Kavitasyon yaptıran var mı?

Arkadaşlar ben bişey daha sormak istiyodum.Seanslar sanırım normalde haftada 1 oluyo deil mi yanlış bilmiyosam ama aradaki mesafe yoğunluktan dolayı uzarsa olumsuz bir etkisi oluyomu? Mesela yoğunuz deyip bi dahaki seansı 10 15 gün sonraya verebilirler diye o zaman daha az etkisini görürmüyüm diye aklıma takılıyo:26:
Ve kavitasyon , lenf drenajı ,ozon terapi bunlardan 1 inin seansı kaç dakika sürmeli,yani sizinkiler ne kadar sürdü?
Gitceğim yer doğru bilgi vermezse diye sizlere sormak istedim
Ve son sorum çok sordum ama daha önce hiç bilmediğim bişey tuaf karşılamazsınız umarım ama giderken bikini altı falan giymiyoruz deil mi rahatlık açısından

Son düzenleme:

evet canım haftada 1 oluyor ,çok para kazanmak için iki haftada bire atıyorlar bazen,lenf drenaj 20 dk ozon 20 dakika ve 65 derece ,mesela kampanyalarda 20 dk ama ideali 40 dk olmalı diyorlar bence çift paket alıp 40 dk ya tamamla ben öyle yaptım.4 seansım bitti bi 4 seansım daha var daha istediğim görüntüye ulaşmadım 2 cm fark etti,ama bazıları hemen veriyor,bünyeye göre farklılık gösteriyor,ben yanıma şort alıyorum onu giyiyiyorumüstümdede iç çamaşırım duruyor

Çok tşk canım.
Benim aldığım pakette süre de yazmıyodu sadece seans olarak belirtmişti.Kesin kısa sürdürürler aradaki mesafeyi de uzatırlar böyle olunca.Tabii hiç bi hak talep edemeyiz:26:

ben yaptırıyorum

ceylin ne zaman başladın ve gözle görülür bi sonuç çıkıyomu ortaya.benim kilo aldığım zaman yağlar üst tarafıma hücum ediyo kahretsinkisırt bölgemde( sütyen askısının geldiği yer)her iki tarafdada resmen kat var.ne kadar kilo versemde o katlar öyle inatçıki bir türlü gitmek bilmiyo.bbende o bölgeye yaptırmak istiyorum.fakat benim yaşadığım yerde iki tane yapan yer var.8 seansı 1750:59 .

kızlar oncelıkle selamlar
5 seanslık kavıtasyon ve pasıf jımnastıgım bıttı
hemen sıze yazp bılgılendıreyım dedım
91 cm ıle baslayan gobek cevresı :::::82,5 cm oldı
kılo olarak da 5,5 kg verdım
naptın dersenız dıyet olarak ::::
karbonhıdratın hıc olmadıgı bır dıyet uyguladım pılav + makarna+ hamur ısı vs yok
tatlık arada kacamaklarım olmasına ragmen yok
kepeklı ekmek yerıne cavdar ekmegını tercıh ettım
onun dısında gunde 1,5-2 lt suyu ıctım
ara ogun olarak kepeklı buskıvı ve mevya yedım toplam ogun sayısı 7 yı buldu
ısteyınce oluyor kızlar onemlı olan ıstemek!!!!!!!!

Kızlar bugün bütün fırsat sitelerinde 10 seans kavitasyon ve power plate 49tl satılıyo alsak mı acaba :)
Tüm vücut diye ilan vermişler, bilemedim.

vavvvv tebrik ederim cnm.bende kavitasyona inanmıodum.demekki işe yarıomuş...bide kavitasyon her seans kaç dakika benim girdiğim 20 dak kavitasyon 20 dak pasif 20 dak lenf

Son düzenleme:
vavvvv tebrik ederim cnm.bende kavitasyona inanmıodum.demekki işe yarıomuş...bide kavitasyon her seans kaç dakika benim girdiğim 20 dak kavitasyon 20 dak pasif 20 dak lenf

valla bır yerde okuduguma gore kavıtasyonun bır seansı 45-50 dakıka olması gerekıyomus ucuz olan yerler zamandan kıstıkları ıcın kampanyalı fıyat uyguluyormus :93:

valla bır yerde okuduguma gore kavıtasyonun bır seansı 45-50 dakıka olması gerekıyomus ucuz olan yerler zamandan kıstıkları ıcın kampanyalı fıyat uyguluyormus :93:

benim duyduğuma görede 20 dakikadan fazla yapılan kavitasyonun zararı varmış..sanırım böbreklerle ilgili sorun oluomuş..o yüzden 20-25 dak ideal diye duydum

bende başladım daha 2.seansım 12 seans olacak benimkide ben devletten yararlanıyorum muayene sonucu obez çıkarsan 30 tl ödüyosun her seansa . bende de öle oldu:) şuan göbek bölgesi hemşirem sadece basen yapalım sende göbek yok dedi ama ben 3 seans göbek 9 da basen istedim . 40 dk kavitasyon 20 dk da masaj yapıyorlar sonraki gün sıkılaştırmaya çağrıyorlar . 15 dk step 10 dk mekik aleti 5 dk da ağırlık olmak üzere 30 dk gözlerinin önünde spor yaptırıyorlar :) ben yağsız diet yapıyorum tatlıyı seviyorum ama şuana kadar yememeyi tercih ettim. arada canım isterse 3 tane kuru erik kayısı yada üzüm yiyorum kabuk tarçın ı sıcak suya koyup içiyorum tatlı isteğim gidiyo akşamları koşu bandımda 1 saat yürüyorum 30 dk da pilates yapıyorum . spor da sorun yok bende . dietim de sıkı olmamakla birlikte dikkat etme şeklinde. yani bende kilo veremezsem bu iş yalan :) ama 2.seansta bile baya farketti gibi kıyafetlerimden anlıyorum . sonuçları burdan yazmaya devam ederim buarada ben Ordu da Romer diye biyer var oraya gidiyorum . hemşiremi seviyorum doktorumda fena değil harici ersonelin ilgisi biraz zayıf herkese iyi sonuç almalar ...

