Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
Ben de grupfoniden 4 seans Kavitasyon, 4 seans Radyo Frekans ve 4 seans Elektro Terapi kuponu aldım.İlk seansıma dün gittim.Kuponu alırken bir seans süresi olarak 35-45 dk diyordu.Kesinlikle kandırıldım!
Bi kere ne olduğu belirsiz bişey yapıldı.Basen bölgeme istemiştim.Önce bacağımın üstüne bebek yağı sürüldü.sonra cihazı ayarladılar,artık neye göreyse.Sonra 3.5 dk bi bacağıma,3.5 dk diğer bacağıma olmak üzere toplamda 7 dk masaj başlığı gibi bişeyle uygulama yapıldı.Bacağım yandı resmen.40 derecede yapılıyormuş.
Hani Kavitasyon,Radyo frekans,Elektroterapiydi? Benimki üçünün birleşimi mi yani?Sorduğumda saçma sapan cevaplar verildi.Hem neden 7 dk dedim,fırsatı satın alırken seans başı 35 dk yazıyodu dedim.o tüm vücut içindir dendi.hoş zaten bana yapılana daha fazla dayanamazdım.
Bi dahaki seansları sanırım iptal edicem.Okuduğum kadarıyla kimsenin uygulaması bu şekilde değilmiş.
merhaba arkadaşlar benim de kavitasyon için bir kaç sorum olacak. aslında hiç düşünmüyordum böyle şeyleri, bana hep sağlıksız gelmiştir ama nedense şu sıralar denemek istiyorum.
Fırsat sitelerinde kavitasyon görüyorum da... Fırsat sitelerinden gidip memnun kalan var mı? Ayrıca kaç günde bir gidiliyor acaba? 8 seans kavitasyon 8 hafta mı demek? daha mı az?
Merhabalar,
Ben de grupfoniden 4 seans Kavitasyon, 4 seans Radyo Frekans ve 4 seans Elektro Terapi kuponu aldım.İlk seansıma dün gittim.Kuponu alırken bir seans süresi olarak 35-45 dk diyordu.Kesinlikle kandırıldım!
Bi kere ne olduğu belirsiz bişey yapıldı.Basen bölgeme istemiştim.Önce bacağımın üstüne bebek yağı sürüldü.sonra cihazı ayarladılar,artık neye göreyse.Sonra 3.5 dk bi bacağıma,3.5 dk diğer bacağıma olmak üzere toplamda 7 dk masaj başlığı gibi bişeyle uygulama yapıldı.Bacağım yandı resmen.40 derecede yapılıyormuş.
Hani Kavitasyon,Radyo frekans,Elektroterapiydi? Benimki üçünün birleşimi mi yani?Sorduğumda saçma sapan cevaplar verildi.Hem neden 7 dk dedim,fırsatı satın alırken seans başı 35 dk yazıyodu dedim.o tüm vücut içindir dendi.hoş zaten bana yapılana daha fazla dayanamazdım.
Bi dahaki seansları sanırım iptal edicem.Okuduğum kadarıyla kimsenin uygulaması bu şekilde değilmiş.
bende şimdi aldım ama iptal hakkında bilgi verirseniz sevinirim.. okuduklarımdan sonra endişelenmeye başladım![]()
canım bende aldım böyle bi siteden iptal ettirmeye çalışıyorum kendi sitelerinde telefon numaraları ki genelde mesgul iletişim formları var oralardan ulasmaya çalış kaç gündür uğrasıyorum sonuc alamadım henüz ama bırakmicam yakasını cünkü enayi olupta böyle kurumlara para yedirtmek istemiyorum.. parasında degilim alt tarafı ödedigim 30 tl
Öncelikle seçeceğiniz yeri önceden araştırmanızı öneririm.Burada birçok kişi şikayetçi ancak ben memnun kaldım.Yine de şimdilik diyorum...
Benim seansım çarşamba günü başladı (aslında pazartesiydi ama geç kaldığım için alınmadım :)) ) çarşamba günüde destek uygulama demişlerdi,bu durumda çarşamba kavitasyon cuma destek uygulama olarak gittim.Seanslar haftada bir ama ben önümüzdeki hafta adet olacağım için diğer haftaya aldım randevumu...