Kavitasyon yaptıran var mı?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benım seanslarımın hepsı bıttı

toplamında 14 cm ıncelme ve 6 kılo vermıs oldum

ınsallah korurum bunu ...

GEÇMİŞ OLSUN PAMATİ güzel incelmişsin daim olsun inşallah allah-Ü teala bizede nasip etsin :)

bakırköy anka güzellik merkezinde işlem yaptıran var mı......ilgi ve sonuç nasıl

az önce görüştüm nasıl bir yer olduğuna dair bir bilgim yok ama 2-3 kişilik gruplar olarak alınıyormuş, seanslar
kavitasyon :15 dakika
lenf drenaj:15 dakika
radyo frekans:10 dakika gibi toplam da 45 dakikaymış.
tek bölge çalışılıyor yani bacak aslında 2 bilge iç ve dış diye karın farklı ona göre paket alınması gerekiyor zaten konuştuğumda bu verilen sürelerin hepsi bir bölgeye uygulanırsa sonuç alınır dedi.

teşekkür ederim cnm cevabın için

kızlar benim gittiğim yerde lenf drenaj yok, acaba sadece kavitasyon işe yarar mı? ardından power plate yaptırıcam. sadece o var ekstradan. işe yaramazsa çok üzülürüm çünkü burda fiyatlar bayağı pahalı

Onun için indirim sitelerinde bu kadar ucuza pazarlıyorlar.Ayrıca işede yaramıyor.

bende oradan paket aldım bu gün yerini öğrenmek için turladım, dışardan pek iç açıcı gelmedi bana.
inş cihazlar iyidir.
arabayla geçtiğim için içeri girip bakma imkanım olmadı,
ama pek içime sinmedi ya,
inş yanılıyorumdur.

Merhaba kızar.
Ben 1 seans gittim dün.Kavitasyondamı yoksa kavitasyon sonrası vakumdanmı bilmiyorum ama göbek deliğime dokunduğumda acıyo:S
Size de böyle oldumu yani bu normalmi? Şimdiden endişelenmeye başladım neden böyle olduki:26:

kızlar zaten indrm sitelernde sattıkları şeyleri 5 dk falan yapıyolar geneldede size uygun değil başka şeyle değiştrelm diyip az bi indrmle yeni şey satmaya çalışıyolar yemeyin o kadarda kalablaık oluyoki koşuşturuyosun

Off ya bu ne şimdi
Göbek deliğim kaşınıyo.Deliğin etrafında ele geçmeyen bi şişlik hissediyorum ama sürekli yer değiştiriyo ve kaşınıyo.
Umarım geçici bişeydir :105:

arkadaşlar yorumların bir kısmını okudum ve bende deneyimimi paylaşmak istedim.. tahmin edeceğiniz sitelerden 9 seans(20dk) kavitasyon,9 seans(35dk) pasif cimnastik aldım.. henüz 3 seans bitti..bir haftada gidemedim yani topşamda 4 hafta geçti..bu sürede birazcık protein diyeti filan da uygulayıp 2-3 kilo kendi çabamla vermiştim..ilk ölçtüklerinde göbek 95 cm di 3 seansın sonunda 86 cm..ve özellikle ölçülürken baktım birkaç cnm fazla söylediklerini duymuştum..ki 9 cnm değil 5 cnm bile olsa razıyım.. herhangi bir olumsuz etkisinide görmedim..seanslara devam ediyorum inş böyle devam eder..sonuçlarını yazarım

4. seansım bitti, bağdat caddesi noter sokakta bir yerde devam ediyorum, aslında belki işe yarar diye devam ediyorum çünkü izlenimlerim hala değişmedi. Salonun sahibi tatlı güzel bir hanım, sürekli kampanya yapıyor, merkezi bir yer olduğu için tercih ediliyor, anababa günü. Çalışanlar çok yorgun ve özellikle 3 kez benim seansıma giren kız işinden nefret ediyor, sürekli bileğinin ağrıdığını söylüyor, gel sürmeyi bile zulüm gibi görüyor, son seferinde sıcaklıktan canım yandı dayanamadım sürmesini ben söyledim, dayak atar gibi bakıyor, çok fena,..Zor işi var sevilecek gibi değil ama bende işe yarar umuduyla deneme amaçlı gidiyorum vakit ayırıp sonuçta..Kendimi kötü hissediyorum,5 kişi dipdibe küçücük odada, kız yorgun bastırmak falan geçtim döndürmüyor bile, kafası bir eline dayayıp, yarıuyur halde. Kötü seçimdi demiştim hala öyle düşünüyorum, lütfen gideceğiniz yeri iyi araştırın ve yapılan bir seansı gözucuylada olsa görün.Benimkiler o kadar bıkmış ki müşteri sirkülasyonundan makinaya bağlayalım isterseniz falan diyorlar, lenf drenaja, komik haldeyiz anlayacağınız. Anadolu yakasında bir salona giden ve memnun kalan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Bende yazmak istedim
Yarın 3.seansıma gidiyorum toplamda 3 kilo ve 8 cm incelme oldu.Göbeğim 109du 101 oldum.Bol su ile devam ediyorum.10 seans kavitasyon,lenf drenaj ve vakum toplamda 1.5 saat sürüyor.İndirimli olarak %50 kampanyadan yararlanıp 500 TL ye aldım çok da memnunum.Diyet ve suyla destekliyorum.Kardeşim 5 seans sonunda 2 beden inceldi ve bıraktı bu yüzden.Eğer dikkat de edilirse sonuç alınacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bende Pazartesi ilk randevuma gideceğim.Birde Çarşamba günü.

Yapı olarak çok stresli ve heyecanlı biriyim.Bu yüzden başıma gelecekleri önceden bilmek istiyorum.Ama tabii herkesin gittiği yer farklı ve her yerin düzeni farklı farklı.

Kavitasyon sırasında ne giyiyorsunuz,nasıl oluyor,birileri yazabilir mi :))

Elbette ben yazarım.Uygulanacak bölgeniz neresi?
Ben iççamaşırımın üzerine askılı atlet ve kısa tayt şort giyiyorum.Göbek bölgem olduğu içim üzerimi çıkarıyorum pantolonum duruyor.Atletimide göğüs bölgeme kadar sıyırıyorum.Kavitasyon sonrası vakumdada aynı pozisyonda oluyorum.
Sonra lenf drenajına giriyorum.Onda kotumuda çıkarıyorum,kısa tayt şort ve askılımla giriyorum.
Ha kavitasyondan önce ultrason jeli gibi jel sürüyorlar fazlaca.Bittikten sonra siliyorlar.Vakumdan öncede bebe yağı sürüyorlar kayganlaştırsın diye.
Lenf drenajındada ısıtılmış tansiyon aleti gibi bişeyin içine giriyorsunuz hava alıp veriyor.Sıcacık oluyor o çok keyifli.Az kalsın uyuyordum
Bu kadar

Teşekkürleeeeerr...

Ben karar veremedim hala,basen mi bacak mı.Öyle olursa iç çamaşırıyla mı kalacağız yav :))
Benim 5 seans vakum, 5 seans radyo frekans (tripolar) , 5 seans liposis, 5 seans kavitasyon, 10 seans lenf drenaj, 5 seans G5 masajı (sıkılaştırmak için), 5 seans elektroterapi pasif jimnastik

Bunları ne kadar süre içinde yapacaklar acaba.Vakum can yakıyor diye duymuştum sanki ama doğru mudur?

Bunlar nasıl işlemler,nasıl yapılıyor.Önceden hazırlayayım kendimi de bilmiyormuş gibi davranmıyım oralarda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…