bende soyledıgınız kurumdan 2.tur kavıtasyonumu ve powerplate ımı yaptırıyorum
5 seanslık paketın 2 seansını bıtırdım ama hıc boyle bır muamele ıle karsılasmadım
kavıtasyonun max 20-30 dk yapılması gerekılıyor zaten fazlasına gerek yok
5 seans bıttıkten sonucu burdan sızınle paylasırım bende olumlu etkısı olmaktadır:80:
bakırköy anka güzellik merkezinde işlem yaptıran var mı......ilgi ve sonuç nasıl
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benım seanslarımın hepsı bıttı
toplamında 14 cm ıncelme ve 6 kılo vermıs oldum
ınsallah korurum bunu ...
az önce görüştüm nasıl bir yer olduğuna dair bir bilgim yok ama 2-3 kişilik gruplar olarak alınıyormuş, seanslar
kavitasyon :15 dakika
lenf drenaj:15 dakika
radyo frekans:10 dakika gibi toplam da 45 dakikaymış.
tek bölge çalışılıyor yani bacak aslında 2 bilge iç ve dış diye karın farklı ona göre paket alınması gerekiyor zaten konuştuğumda bu verilen sürelerin hepsi bir bölgeye uygulanırsa sonuç alınır dedi.
Kızlar selam..
Benim çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı Türkiye'ye Kavitasyon cihazını getirten firmada ve tanıdığı herkesi bilgilendiriyor..
Kavitasyon ancak ve ancak diyet+çok ciddi bir spor ile işe yarayabiliyor bu biiirr..
İkincisi 'ciddi spor'dan kastım 5 saat!! Aksi takdirde ilerleyen 10 yıl içerisinde beyinde ödeme sebep oluyor..
Ne olur kavitasyona gitmeyinBen de gitmek için çıldırıyorum geçen sene, oohh yatarken kilo vermek gibi geliyordu..
Bir kez 10 dk deneme seansı yaptılar bana (bu arada ben bu fırsat sitelerini vs kullanmıyordum o zamanlar, 4.000 TL gibi bir para ödeyecektim)
15 dk lık deneme seansından sonraki 1 saat içerisinde bayılıyor gibi oldum, abartmıyorum eve döndüğümde koltukta resmen sızdımkolumu kaldırmaya halim kalmamıştı..
Kavitasyon harici bu tür zayıflamaya etkili uygulama var, lütfen araştırıp onları tercih edin..
Sağlıklı günler..
az önce görüştüm nasıl bir yer olduğuna dair bir bilgim yok ama 2-3 kişilik gruplar olarak alınıyormuş, seanslar
kavitasyon :15 dakika
lenf drenaj:15 dakika
radyo frekans:10 dakika gibi toplam da 45 dakikaymış.
tek bölge çalışılıyor yani bacak aslında 2 bilge iç ve dış diye karın farklı ona göre paket alınması gerekiyor zaten konuştuğumda bu verilen sürelerin hepsi bir bölgeye uygulanırsa sonuç alınır dedi.
Elbette ben yazarım.Uygulanacak bölgeniz neresi?
Ben iççamaşırımın üzerine askılı atlet ve kısa tayt şort giyiyorum.Göbek bölgem olduğu içim üzerimi çıkarıyorum pantolonum duruyor.Atletimide göğüs bölgeme kadar sıyırıyorum.Kavitasyon sonrası vakumdada aynı pozisyonda oluyorum.
Sonra lenf drenajına giriyorum.Onda kotumuda çıkarıyorum,kısa tayt şort ve askılımla giriyorum.
Ha kavitasyondan önce ultrason jeli gibi jel sürüyorlar fazlaca.Bittikten sonra siliyorlar.Vakumdan öncede bebe yağı sürüyorlar kayganlaştırsın diye.
Lenf drenajındada ısıtılmış tansiyon aleti gibi bişeyin içine giriyorsunuz hava alıp veriyor.Sıcacık oluyor o çok keyifli.Az kalsın uyuyordum
Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?