- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar ben dün başladım eximia ile kavitasyon işlemine.Tüm vücut yaptırıyorum .15 seans 1500tl kredi kartına 10 taksit.İsteyene senet te yapılıyor.İstanbulda bu fiyattan ucuzu yok .Eximia yapılan tüm yerlerle görüştüm.Bakırköy suntown solarium da başladım.İlk seans ölçümlerim de alındığından 3 saat sürdü.Nerdeyse bazı yerlerden 5cm bazı yerden 1 cm inceldim.Şimdi yediklerime dikkat ediyorum.Ama diyet değil.Akşam 5 ten sonra yemicem.sabah iyi bir kahvaltı kepek ekmekli öğlen işyerimde çıkan yemeklerden yicem.İkindide yarım simit yiyorum.Bakalım haftada 2 seans gidicem .2. seans pazar günü.Bundan sonra ölçüm 5. seansta olucak.Kavitasyon sadece kulakta çınlama şeklinde oluyor.Eximia cihazının diğer fonksiyonu vakum ve lenf drenaj biraz acıtıyor.Hani moraran yerimize bastırdığımızdaki ağrı gibi oluyor işlem.ben her seansı paylaşacağım.Çünkü kimse yazmıyor ben çok merak ediyodum.İstiyorum ki kararsız olanlar birebir merakını gidersin.Zayıf günler gelicek inanıyorum.
yasemin sen bölgesel mi yoksa tüm vücudamı yaptırıosun bende istiorum ama bakırköy bana çok ters kalıyo ben maslak tarafındayım fiyatı çok uygunmuş İnşallah istediin sonuçları alırsın:lepi:
Selam kızlar bugün leventte bir yer ile görüşmem var.Yalnız fiyatlar pahalı geldi bana.15 seans r.frekans 1800 tl 8 seans kavitasyon 1500 tl dedi.Sanırım semt farkı.Çünkü ümraniyede bu makinaları getirip piyasaya dağıtan kişinin hepsini 800 tl ye yapıyor.Avrupa yakasından Anadoluya geçmek zor ama bu kadar fiyat farkına değer.Bu arada İstanbulda daha uygun fiyata yaptıranlar lütfen gittiğiniz yeri yazarmısınız.
yasemincim zeren hanım bakırköydeki estetisyen hanım..sizle bu hanım mı ilgileniyor??
kızlar gidin kendinize dermaroller alın kendınız uygulayın kurtulun selulıtlerden
neden 600 -800 veriyorsunuz kı?
bu arada istanbulda kavitasyonla ve radyofrekansla ilgilenen arkadaşlar warsa benim gittiğim merkezi önerebilirim.kavitasyon uygulması jel ile yapılıyor.radyofrekansta jel ile uygulanıyor.aynı zamanda radyofrekans teknolojisi ile göğüs toparlanıyor ve dikleştiriliyor.tek seansta görülebilir değişiklik oluyor.çekmeköy madenlerde uygulama aldığım yer özel olarak ilgilenmek isteyen arkadaşlar warsa eğer özelime msj atarak adres telefon ve bilgi werebilirim.yerimseniben
Ceren merhaba,kafa karışacak biey yok,bence hepsinin parasını ödemededen 1-2 hafta dene ,faydasını görürsen paket alıp devam edersin,böyle şeyler her insanda farklı sonuçlar verir,merhaba proton808 ben bugün görüşmeye gidicem kavitasyon için.senin sölediklerinden sonra kafam karıştı.bende göbek kısmı için yaptıracaktım.bakalım ne diyecekler.senin yazdıklarından sonra kafam karıştı açıkçası...
kızlar şu ümraniyedeki yeri ben de öğrenebilir miyim ?
adres ve irtibat bilgilerini teşekkürler.
bu arada sonuçlar nasıl
Ümraniyedeki yeri Estepoint diye aratırsan google da var.Fiyat 1200 tl idi.Ben pzarlığınıda yapmıştım ama uzak olduğundan gidemedim.