Kavitasyon yaptıran var mı?

Antalya 'da önerebileceğiniz bir güzellik merkezi var mı kavitasyon yapabilen güvenilir ?????

bu bölgesel incelme dedikleri kavitasyon oluyor dimi arkadaşlar çünki bide bölgesel zayıflamadiyorlar kafam karıştı

Son düzenleme:
ben de 3 seans gittim, hiç sonuç alamadım.

fazla umutlarla gitmeyin, sonuç alamayabilirsiniz.

bir arkadaşım daha gitti o da hiç sonuç alamadı

başka bir arkadaşım gitti ilk seansta 3 cm inceldi, ödem attığını söylemişler.

aynen öle vücudunda ödem varsa ona ii gelio ama oda malesef zayıflatmıo benm gittiğim yerde 5 seans kavitasyon 5 seans vakum 5 seans radyofrekans 5 seans lipoliz 5 seans power falan vs bisürü bişi var ama asla kmse tam yapamıo güya radyofrekans vakum lipoliz kavitasyon cihazının özewlliğymiş hyr hiç bilmesem beni kandırıcaklar o bambaşka bi alet yani tripollar :S uyanık olun kızlar gerçekten çok ii sponuç alıyım diyosanzda güvernlr biyere gidin kalabalık olmasın ben muamele kötü demiorum ama hizmet 0 çünkü yetşmio

merhaba.bend kavtasyona başlamak istiyorum fakat fiyatlar bir öğrenci için baya uçuk geldi.cok iyi sonuç alabileceğimdende emin değilim. basen bölgemin incelmesini istiyorum fakat gözle görülür bir etki olur mu bilemiyorum. kavitasyon yaptırmış arkadaşlar bana bilgi verirse sevinirim.

merhaba arkadaşlar benim de kavitasyon için bir kaç sorum olacak. aslında hiç düşünmüyordum böyle şeyleri, bana hep sağlıksız gelmiştir ama nedense şu sıralar denemek istiyorum.

Fırsat sitelerinde kavitasyon görüyorum da... Fırsat sitelerinden gidip memnun kalan var mı? Ayrıca kaç günde bir gidiliyor acaba? 8 seans kavitasyon 8 hafta mı demek? daha mı az?

Son düzenleme:
Merhabalar,

Ben de grupfoniden 4 seans Kavitasyon, 4 seans Radyo Frekans ve 4 seans Elektro Terapi kuponu aldım.İlk seansıma dün gittim.Kuponu alırken bir seans süresi olarak 35-45 dk diyordu.Kesinlikle kandırıldım!

Bi kere ne olduğu belirsiz bişey yapıldı.Basen bölgeme istemiştim.Önce bacağımın üstüne bebek yağı sürüldü.sonra cihazı ayarladılar,artık neye göreyse.Sonra 3.5 dk bi bacağıma,3.5 dk diğer bacağıma olmak üzere toplamda 7 dk masaj başlığı gibi bişeyle uygulama yapıldı.Bacağım yandı resmen.40 derecede yapılıyormuş.

Hani Kavitasyon,Radyo frekans,Elektroterapiydi? Benimki üçünün birleşimi mi yani?Sorduğumda saçma sapan cevaplar verildi.Hem neden 7 dk dedim,fırsatı satın alırken seans başı 35 dk yazıyodu dedim.o tüm vücut içindir dendi.hoş zaten bana yapılana daha fazla dayanamazdım.
Bi dahaki seansları sanırım iptal edicem.Okuduğum kadarıyla kimsenin uygulaması bu şekilde değilmiş.

kesinlikle iptal ettir çünkü anladığım kadarıyla yalan yanlış şeyler yapılmış... ayrıca bacağının yanması da ayrı bir facia. kavitasyonda eğer cihaz orjinalse böle bir sorun yaşanmaz ki ben yaşamadım. ama şu çin malı cihazlarda bu tür sıkıntılar yani yanma, morluk vs olabiliyormuş.

Öncelikle seçeceğiniz yeri önceden araştırmanızı öneririm.Burada birçok kişi şikayetçi ancak ben memnun kaldım.Yine de şimdilik diyorum...

Benim seansım çarşamba günü başladı (aslında pazartesiydi ama geç kaldığım için alınmadım :)) ) çarşamba günüde destek uygulama demişlerdi,bu durumda çarşamba kavitasyon cuma destek uygulama olarak gittim.Seanslar haftada bir ama ben önümüzdeki hafta adet olacağım için diğer haftaya aldım randevumu...

Ne kadara almıştın bu kuponu? İptal ettirince para iadeni yapacak süreyi aşmamışsınızdır inşallah.Tabii öderlerse...

Benim ilk gittiğimde 3 ayrı aletle masaj yapıldı yağ sürülüp.Dakikaları hesaplamadım ancak en son da lenf drenaja girdim.35-40 dk. sürmüştür.Destek uygulamada yarım saat sürdü...

