Kavitasyon yaptıran var mı?

kızlar bı fırsat sayfalarında esmer güzellik salonunuda kavitasyon alıp,yaptıran varmı acil cevap lütfen. alıcam da

bence işe yarıyor benim dün ölçülerim alındı göbek 103 ten 97 ye düşmüş bende ölçmüştüm evde öyleydi sadece 3 seans yapıldı göbek bölgem çok değildi. 3 seanstır basene yapılıyor bende. şuan baseni ölçmedim ama gözle görülür bişey var gibi . ben sporumu yapıyorum ayrıca diet olarak da dikkat etme şeklinde yapıyorum. ama suyu az içtiğimden yağ oranım az fazla çıktı. daha fazla su içmeye çalışıcam. özellikle kavitasyon günleri. sadece kavitasyona güvenmek te doğru değil bizde elimizden geleni yapmalıyız isteyince gerçekten oluyor. işe yaramıyor diyenler se ltfen okadar kesin konuşmayalım her bünyede farklı olabilir ayrıca spor ve diet yapılmıyorsa etki etmeyedebilir. birinde belki işe yaramaz ama diğerinde yarayabilir o yüzden kimse kimseyi engellemesin mesela ben kilo olayına çok takıyorum bu tarz olumsuz yorumları duysam belkide gitmek istemezdim. ama herkeste aynı etkiyi göstermez biraz kendimizde gayret gösterelim . bence imkanı olanlar deneyebilir. belli mi olur. ben okadar spor yapardm ama vücudum öyle bi oturmuş ki birtürlü kilo veremiyordum. bu yöntem benim taşlaşan yağlarımı çözmeye yardımcı oluyor gibi ben denemeye devam edicem. imkanı olan herkes deneyebilir . herkese kolay gelsin.

Kimdemiş özel cevap gönderemiyorum inş burdan okursun. Ben bugün 3. seansımı aldım 1 tane kaldı geriye. Memnunum kaç cm inceldim bilmiyorum son seansta ölçeceklermiş. ama kotlarımdan anladığım kadarıyla biraz inceldim. diyet konusunda sıkıntı yasıyorum asllında pek diyete uyduğum söylenemez. hergün korse takıyorum 3lt su içiyorum bide 30 dk eliptik bisiklette takılıyorum. bakalım ama bitince tekrar devam edicem bence cok sıcakkanlı ve ilgililer. haftaya kaç cm gittiğini yazarım.

bencede işe yarıyor ben 3 seans 15 dk lık almıştım..2.gittiğimde 30 dk yaptırdım ve bende 3 cm incelme oldu..Tabi yaptırdığınız yerin yapan kişinin tecrübesi çok önemli ben bornova Nets'e gittim çok güzel bir yerdi..

bende denedim kavitasyon radyo frekans ve lenf d. 3 sean yaptırdım belime sadece çalışıldı 10 cm inceldim ama 102 idim 90 -91 im gerisini mekik filan kendim halletcem ..

arkadaşlar az önce nette gold slim 3in1 ev tipi kavitasyon cihazı gördüm.fiyatı da 300 lira.acaba etkilimidir

Kavitasyon aletin adı,yaptığı iş yagları büyütüyor ve patlatıyor.Kısaca böyle

ultrasonik ses dalgası yağ çeperlerinin içine mikrogüranürler yolluyor bunlarda mikro patlamalarla o bölgedeki yağları sıvı hale dönüştürüyor çok etkili arkadaşlar uygulamayı gerçek bir uzmanın yapıyor olması çok önemli

cnm tebrıkler ıns bızede faydası olur fırsat kuponu aldım program bellı degıl ama etkısı olcakmı bılmıyorum merak edıyorum exıma degılmıs cıhaz ala sanırım tek olay cıhaz degıll yarın görusmeye gtcem hadı bakalım gelısmelerı ayazıcam buarada antalyada kavıtsyon yaptıran yokmuuu

cnm tebrık ederım bende yarın görusmeye gtcem fırsat sıtesınden kupon aldım umarım azcık faydası olur neler ne kadar uygulandı ne yaptın detaylı msj atarmısın

