Merhabalar
Seanslar hakkında bilgi vereceğimi söylemiştim ancak bugünkü seansım Salı gününe ertelendi. Ayrıca Diş Teli kullandığım için Radyo Frekans a giremeyeceğimi öğrendim. Kavitasyon şayet gerekirse Mezoterapi (selülitler için) ile desteklenecek. Salı günü -herhangi bir aksilik olmazsa- ilk seans sonrasında size bilgi vermeye devam edicem.
Bende aynen öyleyimdir.Yakaladığım zaman soruyorum ama gittiğim yerde sıfırdan başlayan benden başka yok herkes yeni yeni duyuyor ve kanıtlanmış bişey henüz yakalayamadım.Ben bugün regl olduğum için haftaya kaldı 5.seansım.Şişkinlik birazda reglden di sanırım.Aslında uygulamayı yapan sormuştu şişkinim deyince bana göre daha 1hafta vardı .bugün aradığımda erken olması normal dedi metabolizma hızlanıyor dedi.İçim rahatladı açıkçası haftaya kuş gibi olurum inş.
Benim gittiğim cihaz en pahalısı ve son modeliydi,çok az bir sonuç aldım.benim araştırmalarım sonucu bu işlemler,doktordan doktora,kullandıkları cihazdan cihaza,uyguladıkları yöntemlerde dail olmak üzere kişiden kişiye değişiyor etkileri.arkadaşlar yanlış anlamayın ama bir atasözü vardır.ucuz etin yahnisi olur diye.biz hem ucuz olsun istiyoruz hemde sonuç alalım istiyoruz sanırım ikisi bir yerde olmuyor...çoğu arkadaş sonuç alıyor yada çoğu alamıyor.baştan aşağı bu forumun bütün sayfalarını okudum ve araştırmalarım sonucu bu düşünce kanaatine hem fikir aldım..
Merhabalar,
Kavitasyon da ilk seans sonrası ölçüm sonuçları "0" cm değişim :))) hiç bir değişiklik yok. Yorum yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum.
antalyada hangi merkeze gidiyorsunuz? seans / paket fiyatlarını özelden yazarsanız çok sevinirim. göbek bölgesi için istiyorum ben de ancak sağlam neticelere ihtiyacım var !!!!!!!!ACİL YARDIM LÜTFEN!!!!!!!!!!!!Ben bugün 4.seansa gidiyorum kızlar.her gittiğim seansta kilom tartılıyor.her seans 300-500 gr.farkediyor kilomda.çok iyi sonuçlar alınacağını söylüyorlar sonunda.
antalyada hangi merkeze gidiyorsunuz? seans / paket fiyatlarını özelden yazarsanız çok sevinirim. göbek bölgesi için istiyorum ben de ancak sağlam neticelere ihtiyacım var !!!!!!!!ACİL YARDIM LÜTFEN!!!!!!!!!!!![/QUOTEgöbek
göbek bölgesi 10 seans 750,00 tl akumer.benim4.seans bitti ama bende bi şiskinlik var.incelme hissetmiyorum.ama sonuçler olumlu olacak diyorlar sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?