49 liraya aldım.Süre çoktan geçti.Ya artık parasında da değilim.Ama çok sinir oldum gerçekten.Sağlık ne kadar önemsiz olmuş.Bi daha asla almam kuponlarla bişey.

bende şimdi aldım ama iptal hakkında bilgi verirseniz sevinirim.. okuduklarımdan sonra endişelenmeye başladım

bende şimdi aldım ama iptal hakkında bilgi verirseniz sevinirim.. okuduklarımdan sonra endişelenmeye başladım

canım bende aldım böyle bi siteden iptal ettirmeye çalışıyorum kendi sitelerinde telefon numaraları ki genelde mesgul iletişim formları var oralardan ulasmaya çalış kaç gündür uğrasıyorum sonuc alamadım henüz ama bırakmicam yakasını cünkü enayi olupta böyle kurumlara para yedirtmek istemiyorum.. parasında degilim alt tarafı ödedigim 30 tl

kavitasyon bilinçli uygulandıgı taktirde ilk seanstan itibaren ciddi sonuclar alınıyor. sadece belirli püf noktaları var bunlar hakkında bilinçli olmak lazım. ben bu güne kadar uyguladıgım kavitasyonlardan hiçbir şikayet almadım aksine teşekkür aldım önemli olan bu :)

canım aynen banada gttm kavitasyon olmaz dediler dedmki o zmn trpollar istiorum o bu şu derken 2 seans regen yapalım dedi neyse yaptk bir öğrendmki regen meğer tripollar aleti e benm zaten 5 seans trpollar hakkım vardı gittiğim yer ankarada Tunalıda alanları kandırıyo kadın neymiş lipoliz trpollar vakum kavitasyon cihazının özelliğymiş madem öle niye 40 seans yazıyosun g5 masajı falan yazıyo hepsi hikaye oldu ama peşini bırakmıcam boşu boşuna almayın kızlar blmedinz yeri kalabalksa hele hiç almayın hiçbişi yetşmio

ben bugün arayıp konuştum açıkcası ikna oldum. çünkü önce hiç kupondan bahsetmedim ve bilgi istedim kavitasyonla ilgili sonrasında kupon aldığımı ve aynı şekilde mi olacağını sordum hiç bir farkının olmadığını 35 dk süeceğini anlattı. yoksa bende iptal edecektim bakalım artık 5 seans aldım ii olur umarım

kızlar merhaba..bakırköyde suntown güzellik merkezine gidip eximia yaptırıp sonuc alan varmı bende orayla görüştüm haftaya baslamayı düşünüyorum incirli caddesindeki bilgilendirirseniz sevinirim..

Teşekkürler bilgi için=)

Evet ben de gitmeden önce uzunca araştırmayı düşünüyorum.

Siz memnun kalmışsınız, hemen incelme oldu mu? Ve spor da yapıyor musunuz kavitasyonun yanında.

Yaa kızlar selülitler gidiyomu kavitasyonla gerçekten=(
Selülitde veya bölgesel incelmede cihazın ayarlaması farklıymış sanırım.Basenlere bölgesel incelme yaptırsak ayrıca selülitleri de yok etmezmi:26:

BEN 14 SEANS YAPTIM TOPLAMDA 8 KİLO VERDİM 78 İLE BAŞLADIM ŞUAN 70 KİLOYUM.
başlarken ki ölçülerimi de yazayım:
göbek 103-
basen:118-
kol:35
bugün son seansım bitti ve ölçülerim de:
göbek:93
basen:109
kol:30
bende işe yaradı sonuçları karşılaştırıncada anlaşılıyo zaten
yanlız tek başına işe yaramıyor ben koşu bandında yürüdüm hergün en az bir saat
bazen pilates te yaptım. yağsız diet yaptım birde tatlıyı kestim tek başına olmuyo bu yöntemler kavitasyon enerjiyi harcanabilir yapıyo biz spor yapmazsak harcanmıyo malesef :) sıkılaştırması içindeydi benimki çok ta memnun kaldım sadece çok kaslı ve sert bölgeler hemeen yumşayıp kilo verilmiyo bende basen çoktu 11 seans basen 3 seans ta göbek yaptım hala etkileri devam ediyo 3 hafta daha da sürecekmiş bu arada selülitlerimde de gözle görülür bir azalma var benim kavitasyon ile ilgim yok :) yani reklam amaçlı konuşmuyorum yaşadıklarımı katışıksız bir şekilde anlatıyorum yardımcı olmak amaçlı işe yaramıyor diyen arkadaşlar ya çok aşırı kaslı ya çok yerleşmiş inatcı yağları var ya diet ve spor yapmıyorlar yada yeterince su içmiyorlar kavitasyon esnasında öncesi ve sonrasında su içmenin önemi büyük ne kadar çok wc ihtiyacı olursa o kadar çabuk yağ atılıyor vücuttan bunlar hakkıyla yapılınca veriliyor yoksa benim kadar zor kilo verebilen birini daha tanımıyorum :) varsa sorular cevaplayabilirim. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…