Kavitasyon yaptıran var mı?

merhaba hanımlar

Ben de kavitasyon-lenf drenaj-radyofrekans- vakum paketi satın almıştım ve dün ilk seansım yapıldı. Sonuç olarak: belim 4 cm, karnım 2 cm, basenlerim 2 cm inceldi. mekanın sahibi olan bayan bana radyofrekanssız bir kavitasyonun işe yaramayacağını söyledi. Geriye 5 seansım kaldı bakalım diğer seanslarda ne olacak yalnız vakum denilen şey canımı çok yaktı

Son düzenleme:
bende nets polikinliği bornovadan randevumu aldım..telefonda oldukça ilgili konuştular ..haftaya çarşamba gidicem..tekrar yazarım..

ceyliiiiiiiin nerelerdesin ltfn bizi aydınlatırmısın.sırt bölgesinde kavitasyon işe yarıyormu?

ayy kız benimi arıodunuz geldim geldim,evlilik topicinde takılıyorum malum haziranda evleniorum:)
sırtta kavitasyon ,yani ben çok fark görmedim zaten sırtıma 3 kere yaptırdım ,çünkü şu salak göbeğim erimioiki seansıda göbeğime yaptırıyorum,...kızlar geçen birinde gördüm bende bugün aldım ,ilk kavitasyonunmda uygulıcam yani çarşamba günü,,,bu zayıflatıcı jeller var ya onlardan alıp yağ yerine onu sürdürüo millet,etkili oluodur mutlaKA BENDE DENİCEM,İSTERSENİZ SİZDE DENEYİN

bende extra jel var evde, onu mu götürsem acaba haftaya o olur mu ki acep :26:

bende bu paketten aldım.bugün gidip görüştüm hatta bilgi almak istedim.çok ilgili olduklarını söyleyemeceğim.ben sonuçta bunu ilk defa yaptırıcam ve hani nasıl olucak merak ediyorum.bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız.

Şişli'de değil mi,aynı yerden bahsediyoruz...
Peki bilgi verdiler mi nasıl olacağı hakkında?

Ya benim kartımdan 2 kere çekilmiş bu fiyat ama tek kupon gönderildi.Diğerini iptal ettirmem için kart ekstresini istediler,kartımdada görünmüyor,bekleyen işlemlerde 2 tane 69 TL var.Canım sıkıldı,inşallah iptal ettirebilirim birini.Bi diyorum çekilmişken 2. kez devam edeyim,bi de bugün eczanede çalışan bi arkadaşım keşke almasaydın dedi.O yüzden iptal ettirmek istiyorum.

İnşallah halledebilirim...

az önce nette dolaşırken emre çiçeğin sitesine girdim.burada bölgesel zayıflma bölümünde biyocavitasyondan bahsediyor.tek seanslıkmış.ameliyatsız liposuction mucizesi diye bahsediyor.30 -40 dakikalık bir sürede 2- 10 santim incelme sağlıyormuş.fiyatını çok merak ettim.duyan yada yaptıran varmı

merhaba 2 farklı yerde ve 2 farklı şekilde kavitasyon yaptırdım her 2 firmada bizim yönetimimiz farklı biz başkayız sonuç alıcaksınız dediler 12 şer seans yaptırdım şartlara harfiyen uydum ilk seansta ölçü alıyorlar 20 dk içinde 2cm inceliyor tabi hevesleniyorsunuz ilk seans 2 cm olursa 12 seans enaz 5 cm farkeder diye düşünüyorsunuz ama o 2 cm de eski haline dönüyor çok büyük paralar harcanıyor bu işlere çok büyük bir sektör

bende kavıtasyona inanmıodum..ama şuan belim ve göbeğimdekı incelmeyi görünce doğru olduğuna inandım..günde 2-3,5 litre su içmezsen yağlar vücuttan atılmaz...ve yağsız diet , spor lazım bu şartlarda yapılan bölgenın yağlarının gitmesi lazımdı

dün ilk kavitasyonumu yaptırdım..15 dk kavitasyon,15 dk lenf drenaj,15 dk power plate...henüz bir değişiklik yok..zaten yetkililerle görüştüğümde bana normalde 40 dk olması gerektiğini söylediler ama bu şekilde azda olsa faydası olurmuş..normal fiyatları ise 4 seans kavitasyon 500tl..ama bunun yeterli olmayacağını karnım için lipofiz ve ozon uygulamasını tavsiye ettiler..şimdilik böyle haftaya 2 seansı aynı anda yaptırıcam..

