Kavitasyon yaptıran var mı?

Ben bugün 4.seansa gidiyorum kızlar.her gittiğim seansta kilom tartılıyor.her seans 300-500 gr.farkediyor kilomda.çok iyi sonuçlar alınacağını söylüyorlar sonunda.

nolur sizde uğramamazlık etmeyin

ya kızlar bişi sorcam, ben ne zmn bi güzellik salonuna doktora vs gitsem mutlaka ahpab olurum hemen diğer müşterilerle çok geveze olduğum için, sonuç nasıl vs diye sorarım, kay açdır gidiyormuş nolmuş

siz hiç gittiğiniz yerlerde bekleme esansında fln başka müşterilere kulak misafiri olmuyormusunuz, yada merak edip sormuyormusunuz sonuçlar nasıl diye karşılaştırmıyormusunuz kendinizle fln, ay ne bilim ben çok araştırmacı bi insanım valla

Bende aynen öyleyimdir.Yakaladığım zaman soruyorum ama gittiğim yerde sıfırdan başlayan benden başka yok herkes yeni yeni duyuyor ve kanıtlanmış bişey henüz yakalayamadım.Ben bugün regl olduğum için haftaya kaldı 5.seansım.Şişkinlik birazda reglden di sanırım.Aslında uygulamayı yapan sormuştu şişkinim deyince bana göre daha 1hafta vardı .bugün aradığımda erken olması normal dedi metabolizma hızlanıyor dedi.İçim rahatladı açıkçası haftaya kuş gibi olurum inş.

Benimde bugün 4.seansım bitti.pazartesi 5.seansa gideceğim.ama bende hiçbi incelme olmadı şimdiye kadar ilk senasta bile.sonuç olumlu olacak diyorlar bana.1 beden incelme olur dediler.sizde incelme oldu mu?

benim araştırmalarım sonucu bu işlemler,doktordan doktora,kullandıkları cihazdan cihaza,uyguladıkları yöntemlerde dail olmak üzere kişiden kişiye değişiyor etkileri.arkadaşlar yanlış anlamayın ama bir atasözü vardır.ucuz etin yahnisi olur diye.biz hem ucuz olsun istiyoruz hemde sonuç alalım istiyoruz sanırım ikisi bir yerde olmuyor...çoğu arkadaş sonuç alıyor yada çoğu alamıyor.baştan aşağı bu forumun bütün sayfalarını okudum ve araştırmalarım sonucu bu düşünce kanaatine hem fikir aldım..

ben bugün uygulamaya gideceğim arkadaşlar...eximia kavitasyon ...3 litre su içmeye başladım ayrıca bence sıkı bir diyetede başlamış bulunuyorum yağsız bir diyet ..3 gün boyunca bu diyeti uygulayacağım..kilom 63 boyum 1.62 bakalım ne kadar incelme olacak ...bende bacak basen sorunlu 3. derec selülit ...selülite ne kadar etki eder bilmiyorum ama gidiş amacım bu ..dedikleri kadar varmı buğün göreceğiz..yarın yazarım sonuçları...

Benim gittiğim cihaz en pahalısı ve son modeliydi,çok az bir sonuç aldım.
İşyerinden oldukça kilolu bir arkadaşım daha ilkel bir kavitasyon cihazıyla işlem görüyor(gidip gördüm)
bel kavisinin yavaş yavaş oluştuğunu söyledi.
Açıkçası çok üzüldüm ve kafam karıştı,ama kavitasyondan sonra lenf drenaj diye bir işlem var,benim tavsiyem o işlemi yapıyorlar mı bir öğrenin,o işlem sonucu çok değiştiriyor.Sonuçta ses dalgalarıyla patlattıkları yağ hücrelerinin lenf yoluyla atılması gerekli,ya koşup terlenmesi,ya da lenf drenaja girilmesi gerekli diye biliyorum.Çok su içilmesi de ondan patlatılan yağ hücrelerinin suyla atılması

