Kavitasyon yaptıran var mı?

32 seans çok fazla değil mi? ben epey araştırma yaptım bu konuda, kavitasyon paketleri ya 8 ya da 10 seans lık olarak satılıyor.

32 seans çok fazla değil mi? ben epey araştırma yaptım bu konuda, kavitasyon paketleri ya 8 ya da 10 seans lık olarak satılıyor.

Bana da biraz fazla gibi geldi.Benim ki 5 seans ama kuponu almadan önce de gideceğim yere hem mail attım,cevap geldi,hemde arayarak öğrenmiştim.Sonra ilgili bir yer olduğunu düşündüm,öyle aldım kuponu ve randevu için aradım sonra da...

32 seanslık kavitasyonu bende okudum.acaba gerçektende etkilim.ben bide çuan çocuk dşünüyorum bilmeden hamile kalsam zararı olurmu.nasıl bişey olduğunu bilmiyorum.bende o 32 seanslık kavitasyonu lamak istiyorum..yardım kızlar...:))

Kızlar aradım ben 32 seanslık olan yeri.her seans 20 dk lıkmış...ve tek bir bölge 32 seans oluyormuş...ama sitede hamile olanlar giremz diyor..ben hamile diilim ama düşünüyorum..napıcam yaa şaırdım kaldım..

Bu arda ciddi merkezlere giden arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla, kan tahlili istiyorlarmış, kandaki yağ ölçümleri yapılıyormuş ve fazla olanları bıraktırıyorlarmış. Çünkü parçalanan yağ kana karışıyor ve enerji olarak kullanılamazsa kan yağlarında yükselme oluyormuş. İşin birde sağlık tarafı çıktı. Kavitasyon sonrası eve gelip deli gibi ip atladım :)) Tahlil yaptırmayıda düşünüyorum, umarım canım sıkılmaz.

Kızlar şikayetim varda çok şikayet var .grupfonidekine gitmemenizi öneririm....dilerseniz sizde adınız yazıp bi okuyun..

Kan tahlili değilde tartılırken tartıdakablolu birşey vardı,onu kaldırmamı istedi benden.Kalp hizasında tutturdu ve yağ oranlarımı yazdı hasta kartına.İşte ölçüleri yazdı.Birde kavitasyon sonunda tekrar ölçtü,onları yazdı...

Bunu her seans tekrarlayacaklar sanırım...
Yarın destek uygulamaya gideceğim bakalım,onda ne yapacaklar...

Hayatımda ilk defa kendi başıma iyi bişey yaptım sanırım :))
Bence herkes o kuponları almadan önce araştırsa,bilgilense sorun yaşanmaz...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarben bugün kavitasyonmerkezine gidip konuştum. lpox - pasif jimnastik ve powerplate üçlü paket uyguluyolarmış. 3ü bir arada 1000 tl. iyi mi yaptıran var mı kızlar?

Kızlar şikayetim varda çok şikayet var .grupfonidekine gitmemenizi öneririm....dilerseniz sizde adınız yazıp bi okuyun..

kızlar dün aynen böyle size cevap verirken deprem oldu yazdıklarımın devamını getiremedim önce hepimize geçmiş olsun..

bende aldıktan sonra arastırdım o kadar uygun fiyata görünce hemen atladım aceleciyim ne yazıkki hiç sevmiyorum bu huyumu acıkcası 32 seans baanada cok geldi kavitasyon doktorlarla yapılması tahlillerin olması gereken bi uygulamaymıs ben gitmeyi düsünmüyorum 7 günlük cayma hakkım var ve bunu kullanıcam 30 lirasında degilim ama paramı böyle usulsüz yerlere gitmesini istemiyorum

şikayetleri bende okudum aynı zamanda pazar günleri erkeklerle kadınları bir arada alıyorlarmış ve de bazen sedyenin yanında perde bazende perdesiz çalışıyolarmış steril degilmiş ve aynı anda bi kaç kadına birlikte işlem uyguluyorlarmış.

bende paramın iadesini istedim. saglık sakaya böyle işlere gelmez en iyisi uzman ve kaliteli yerler onun içinde araştırma yapıcam.

ben daha önce de yazmıştım, indirim kuponları ile alınan paketler hiç de güvenilir değil. aynı anda bikaç kişiye işlem yapıyolar. ben normal yollardan paramı ödeyerek gidiyorum şu an kavitasyona ve çok ilgileniyolar. 1.5 saate yakın bir zaman odada sadece ben oluyorum ve rahat rahat işlemi yapıyolar. zaten gittiğim yer indirim kuponuyla müşteri almıyormuş. onlar da diyor 30 40 tl ye ne kadar ilgi bekleyebilir müşteri diye. haklılar, çünkü yığılma oluyordur eminim.

Eğer öyle bir yerse tabii ki gitmez ve para iadeni istersin...

Benim 2 kere 69 tl'm çekilmişti,1 kupon gelmişti.Korktum iade falan etmezler,ilgilenmezler diye.Pişmanda olmuştum hatta.Zorla iade ettirdim paramı.Ama şimdi diyorumki keşke iptal ettirmeseymişim de kupon isteseymişim...

Gerçekten şanslı hissettim kendimi kuponla gitmeme rağmen :))
1 saat odada tektim ve öyle yoğunluk falanda yoktu.Gerçi haftaiçi olmasınında etkisi vardır tabii...

Şimdi destek uygulamaya gideceğim...

ben 6 seans kavitasyon+radyofrekans+lenfdrenaj paketi aldım.kavitasyonun ilk seansında çok ağrım oldu 2.seansa gittiğimde artık kavitasyon yapmıcaz dediler bir bayanında böbrekleri zarar görmüş kavitasyon hakkımıda lenf drenaja çavirdik ama hiç faydasını görmedim

Vücut yağ oranı ölçülmüş anladığım kadarıyla ama bana anlatılan sıvılaşan yağ kana karışıp enerji olarak harcananmaması durumunda sorun olması. O yüzden yürüyüş yapın spor yapın deniyor herhalde, ben ip atlıyorum :)

Siz göbek bölgesine mi uyguladınız acaba?

Evet onu bende duydum.Tırsmadım değil hani.Çıktıktan sonra Şişli'den Levent'e yürüdüm :)) Eve gelincede 2,5 litre su içtim.Dün pek bişey yapamadım.Bugün de ne yapılacak bilmiyorum...

daha once 2 seans gitmiştim çok pahalı geldiği için devam etmemiştim. Şimdi aynı yer kuponla aynı işlemi çok daha ucuza yapıyor. Bu sabah 3. defa gittim aynı ilgiyi gösteriyorlar. O yüzden kuponla satış yapan heryeri iyi ilgilenmezler diye zan altında bırakmamak lazım.

tabikide heryer aynı değil ama benm gttiğim yer 2500 kişi almış fırsatı ve düşünün karmaşayı onlarda yetişemiyo zaten ondan çıkıosun ötekine koşuyosun bazen cihaz dolu oluo sorun çıkıo ve gerekli verim alınmıyo ayrıca radyofrekans vakum falanda vardı şimdi diolarki onlar kavitasyonun özelliği böle bişi yok yani :S

genellemek belki yanlıs ama cogu yerler ne yazık ki böyle.. kuponla alınca hizmet düsüyo ama şuda var ki isletmeci böyle bir kampanya yapmak istiyosa kaliteden ödün vermemeli çünkü kuponla gidenin orda dikkatini baska birşey çeker onu yaptırır tavsiye eder birilerine ama ne yazık ki bunlar göz ardı ediliyor ve cogu yerde kalite düsüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…