Son düzenleme:
Fırsat sitesinden 12 seans tüm vücut kavitasyon aldım şaşkınbakkalda noter sokakta bir salondan.Randevuma 1,5 saat geç aldılar, öyle çok insan satın almış ki 15 er dakika arayla randevu vermişler ama işlem kağıtta 25 dakika, realitede 20 dakika sürüyor.Tabi ortalık çorba, ne yapacağını bilmeden oturan kalabalığın yanına ilişiyorsun.Minicik bir odada dipdibe yataklar,herşey ortada..12 seans tüm vücut denmesine karşın yarı baygın elemam haftada 1 kez 6 seans göbek, 6 seans bacak yaparız dedi, regl döneminde yapılmıyor deyince dedim bu iş 3,5 ay sürer zor( her hafta aynı gün aynı saate randevu koyuyorlar karışıklık olmasın diye, keşke kışın başlasaymışım doğru dürüst bir yere...Elemanlar ölmek üzere bastırmak söyle dursun ayakta uyuyordu kızcağız, sabah 9 akşam 21:30 çalışıyorlarmış, benim randevum 1.30 saat sarktığına göre siz düşünün kaçta çıkabildiklerini. Gözleri çökmüş,bitmişler çok mutsuz görünüyor ve tek kelime etmiyorlar, kötü tecrübeydi, yanlış seçim yapmışım.

Bugün bende bir fırsat sitesinden 40 seanslık incelme paketi (5 seans vakum, 5 seans radyo frekans (tripolar) , 5 seans liposis, 5 seans kavitasyon, 10 seans lenf drenaj, 5 seans G5 masajı (sıkılaştırmak için), 5 seans elektroterapi – pasif jimnastik) aldım.

1250 TL yerine 69 TL...

Kafamda birçok soru işareti vardı ancak araştırdım gideceğim yeri.İyi ve ilgili bir yere benziyor.Tabii gitmeden anlaşılmaz.

16 Mayıs'a randevu aldım.İsterseniz çabuk bitmesi için çift seans yapalım dedi,tek seans süresini ısrarla sordum.Çünkü çok duydum,5 dk. yapanlarda varmış.30 dakika dedi.Rahatladım o sebepten,ama tek seans istiyorum ben dedim.Bizim için hiç bir problem yok,siz nasıl isterseniz dediler.

Hayırlısı bakalım...

ben ve arkadaşlarım 3 kişi olarak ocak ayında grupfoni aracılığı ile izmir duygu palandız salonundan 5 seans kavitasyon, 5 seans power plate satın aldık. mart sonunda seanslarımız başladı. Biz de başlangıçta tereddüt etsek de buradaki çoğunluk gibi 40 lira nereye vermiyoruz ki diye düşünerek satın almıştık. ve yanılmadığımızı gördük. daha ilk seanstan itibaren kavitasyon odasına hiç giremedik. bizi selülit mesajı denilen odada makineye bağladılar. ilanlarında 45 dk kavitasyon demelerine rağmen 20 dk lık seans uyguladılar. kavitasyon odasında yeni aldıkları bir makine varmış ve o makine bize uyguladıklarına göre derinin 7 kat altına işliyormuş. ancak internet müşterilerinin oradan yararlanması yasakmış. onun fiyatı çok daha yüksekmiş. daha sonra 20 dk lenf drenaj, 30 saniyeden de 5 hareket şeklinde power plate yaptırdılar. hatta bir ara bu seansların sadece tanıtım amaçlı olduğunu, asıl ücretiyle paket alındığında asıl etkisinin görüldüğünü söylediler. memnun kaldığımız takdirde paket alacağımızı söylememize rağmen tüm seanslarımız uydurmasyon şeklinde geçti. hatta dün son seansımız vardı. yerimizden kalkıp gitmeye bile ihtiyaç duymadık. ve sonuç.. hiçbir faydasını görmedik. firmanın haftada bir farklı sitelerden indirim kuponları yayınlanıyor ama kimseye tavsiye etmiyorum.

bende soyledıgınız kurumdan 2.tur kavıtasyonumu ve powerplate ımı yaptırıyorum
5 seanslık paketın 2 seansını bıtırdım ama hıc boyle bır muamele ıle karsılasmadım
kavıtasyonun max 20-30 dk yapılması gerekılıyor zaten fazlasına gerek yok
5 seans bıttıkten sonucu burdan sızınle paylasırım bende olumlu etkısı olmaktadır:80:

Selam kızlar bende bi türlü cesaret edemeyenlerdenim ama artık bi şansımı denemek istiyorum ..İzmirde 2 tane kampanya var şuan birisi bornovada Elvan Güzellik Salonu by NetsClub 3 seans kavitasyon paketi ,diğeride yine bornovada bioten güzellik buda 14 seans ..bunlardan birine giden varmı acaba..

ceyliiiiiiiin nerelerdesin ltfn bizi aydınlatırmısın.sırt bölgesinde kavitasyon işe yarıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…