzel olur herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?