ceyliiiiiiiin nerelerdesin ltfn bizi aydınlatırmısın.sırt bölgesinde kavitasyon işe yarıyormu?
ayy kız benimi arıodunuz geldim geldim,evlilik topicinde takılıyorum malum haziranda evleniorum:)
sırtta kavitasyon ,yani ben çok fark görmedim zaten sırtıma 3 kere yaptırdım ,çünkü şu salak göbeğim erimioiki seansıda göbeğime yaptırıyorum,...kızlar geçen birinde gördüm bende bugün aldım ,ilk kavitasyonunmda uygulıcam yani çarşamba günü,,,bu zayıflatıcı jeller var ya onlardan alıp yağ yerine onu sürdürüo millet,etkili oluodur mutlaKA BENDE DENİCEM,İSTERSENİZ SİZDE DENEYİN
Bugün bende bir fırsat sitesinden 40 seanslık incelme paketi (5 seans vakum, 5 seans radyo frekans (tripolar) , 5 seans liposis, 5 seans kavitasyon, 10 seans lenf drenaj, 5 seans G5 masajı (sıkılaştırmak için), 5 seans elektroterapi – pasif jimnastik) aldım.
1250 TL yerine 69 TL...
Kafamda birçok soru işareti vardı ancak araştırdım gideceğim yeri.İyi ve ilgili bir yere benziyor.Tabii gitmeden anlaşılmaz.
16 Mayıs'a randevu aldım.İsterseniz çabuk bitmesi için çift seans yapalım dedi,tek seans süresini ısrarla sordum.Çünkü çok duydum,5 dk. yapanlarda varmış.30 dakika dedi.Rahatladım o sebepten,ama tek seans istiyorum ben dedim.Bizim için hiç bir problem yok,siz nasıl isterseniz dediler.
Hayırlısı bakalım...
bende bu paketten aldım.bugün gidip görüştüm hatta bilgi almak istedim.çok ilgili olduklarını söyleyemeceğim.ben sonuçta bunu ilk defa yaptırıcam ve hani nasıl olucak merak ediyorum.bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız.
bende extra jel var evde, onu mu götürsem acaba haftayao olur mu ki acep :26:
evet evet benimde aldığım o ,isim vermek istemediğim için yazmadım ,götür tabi
merhaba 2 farklı yerde ve 2 farklı şekilde kavitasyon yaptırdım her 2 firmada bizim yönetimimiz farklı biz başkayız sonuç alıcaksınız dediler 12 şer seans yaptırdım şartlara harfiyen uydum ilk seansta ölçü alıyorlar 20 dk içinde 2cm inceliyor tabi hevesleniyorsunuz ilk seans 2 cm olursa 12 seans enaz 5 cm farkeder diye düşünüyorsunuz ama o 2 cm de eski haline dönüyor çok büyük paralar harcanıyor bu işlere çok büyük bir sektör
eveett kızlaarr dün ilk seansıma gittim.basenlerden 1'er cm gitti bile sonrasında yağlarımı vücüttan kolay atmam için olan şu alete girdim tansiyon aleti gibi bacaklardan başlıyo bütün vücüdu şişirip pufff diye havası iniyo :90: sonra DKN denen power plate ye benzeyen alete girdim 11 dk inanırmısınız bir ter boşaldı benden sanki saatlerdir spor yapıyordum:) heryerimi çalıstırdı alet kol,basen,kalça,baldır,bacaklar kısacası ayaklarımızdan boynumuza kadar titrediksonuc alana kadar devam edicez dedi güzellik uzmanı aldığım kupon seansları bitsede yine aynı fiyattan tekrar devam ettirecekler ben umutluyum inş işe yarayacak..bayramın 4.günü 2.seansa gidiyorum bir hafta içinde yediklerine dikkat etmezsen geldiğinde sadece 1 haftada yediklerini yakarız ama dikkat edersen vücudundakileride yakmaya yardımcı oluruz dedi.
cnm emre çiçek in biocavty bir bölge için 600 yada 700 tl gibi baya pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?