kavitasyondan bahsederken.. eximia'mı demek istiyoruz. ist.da eximia 10 seans 1.150 tl.ayrıca da yanında powerplate de yok. son 3 seansta radyofrekans ilave ediyorlar yarım saat benim bildiğim bir yer Tarabya'da.
Selam hanımlar,
22 şubatta doğum yaptım ve doğuma kadar 30 kilo aldım şu ana kadar herhangi bir çaba sarfetmeden 22 kilo verdim fakat özellikle basen bölgem felaket :1no2: bi gayret arayış sonucunda bir güzellik merkeziyle anlaştım 15 seans kavitasyon ve 12 seans powerplate bugün kavitasyona başladım powerplate'e 3. seanstan sonra başlayacakmışım basenden 2 cm incelme oldu yaptıkları ölçüme göre. Sizce bu normal mi? Bir de beslenme düzeni olarak nasıl bir yol izlemeliyim?
Bende başladım Haftada 2 gün benim 12 seans kavitasyon ve pp aynı anda...bol bol su içiyorum ama oraya giderken 2 litre su içmem gerekiyormuş ultrasona girer gibi...çıktıktan sonrada 2 lt su içmek gerekiyor..az yağlı yemek gerekiyro ama 3 gunluk bir diyet verdiler sadece b,r kereye mahsus uygula dediler ...ilk benim deneme seansımdı..salı ilk seansıma gidiyorum bende size yazarım kesin diyorlar birde arkadaşımın yeri olunca güvenim daha fazla...kaydirigubbakcemile5
Tamam canım bulursam mesaj atarım :) Buarada izmir de olupta bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.Koca izmir de kavitasyon yapan bi yer olmadığına inanmak istemiyorum.
merhaba yorumların çoğunu okudum ve çok kararsız kaldım benim de doğumdan sonra 10 kilom kaldı. bu yöntem gerçekten işe yarıyorsa yaptırmayı düşünüyorum ancak bebeğimi bırakabileceğim bir yer yok malesefseans ne kadar sürüyor ve senin gitiğin yerin adı ve fiyatları nedir? bebeğimi oyalayacak birileri varmıdır? senin arkadaşın olduğu için soruyorum :)
merhaba..eskişehirde yapan tek yere gidicem ben de bu hafta için randevu aldım..haftada 1 gidicez eşimle birlikte..seansı 75 tl..
bir diyetisyenin kliniği aslında..diyetisyen için de çok iyi yorumlar duydum.
kavitasyon için ilk görüşmede seanstan sonra mutlaka 30-45 dk yürüyüş şartı var dediler..birde kan testi istediler..başka hiç bir yerde duymadım ama bugün testi yaptırdık..
eşimde bence aslında normal kilomuzdayız ama bayağı göbeğimiz var..sonuçları yazarım..
izmirli arkadaşlar benim metoblizma doktorumda kavitasyon var. 800.-tl karın bölgesi için 8 seans, 1200tl bacak bölgesi için 10 seans toplam bedeli. Toplam 2000 e mal oluyor. Ilgilenirseniz özelime yazın doktorumun numarasını vereyim. Ben yaptırmıyorum ama yaptıracak olsam güzellik salonlarına para akıtmaktansa doktorla yapılan uygulamayı tercih ederdim. Ben doğum sonrası kilolarımdan kavitasyonsuz doktorum ve diyetisyenimle kurtuldum. Boğazı tutup, yürüdük mü iş bitiyor gerisi hikaye.. Sonuçta bir manyetik alana maruz kalıyorsunuz ve ne derece sağlıklı..hepinize sevgiler
seansı kavitasyonun 30-40 dk arası sürüyor sanırım sonrada kaviasyona alıyorlar..ben sürekli hasta olduğumdan 5 seansı daha yeni tamamladım şiş olduğumdan ölçü aldıramadım birde hiç düzenli gidemedim..düzenli gitmek gerekmiş..,nşallah bundan sonra düzenli gideceğim..özelden yeri atarım
canım merhaba sanırım sen kavıtasyon yaptırdın. Bende dusunuyorum ama eger mahsuru yoksa bır kac sey sormak ıstıyorum. Benım sorunum mıde ve gobek kısmımda. Sen memnun kaldınmı? Gobegınde ıncelme hıssettınmı? Tavsıye edermısın. Tesekkurler
şekercim ben 8. Seansımı bitirdim ama 4 seansım daha var...ama duzgun olarak 4 seanstır gidiyorum sonuç alınacak diyorlar .. Benimle başlayan bir bayan 10 cm inceldi göbekten ama duzenli geldi ama ben 5-6 cm olsa bile çok sevinecem yani beklersen istersen beni bekle...4 seans 2 hafta eder..sonuçta az para değil...ama toparlanmalar oldu gibime geliyor ölçüm aldırmıyorum son zamanlarda çok şişlik yaşadım barsaklarımdan
merhaba bende ankarada ıturuyorum acaba gittiginiz salonun adını söyleye bilirmisiniz veya nerede salonunuz ben ümitköydeyimde alion acaba bilgi verebilirmisin
Bende başladım Haftada 2 gün benim 12 seans kavitasyon ve pp aynı anda...bol bol su içiyorum ama oraya giderken 2 litre su içmem gerekiyormuş ultrasona girer gibi...çıktıktan sonrada 2 lt su içmek gerekiyor..az yağlı yemek gerekiyro ama 3 gunluk bir diyet verdiler sadece b,r kereye mahsus uygula dediler ...ilk benim deneme seansımdı..salı ilk seansıma gidiyorum bende size yazarım kesin diyorlar birde arkadaşımın yeri olunca güvenim daha fazla...kaydirigubbakcemile5
bu arada istanbulda kavitasyonla ve radyofrekansla ilgilenen arkadaşlar warsa benim gittiğim merkezi önerebilirim.kavitasyon uygulması jel ile yapılıyor.radyofrekansta jel ile uygulanıyor.aynı zamanda radyofrekans teknolojisi ile göğüs toparlanıyor ve dikleştiriliyor.tek seansta görülebilir değişiklik oluyor.çekmeköy madenlerde uygulama aldığım yer özel olarak ilgilenmek isteyen arkadaşlar warsa eğer özelime msj atarak adres telefon ve bilgi werebilirim.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?