Kavitasyon yaptıran var mı?

Öncelikle resmen hayran kaldım azmine ve sonuçlarına.
Demekki uğraşınca geçiyomuş bunu da anlamış oldum bi kez daha
Ben 2 gündür falan suna dumankaya nın bu sitede paylaşılan losyonundan yaptım onu kullanıyorum ve sen gibi streç sarıp şort giyiyorum biraz da hareket ediyorum.İçerdeki ısı selülite etki edecek kadar güçlü olduğunu düşünmüyodum ama sende fayda sağladığına göre demekki yeterliymiş şimdi daha çok mutlu oldum
Evet bakıcam bu masaj tekniklerini de yapıcam hızlandırma olsun.
Öyle güzel çalışmışsın ki ilham geldi umarm plaj zamanına kadar geçer çok fazla deil=)

Bu konuda cihaz ve uygulayan yer çok önemli.Dikkat etmek gerekiyor evet.

Sizin bildiğiniz iyi bir yer var mı yada bakırköydeki mekan hakkında bilginiz? acaba sadece bacaklar için yaptıırsak da aynı etkiler geçerli mi ? görüştüğüm kişiler perihan hanımın ismine cok önem verdiğini söylediler profesyonel gibi duruyolardı ama yarım saatlik bi görüşmeden bu kanıya varmak cok yanıltıcı olur tabi.

Malesef ben İstanbul'da bir bilmiyorum.

Hiç sıkılmadan her gün bu şekilde yaparsanız insaallah faydasını mutlak görürsünüz.. Masaj ve hareket şart , selülitlerin parçalanması için..Yağlar ve strecle ısı kan dolaşımını hızlandırıyor.Masaj ve hareket o yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlıyor..

Bol su ve yeşil çay ise vucuttan atmanıza yarıyor.. Az yağlı ve tuzsuz beslenmenizde şart..

2 haftaya gözle görünür bir şekilde fark edersiniz sonuçları..Hemde incelmiş olursunuz oldukça..

Ben bir tek pazarları sarınamıyordum strecle..Fakat onun dışındaki diğer aktiviteleri yapıyordum..

Kolay gelsin..Bırakmayın ve azimle yapın inşaallah..Sonuçları bekliyoruz.

Walla cnm ilk aldgm gun paketi ayni bende senin yaptgn gibi tum siteleri tek tek inceledm hatta burayada oyle uye oldum... Kisaca bu kadar abartilacak birsey olmadgini dusunuyorum en kotu ihtimal rahatszlik verirse ilk seansa bi gideriz olmadi birakiriz.. Bu arada verdikleri tahlilleri yaptrdn mi ?

Walla canm eger 5 inden once gidersen bnde gelirim... 6 sndan sonra istanbul disina cikacgm iste oyuzden benimki gec baslayack..

evet doğru diyosunda işte işin ucu sağlığa dayanınca insan endişeleniyor gerçi ben zaten 4 seans aldım 2 bacak 2 karın bölgesine yaptırırım diyordum ama sadece bacağada yaptırabilirim biraz oaradakilerin yönlendirmesine bağlı 4 seans cok etkilemz herhalde. tahlilleri yatırmadım henüz bu haftasonu yaptırmayı planlıyorum. yaptırıp öyle gidebilirm o yüzden 5 den sonra olur herhalde ama önce olursa buraya yazarım. bakalım ben senden önce başlıcam o zaman benim cildim hassastır ve alarjik bi bünyem var ilk seanstan sonra etkileri yazarım. inş güzelleşmek uğruna sağlığımızdan olmayız :18:

Teşekkürler=)
inş paylaşacağım

Ben birşey daha sormak istiyodum.
Netten fırsat kuponu aldım.3 seans kavitasyon,3 seans lenf drenajı,3 seans ozon terapi paketi aldım.
Ben bu tedaviler hakkında pek bilgim yok.Az miktarda selülitim var.Az miktarda alt göbeğim çıkıyo oturduğumda ama kurtulmam lazım 2 sinden de.
Kısacası hem selülit hem göbek için yararlanmak istiyodum.Lenf drenajı nı selülit için kullanırım ama ozon terapi ve kavitasyonu selülit için mi kullanayım yoksa bölgesel incelme içinmi:26:

evettttt aldım sonunda arkaadaşlar kuponumu ve 6 seans lenf drenaj 6 seans kavitasyon 6 seans radyofrekasns bide bişey masajı var içinde 6 seans evime de yakın hemde 41 tl ye=)=) bakalım gidiyim de izlenimleri yazarım=)

Bence bu kadar sorunhaline getrme bunu denersn baktn olmuo bitr... Sen bu kadar kafana taktkca birsey olmayacagi varsada olur... Sen icini ferah tut iyi dusun bak iyi olur hersey

Bence bu kadar sorunhaline getrme bunu denersn baktn olmuo bitr... Sen bu kadar kafana taktkca birsey olmayacagi varsada olur... Sen icini ferah tut iyi dusun bak iyi olur hersey

evet daha fazla arastırma yapmicam az kaldı zaten dediğin gibi beğenmezsem bırakırım allahtan cok parada vermedik

walla ben sadece kavitasyon almıstım 4 seans ama sarkma olmaması için lenf drenajı ve elektroterapiyide tavsiye ettiler onları da aldım. kavitasyonun bölgesel zayıflamaya ve selülite faydası var zaten onun peşindende sıkılastırmak için çeşitli seyler yapılıyo. muhtamelen sizde de kavitasyonun peşinden yapılacaktır o işlemler. ama kuponu aldığınız yeri arayıp bilgi alsanız daha sağlıklı olur sizin için.

Toplam ne kadara aldin hepsni cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…