- 28 Nisan 2008
- 171
- 7
- 118
- 39
Gittigin yeri söyleyebilir misin
güneşlide gidiyorum fırsatlardan almıştım 4. seans bitti
kaç cm inceldin canım?
ilk seansta 4-5 cm bacakta ncelme oldu daha devam ediyorum
diyet ve spor yapıyor musun canım? Yapıyorsan anlatır mısın?:97:
kaç cm inceldin canım?
diet zaten yapıyordum 1 ay da spor yaptım sporla 4 kilo verdim bedende belli bazı küçülmeler olmuştu ama sonucu çabuklaştırmak için daha etkilibir yöntem ararken kavitasyonu keşfettim önceleri ne olduğunu bilmediğim için ürktüm biraz panik atağımda var tırstım yani anlayınca soruşturunca baktım ii bişey bu arada güneşlide bir yerdende olunca işime yakın diye orayı aradım konuştum ve aldım 3 paket aldım ben 12 seans 8 iç bacak 4 göbek yapılacak daha 4 seans oldu bacaktayım ve 4 veya 5 santim inceldi olmayan pantalonlarım girince zaten kanıtlanmış oldu
diet dediğimiz de yağsız diyet bol su yaklaşık 2,5 -3 lt olucak asitli içecekler yok yağlı yemekler yok arada azcık kaçsada takmıyorum toplamda bu güne kadar 3 ay falan olucak işte 7 kilo verdim bildiğimiz sakıncalı yiyecekleri yemezsen suyu doğru miktarda alırsan az da hareket edersen sonuç vadediyor fakat önemli olan kısmı şu: Yağsız olmasının sebebi ve su , parçalanan yağlar karaciğerle atılıyor arkadaşlar bunları ii incelemedikleri için diyet veriyorlar ondan oluyor deniliyor hayır karaciğere yüklenmemek için su da bu desteği kuvvetlendiriyor. Bunu sakın unutma ben aldığım su miktarı yetmiyormuş sonradan çözdüm sağ tafarım ağrımaya başladı anladıkki karaciğer yoruluyor suyu biraz daha fazlalaştırdım ayrıca siyah çay içmeyi de kestim yeşil çay karısımlı rezene kuşburnu adaçayı form falan karışımlı çay içiyorum her gün
Ay harika bende istiyoruuuuuuuuuuuummmmBacaklarım incecik olsun yaaaa
YOK YOK ÇOK ŞÜKÜR Kİ FARK EDİNCE SUYU ARTTIRDIM ZATEN DE TIRSTIM Kİ NASIL :)) MAZALLAH KARACİĞERDE YAĞLANMA SONRA KOLLESTROL ŞEKER DERKEN AL SANA İNCE BACAK İŞTE
akşam yemiyorum yemiyorum derken de salata ve yoğurt gibi şeyleri tercih ediyorum yarım litrelik pet şişeyle suyumu ölcerek içiyorum suda öyle bir dikişte falan değil yarım saat aralarla 250ml kadar olucak yani yudum yudum bu arada kavitasyonla beraber+ power plate +koşu bantı+lenf drenaj da yapıyorum unutmadan kavitasyonda ilk seansta alınan sonuç daha sonraki seanslarda durma yaşıyor ilerleyen seanslarda tekrar fark ediyor toplamda en fazla 10-12 cm incelme yapıyor ama sen devamını sağlarsan ne ala:) yani oh her defada 4 cm falan olsa sonunda bacak kalmaz ya :) ayrıca seanslar en az sonuç alınması için 8 seans olmalı bir bölge için tabi. Ben şu power plate den almak istiyorum araştırıyorum yakında alırım herhalde.
Ay harika bende istiyoruuuuuuuuuuuummmmBacaklarım incecik olsun yaaaa
YOK YOK ÇOK ŞÜKÜR Kİ FARK EDİNCE SUYU ARTTIRDIM ZATEN DE TIRSTIM Kİ NASIL :)) MAZALLAH KARACİĞERDE YAĞLANMA SONRA KOLLESTROL ŞEKER DERKEN AL SANA İNCE BACAK İŞTE
İyi ya sevindim vallahi.Paramı ayarlayayım da hemen bir fırsat kuponuda ben alayım.Pasifjimlastik varmış bide göğüsu sıkılaştırmak içinde kullanılıyormuş onunla ilgili bir şey biliyormusn canım?
Anladım canım.Ya zaten 12 cm incelmek çok iyi bence.
PASİF JİMNASTİK DENİLEN ALET ELEKTRİK AKIMI VEREN BİR MAKİNA ELEKTRİKLE UYARARAK KASLARI TOPARLIYOR AMA DÜŞÜK ENERJİDE BİR AKIM GÖĞÜS OLARAK HİÇ BİLMİYORUM AMA SANA TAVSİYEM HİZMET ALACAĞIN YERİ ÇOK İİ İNCELE ÇÜNKÜ ÇOK ŞİKAYER EDEN YERLER VAR BİR DE SEANS SÜRELERİ ÇOK ÖNEMLİ SANA DİYİMDE YANILMA SAKIN YANİ KANDIRMASINLAR ÇOK İİ VAADLERDE BULUNUYORLAR AMA İÇİNE GİRİNCE FOSS
KAVİTASYON SÜRESİ EN FAZLA 30 DAKİKA OLMADI BEN 20 DAKİKA ALIYORUM SAĞ + SOL BACAK 10+10 DAKİKA
LENF DRENAJ 15 DAKİKA 30 KADARDA OLABİLİR ÇOK AMAN AMAN ETKİLİ DEĞİL HAVA İLE LENF YOLLARINI ÇALIŞTIRIYOR
POWER PLATE 15 DAKİKADAN FAZLA OLMAZ ASLEN HAFTADA 3 GÜN 15 ER DAKİKADIR
KOŞU BANDI 15-20 DAKİKA
BUNLARA UYMAYAN YERLERDEN ANCAK SEANS SÜRELERİNİ BİRLEŞTİRİRLER ŞARTIYLA KONUŞARAKAL ÇÜNKÜ 10 DAKİKADAN FAZLA YAPMIYORLAR BENİM BİLDİ
ĞİM VE ÇOK KİŞİNİN RAĞBET ETTİĞİ YERLERDE YOĞUNLUKTAN DOLAYI DA VERİM ALAMAZSIN
BU ARADA NERDE VE HANGİ SEMTTESİN BİLMİYORUM AMA BEN BU ALDIĞIM YERDE BİR DAHA OLURSA DİYE BEKLİYORUM POPO İÇİN DE ALICAM BİLGİLERİNE OLSUN ÇOK KONUŞTUM AMA :):
iyice araştırayım da, topici iyice okuyayım,fırsatlara bakayım falan hemmen alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?