bende yeni üye oldum
şimdi baştan söyliyim bende yeni başladım şu kavitasyona ama ben arkadaşım yeni bi güzellik salonu açtı ona başladım ve bir kuruş para vermiyorum. o yüzden kandırdığınıda zannetmiyorum ki gözümlede arkadaşımı gördüm
ilk başta lenf drenaj diye bişeye beni aldı onun sebebii lenflerdeki ödemi atmak içinmiş yarım saat ona giriyorum gün aşırı 3 seans olmak üzere ben bugün 3. seansıma gidicem
dğer öğrendiğim bilgileride yazıcam
kavitasyon tam 50 dk uygulanması gerekiyomuş sağlık sonuç alınması için ve gitmeden 3,5 lt su içimesi gerekiyoki karında yapılan işlemde karının suyla dolu olması gerekiyo ki diğer organlara zarar vermemek için ama kalça ve basende gerekmiyomuş
ve bu 50 dk kavitasyon uygulama yapıldıktan sonra 20dk g5 uygulaması yapılıyo g5 uygulamasıda kavitasyonda parçalanan yağların boşluklarını sıkılaştırmak için yani bu uygulama selülütler içinde geçerli yani arkadaşlar şu ucuza satılan paketlerden alırsanız sizi 10 dk kavitasyon yapıp gönderirler dikkat edelim ve uygulayan kişide önemli bu işi bilmesi gerekiyo ben sonuç aldığımda yazıcam işte cuma günü kavitasyona başlıyıcaminşş şu yağlanmadan kurtulurum
Bildigim kadarıyla su içilmesi her bölge için tavsiye ediliyor parçalanan yagların kolay atılması için
Bu arada kesinlikle cindy'den kavitasyon almayın 15 seansa ragmen bir sonuç alamadık !!