arkadaşlar ben dün uygulamaya gittim...kalçadan 1.5 cm.bacaktan 1cm incelme olduğunu söylediler...fakat görüştüğüm başka bir merkezde diyetisyen bana göstermişti nerdeyse ilk uygulamada 3cm incelmeler vardı...yaa ben eximiadan sanki memnun kalmıyacakmışım gibi geliyor ..proton seninde dediğin gibi sonrası çok önemli galiba ban ne yürüyüş yap dedilerben kendim sordum yürüyeyimmi diye..kavitasyondan sonra zaten aynı makinanın içinde olan vakumu yaptılar sanırım bu lenf drenajda olmuyor çünkü çokta etkili olacağını düşünmüyorum...bir uygulama daha yaptıracağım olmazsa başka merkeze geçerim diye düşünüyorum..

Herkeze Merhaba;
Kavitasyonla ilgili araştırma yapıyorum.Tüm yazıları okudum.
Levent bölgesinde bir yer arıyorum.Saka'dan bahsedilmiş ,Sakanın yeri evime de çok yakın ama orada BIOCELL diye bir uygulama gördüm.Sculpture da da fiyatlar çok yüksek
Bana bu bölge de önerebileceğiniz bir yer var mı?

Merhabalar,
Bugün kavitasyonda ilk seansıma girdim. Yaklaşık 1 saat sürdü, ardından da 35 dakikalık lenf drenaj uygulaması yapıldı. ılk seans sonrası işe dönmem gerektiği için henüz ölçüm yapmadım. Yarın ölçüm değerlerini de bildiririm.
Şimdilik yorum yapmak zor. Zaten görüştüğüm hemen herkes en az 3 seans uygulama yapılması gerektiğini, mucize gerçekleştirmediklerini, benim de yağsız beslenmeye dikkat ederek ve çok sıvı tüketerek uygulamayı desteklemem gerektiğini söylediler. Her seans sonrası bilgi vermeye devam edicem merak etmeyin.

Merhabalar,
Kavitasyon da ilk seans sonrası ölçüm sonuçları "0" cm değişim :))) hiç bir değişiklik yok. Yorum yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum.

Merhabalar,
Kavitasyon da ilk seans sonrası ölçüm sonuçları "0" cm değişim :))) hiç bir değişiklik yok. Yorum yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum.

:)) tbrk ederim, ilerleyen seanslarda olur işlh, peki hiç sıkılaşma fln hissetmedinizmi, yani sarkan biyerde toparlanma vs gibi şeyler, ya valla lipo yaptıracam en sonunda haa

Okuduklarımdan kafam karıştı. Kavitasyonla radyo frekans aynı şey mi acaba?

Ben bugün 4.seansa gidiyorum kızlar.her gittiğim seansta kilom tartılıyor.her seans 300-500 gr.farkediyor kilomda.çok iyi sonuçlar alınacağını söylüyorlar sonunda.
antalyada hangi merkeze gidiyorsunuz? seans / paket fiyatlarını özelden yazarsanız çok sevinirim. göbek bölgesi için istiyorum ben de ancak sağlam neticelere ihtiyacım var !!!!!!!!ACİL YARDIM LÜTFEN!!!!!!!!!!!!

yaw kızlar bişey sormak istiyorum,bugün ani bi kararla kavitasyona basladım ama 2. seansa sanırım gitmicem çünkü bu cihaz sıkılaştırıyo ve en fazla 2-3 kilo verdiriyo ok güzel ama ben 2yıl önce haftada 3 gün yağ parçalayıcı masaj yaptırarak 3 kilo vermeme ragmen incecik olmuştum.yani masajla hem vücudum rahatladı hem zayıfladım.kavitasyon ise bölgesel çalışıyo.bugün seansta kollarıma sırtıma bacaklarımın ön kısmına dokunmadılar bile....tabi benim aklım başıma ödemeyi yaparken geldi. sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…