merhaba, bu bağdat caddesinde bi yere gittiğinden bahsetmişsin ama acaba bugün kampanyası olan yer mi sormak istedim, ben teyzem için almayı düşünüyorum ama mekanla ilgili şikayet sayfalarında bikaç yorum okudum tereddüt ettim.. herkesi memnun etmek imkansız bikaç yoruma bağlı kalmak istemiyorum ama o yerle ilgili olumlu bir yoruma da ihtiyacım var :) özel mesaj atamıyorum B..... A... güzellik merkezi mi acaba gittiğin yer?

Kızlar selam..

Benim çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı Türkiye'ye Kavitasyon cihazını getirten firmada ve tanıdığı herkesi bilgilendiriyor..

Kavitasyon ancak ve ancak diyet+çok ciddi bir spor ile işe yarayabiliyor bu biiirr..

İkincisi 'ciddi spor'dan kastım 5 saat!! Aksi takdirde ilerleyen 10 yıl içerisinde beyinde ödeme sebep oluyor..

Ne olur kavitasyona gitmeyin Ben de gitmek için çıldırıyorum geçen sene, oohh yatarken kilo vermek gibi geliyordu..

Bir kez 10 dk deneme seansı yaptılar bana (bu arada ben bu fırsat sitelerini vs kullanmıyordum o zamanlar, 4.000 TL gibi bir para ödeyecektim )

15 dk lık deneme seansından sonraki 1 saat içerisinde bayılıyor gibi oldum, abartmıyorum eve döndüğümde koltukta resmen sızdım kolumu kaldırmaya halim kalmamıştı..

Kavitasyon harici bu tür zayıflamaya etkili uygulama var, lütfen araştırıp onları tercih edin..

Sağlıklı günler..

çok çok iyimidr blmiorum ilerde yaptrmayı düşündüğüm bişi ama denemek lazım bu fiyat şöle mesela iç bacak 700 baldır ayrı 700 kalça ayrı hani sadece tüm bacak değil o yzden ben şmdlk pahalı buluyorum seansı epey tutuyo çünkü ben tüm bacak ve karın yaptrmak istiorum komple taş olmam lazım

kızlar 5 seans kavitasyon 5 seans trpollar lenf drenaj powerplate vakum falan aldım 5 mayısta başlıyorum yazıcam gelşmeleri

Kızlar merhaba yeni uyeyim, ancak neredeyse hersey icin sizi okurum sonunda üye olmaya karar verdim. Neyse ben de düğünümden beti 6 kgaldim hiç bir Jean'ım olmuyor : ) yani germişti yatarak kapanıyor. Kupon satın aldım Nişantaşı'nda bir merkezde. Gideniniz var mı? Seans aralarında kaçamak yaptım itiraf ediyorum.daha onceden de 10 seans almıştım 3 Mayıs'ta başlıcam ayrıca orada çalışan bayan microplus cok iyi demişti merkezin sahibi orada hep yaptırıyormuş ve kız tas gibiydi : ) başka bir Merkez'den de microplus aldım. İlk seansım orda da bosa gitti çünkü yediklerime dikkat edemedim önümde 8 seans var microplus. Bı sonuc alicagimi biliyorum. Askında bol su ve diyetle herkes zayıflar ama sikilasmmak istiyorum. Nisantasindaki merkeze giden var mı? Birde matrigen selulit kremi önerildi. Kullanan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…