Kavitasyon yaptıran var mı?

Evet canım fiyatı nasıl toplam nekadara mal oldu sana?Bende kavitasyon yaptırcam izmirde ama yararlı olur mu endişelerim var?

ben antalya bi yere sordum 6 seans 1200.00tl.sean ücreti 200 tl.başka bi yerde seans ücreti 100 tl. kafam karıştı.arada niye bu kadar fark var.yapılan işlem aynı değil mi?

Selam arkadaşlar ben dün başladım eximia ile kavitasyon işlemine.Tüm vücut yaptırıyorum .15 seans 1500tl kredi kartına 10 taksit.ısteyene senet te yapılıyor.ıstanbulda bu fiyattan ucuzu yok .Eximia yapılan tüm yerlerle görüştüm.Bakırköy suntown solarium da başladım.ılk seans ölçümlerim de alındığından 3 saat sürdü.Nerdeyse bazı yerlerden 5cm bazı yerden 1 cm inceldim.Şimdi yediklerime dikkat ediyorum.Ama diyet değil.Akşam 5 ten sonra yemicem.sabah iyi bir kahvaltı kepek ekmekli öğlen işyerimde çıkan yemeklerden yicem.ıkindide yarım simit yiyorum.Bakalım haftada 2 seans gidicem .2. seans pazar günü.Bundan sonra ölçüm 5. seansta olucak.Kavitasyon sadece kulakta çınlama şeklinde oluyor.Eximia cihazının diğer fonksiyonu vakum ve lenf drenaj biraz acıtıyor.Hani moraran yerimize bastırdığımızdaki ağrı gibi oluyor işlem.ben her seansı paylaşacağım.Çünkü kimse yazmıyor ben çok merak ediyodum.ıstiyorum ki kararsız olanlar birebir merakını gidersin.Zayıf günler gelicek inanıyorum.

yasemin sen bölgesel mi yoksa tüm vücudamı yaptırıosun bende istiorum ama bakırköy bana çok ters kalıyo ben maslak tarafındayım fiyatı çok uygunmuş İnşallah istediin sonuçları alırsın:lepi:

Tüm vücut yaptırıyorum çünkü benim diz kapaklarımdan itibaren her yerde yayılmış durumda yağlarım.Maslak ta da var ama nerdeyse benim yaptırdığım fiyat orda sadece tek bölge.Valla yolu çekmeye değer.Aslında bende senin gibiyim işyerim seyrantepede sonuçta bende iş çıkışı gidicem:)Bakırköy pazar hariç banada ters kalıyor ama bu kadar fiyat farkına değer.Umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız.

yasemin arkadaşım seansı 100 e yapmışlar sizin, bir seans kaç dk sürüyor tüm vücutta, ben sdc göbek ve arka yanlara yaptırıcam, lütfen gittiğiniz yere bu şekilde uygulamada ne kdr ücret gerektiğini sorup öğrenirmisiniz şimdiden tşkrler

antalyada göbek ve arka yanların seans ücreti 100.00 tl.basen senas ücreti 75,00 tl ben bugün görüşmeye gidicem..

Merhaba arkadaşlar,
2,5 ay kadar 8 seans kavitasyon+8 seans wella shape seanslarına gittim ,
Ben tavsiye etmiyorum,
7 kilo verdim 6 cm inceldim göbekten(sadece oraya uygulandı)
Yalnız çok sıkı diyet ve spor yaptım bu süre içinde ve 6 cm lik incelmemin sebebi de buydu zaten,
Arkadaşımla birlikte yaptık o memnun kaldı,
Dizlerine de power plate'in çok iyi geldiğini söyledi
kavitasyon ve wella shape paketi(8 er seans) bana 1500 ytl ye (10 taksit) mal oldu(sınırsızda power hakkı),
Ben bu zamanımı ve paramı bir spor kulübüne harcasydım şu anda daha fazla incelmiş ve sıkılaşmış olurdum.
Bence spor yapın ya da evde yapılmıyosa salona gidin,
En çok da yüzmeyi tavsiye ediyorum,
Yüzme bölgesel incelme sağlıyor,nerenizde fazlalık varsa törpülüyor.