ben fırsat sitesinden almadım bir arkadaş gitmiş banada söyledi bende doktorla görüşmeye gittim. bana 12 seansa kadar bir kısmını devlet karşılıyor dedi. ben şimdi her seansa 30 tl veriyorum bana epeyce uygun geldi. çok pahalı bir yöntem o normalde. neyse kabul ettim başladım şimdi 7 seansım bitti bugün 8 inciye gidicem. göbek 3 basen 9 yapalım dediler bana benim basenim çoktu. göbeğe başlarken ölçtük 103 çıktı 3.seans sonunda ölçtük 97 çıktı yani 6 santim gitmiş. sonra basene geçti basenide 118 ölçtük o da 3.seansın sonunda 113 çıktı oda 5 cm gitmişti. basen daha zor zayıflıyorya . ben kavitasyon günleri1 litre gitmeden önce 1 litrede çıkışta su içtim. birde koşu bandım var orda spor yapıyorum düzenli özellikle kavitasyon günleri mutlaka yapıyorum. arada pilates yapıyorum sıkılaşmaya yardımcı oluyo. kavitasyon un ertesi gün bana sıkılaştırma uygulanıyor. onunda ince görünmeye etkisi oluyor. bunun haricinde yağsız yemeye dikkat ediyorum. ayrıca şekeri kestim bana en çok kilo aldıran tatlıya olan düşkünlüğün oluyor idi. şimdilik kavitasyon iyi gidiyor bende etkili oluyor. bu süreçte biraz dikkat etmek gerekiyor. yediğinize içtiğinize sonuçta bu bir süreç. daha iyi netice almak için biraz gayret gerekli. inşallah bunu denemek isteyen herkes muvaffak olur. bazen insanların sen şişmansın der gibi bakan gözlerini şeffaf bir şekilde görüyorum ve moralim bozuluyor. insan önceliklerini düşünürse yemek yerken mi mutluyuz istediğimiz bedene indiğimizdemi bunu bir ayırmak lazım önce herkesin umutlarının gerçekleşmesi dileğiyle

Arkadaşlar kavitasyonla ilgili çok güzel kampanyalar oluyor bu fırsat sitelerinde
(kavitasyonda baya popüler oldu=)) ben bu kampanyalardan yararlandım ve faydasını gördüm ama bugün inanılmaz güzel bir fırsat var. sitenin adı fırsat35 keşke izmir'de otursaydım
10 seans kavitasyon, 10 seans lenf drenaj, 10 seans LPG, 10 seans selülit masaji, 10 seans power plate, 3 seans tuzlu peeling 2500 tl yerine 75 tl'ya düşmüşşşşşşşşşş

Gerçek değil sandım ama gerçekmiş ben İzmirdeyim neyseki hemen aldım:))) Merve çok teşekkürler

cnm çok tesekkurler aydınlattıgın ıcın işlerım yogun oldugu ıcın merkezle henuz görusemedım burda sanırım muygulama suresı çok önemlıymıs merkezın sahıbıyle görustum fırsat sıtesınden kuponla geldıgımız için herhalde 10 dk da göndermeyeceksınız dedım tabıkı hayırdedı zaman belırtılmemsıse gereken yapılır dedı uygulama yapılmadan ne desem boş ınsallah sonuc alırız tatlım saglıkoı zayıflamalar

kızlar bı fırsat sayfalarında esmer güzellik salonunuda kavitasyon alıp,yaptıran varmı acil cevap lütfen. alıcam da

Arkadaşım bu esmer bakırköydekimi....o ise ben kavitasyona gittim....memnun kaldım mı şöyle böyle cok daha iyi yerler var....20 dakikalık seyansları 15 dakika yapıyorlardı cok sonra farkettim...ama daha sonrasında capa da bir yere gittim...işte ozaman farkı farkediyorsun....hem daha ucuzdu hem de daha dikkatli idiler...genede merak ettiğin birşeyler var ise sor....

Kızlar bugun görsmeye gıttım kuponla gıdnle dırek gıdene aynı muamele yapıyolar ınanılmaz sıcak karsıladılar ılk gun oldugu ıcınmı bılemem ama 10 dk kavıtasyon 10 dk radyofrekans 50 dk pasıf jımlastık yaptılar zarzor 1cm gıttı umarım devamı gelır toplam 7seans olcak gelısmelerı sıze yazarım herkese saglıklı zayıflamalarrrrr

kızlar bende şu 10 seans kavitasyon,lenf drenaj,lpg,vs.paketini aldım..perşembe gidicem ama lpg nasıl uygulanıyor bilen varmı?özel bir çorabı varmış sanırım..yaptıran varsa bilgi verebilirmi acaba? birde benim karaciğerimde yağlanma var ama bi sakıncası olduğu yazmıyor hiçbiryerde...

birşey değil daha fazla bilgi vermek isterdim ama bukadar benim bilgimde :) ama bir değişiklik oldukça yazarım sağlıklı zayıflamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…