Sınırsız power hakkım vardı ama ben onu kullanamadım tansiyonumu düşürüyordu

Biraz daha bilgi vermek istiyorum,

Power plate çalışmayan kasları bile çalıştırıp fizik tedavi yaptırıyormuş.
Benim kan şekerimi filan düşürüyordu ,aç karna girilmeyecekmiş ama ben hep diyetteydim ve açtım,

Kavitasyonda ise bir aletle o bölgede jel sürüp gezdiriyorlar,bir ses çıkıyor ama acı yok,
Yalnız 3 lt su şart ve patlayan yağ hücrelerinin atılması için o gün yarım saatlik bir yürüyüş gerekiyor.
Wella shape yönteminde ise vakumlu bir alet sorunlu bölgede gezdiriliyor.Biraz canınız yanabilir sonradan alışıyorsunuz,
Tekrar söylüyorum,o vaktimi l karnitin alıp spor salonunda geçirseydim göbeğim belki de yok olmuştu,
Doktorun yaptığı açıklama:'' Bu işlemler şişlik yapar,asıl sonucu seanslar bittikten 20 gün sonra görebilirsin'' oldu.
Arkadaşım memnun kaldı o daha yağlı idi ve 2. pakete başladı.
Fakat o, yanında mezoterapi denen ve 15-20 defa sorunlu bölgeye iğne enjekte edilen yöntemi de dahil ettirdi paketine,
Bende heveslendim mezoya,1 seans yaptırdım çok canım yandı .Morluk oluştu bir dahada yaptırmadım.
Kavitasyon 40 dk civarında sürüyor,wella da aynı,
Power plate iste 10-15 dk civarında sürüyor.
Yalnız wella ve Kavitasyon 3-4 gün arayla yapılabiliyor.

Seçim sizin

Son düzenleme:
merhaba proton808 ben bugün görüşmeye gidicem kavitasyon için.senin sölediklerinden sonra kafam karıştı.bende göbek kısmı için yaptıracaktım.bakalım ne diyecekler.senin yazdıklarından sonra kafam karıştı açıkçası...

Dizden yukarısı bacak kalça basen göbek sırt kol kafa hariç:) 2,5 saat sürdü.Yarım saatte ölçüm işlemleri oldu.Toplam 3 saatim gitti orda.Evet ücret gerçekten piyasaya göre çok uygun.2.seansı iple çekiyorum pazar günü.

ıZmirli arkadaşlar benim metoblizma doktorumda kavitasyon var. 800.-TL karın bölgesi için 8 seans, 1200TL bacak bölgesi için 10 seans toplam bedeli. toplam 2000 e mal oluyor. ılgilenirseniz özelime yazın doktorumun numarasını vereyim. Ben yaptırmıyorum ama yaptıracak olsam güzellik salonlarına para akıtmaktansa doktorla yapılan uygulamayı tercih ederdim. Ben doğum sonrası kilolarımdan kavitasyonsuz doktorum ve diyetisyenimle kurtuldum. Boğazı tutup, yürüdük mü iş bitiyor gerisi hikaye.. Sonuçta bir manyetik alana maruz kalıyorsunuz ve ne derece sağlıklı..Hepinize sevgiler

yasemincim ümraniyede bildiğin varmı ki yoksa gelişigüzel misal mi verdinsenağlama ben ümraniyede oturuyorumda..bide ilerleyen sayfalarda bakırköydeki yerde başlamışsın bende zeren hanımla görüştüm ama bilemiyorum..bu makinadan ümraniyede varmı acep?? bu arda nasıl memnunmusun gerçekden benim kalıcı yağlarım var simitlerim diz kapağımdaki yağlar bide kollarım çok kalın..kollar ise en çok istediğim yerlerr..offffff..çok da pahalı
Çok üzgünüm çoook mafoldumben

yasemincim zeren hanım bakırköydeki estetisyen hanım..sizle bu hanım mı ilgileniyor??

yasemincim zeren hanım bakırköydeki estetisyen hanım..sizle bu hanım mı ilgileniyor??

Herkese merhaba beklenen seansa bugün gittim.Önce Azracım senin sorularına cevap vereyim Benimle ilgilenen Zeren hanım ve çok memnunum kendisinden ,:dance:canla başla benim yağları yok etmek için uğraşıyor.Ben yumuşadığımı hissetmeye başladım.Birde dikkatimi çeken birşey olduki su tüketimim arttı ve biraz fazla yesem vücudumda ağırlık hissediyorum yani bu uygulama porsiyonları küçültüp az yememizi sağlıyor.ümraniyede ki yerdeki bu cihazın aynısı değil ama fonksiyonu aynı olan benzer cihaz.Orcem diye bir firma getiriyor sahibinin eşi yapıyor bu yüzdende ucuz.Salı yada çarşamba 3. seansım kendimi iyi hissediyorum umarım işe yarıyacak.Zayıf günler gelsin artık yaza kardeşimin düğünü varr incelmem lazım :))

Canım bana adres ve fiyat bilgisini gönderebilir misin?

teşekkürler...

kızlar şu ümraniyedeki yeri ben de öğrenebilir miyim ?

adres ve irtibat bilgilerini teşekkürler.

bu arada sonuçlar nasıl ?

Ceren merhaba,kafa karışacak biey yok,bence hepsinin parasını ödemededen 1-2 hafta dene ,faydasını görürsen paket alıp devam edersin,böyle şeyler her insanda farklı sonuçlar verir,
benim hatamsa cumburlop atlayıp denemeden birbuçuk milyarı daha 1. seansta ödeyivermek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…