ben bağdat caddesindeki acıbadem tıp merkezinde yaptırdım o kadar memnun kaldım ki .kavitasyon benim 30 yıldır birikmiş yağlarımı yok etti.. arkadaşımı da başlattım onun da çok iyi gidiyor.sonuçları burdan yazacağım ....
ben bağdat caddesindeki acıbadem tıp merkezinde yaptırdım o kadar memnun kaldım ki .kavitasyon benim 30 yıldır birikmiş yağlarımı yok etti.. arkadaşımı da başlattım onun da çok iyi gidiyor.sonuçları burdan yazacağım ....
merhaba.. bende ankaradanım ve bu kavitasyonu yeni duydum ,sen ankarada nereye gidiyorsun ve ben de cok şey denememe ragmen sonuc bulamadım, buna inanmak istiyorum bana sonuclarını yazarsan memnun olurum , bide sakıncası yoksa nekadar bütce ayırmam gerekıyor .. tşkşekercim ben 8. seansımı bitirdim ama 4 seansım daha var...ama duzgun olarak 4 seanstır gidiyorum sonuç alınacak diyorlar .. benimle başlayan bir bayan 10 cm inceldi göbekten ama duzenli geldi ama ben 5-6 cm olsa bile çok sevinecem yani beklersen istersen beni bekle...4 seans 2 hafta eder..sonuçta az para değil...ama toparlanmalar oldu gibime geliyor ölçüm aldırmıyorum son zamanlarda çok şişlik yaşadım barsaklarımdan
merhaba.. bende ankaradanım ve bu kavitasyonu yeni duydum ,sen ankarada nereye gidiyorsun ve ben de cok şey denememe ragmen sonuc bulamadım, buna inanmak istiyorum bana sonuclarını yazarsan memnun olurum , bide sakıncası yoksa nekadar bütce ayırmam gerekıyor .. tşkşekercim ben 8. seansımı bitirdim ama 4 seansım daha var...ama duzgun olarak 4 seanstır gidiyorum sonuç alınacak diyorlar .. benimle başlayan bir bayan 10 cm inceldi göbekten ama duzenli geldi ama ben 5-6 cm olsa bile çok sevinecem yani beklersen istersen beni bekle...4 seans 2 hafta eder..sonuçta az para değil...ama toparlanmalar oldu gibime geliyor ölçüm aldırmıyorum son zamanlarda çok şişlik yaşadım barsaklarımdan
Arkadaşlar kavitasyon denilen yöntemin sıkılaştırıcı br faydası var mı?Ben kilo vermekten çok bacak ve basen bölgemin sıkılaşamsını istiyorum.İç back ve basen sıkılaşmsında etkili mi???CEVABINIZI BEKLYRM SABIRSIZLIKLA
kilo problemi olan biri değilim, 38 bedenim, ancak göbek bel üst bacak ve kollarda yağlanma var, ve de selülit tabii, bütün bunlar için tüm vücut kavitasyon paketi aldım, 6 seans için 1500 tl verdim, yaptıran arkadaşlar ne kadar ödediniz acaba, daha seanslarıma başlamadım ama burda yazanlardan sonra biraz da pişman oldum doğrusu
merhaba ben kavitasyonla ilgili bir şey sormak istiyorum kızlar. bu sadece kilo fazlalaığı olan bayanlar için mi kullanılıyor. yani 36 beden biri sıkılaşmak ve basenlerinden kurtulmak için kullanabilir mi? bilen var mı :)
Merhaba rebel aynı sorunlar bende var basen ve bacaklar dize kadar toparlansın sıkılaşsın istiyorum ben istanbul dayım kavitasyonun sıkılaşmaya etkisi maalesef yok
sıkılaşma için eğer ince damarların çok yüzeyde değillerse LPG ve el masajı yapıorlar
merhaba..eskişehirde yapan tek yere gidicem ben de bu hafta için randevu aldım..haftada 1 gidicez eşimle birlikte..seansı 75 tl..
bir diyetisyenin kliniği aslında..diyetisyen için de çok iyi yorumlar duydum.
kavitasyon için ilk görüşmede seanstan sonra mutlaka 30-45 dk yürüyüş şartı var dediler..birde kan testi istediler..başka hiç bir yerde duymadım ama bugün testi yaptırdık..
eşimde bence aslında normal kilomuzdayız ama bayağı göbeğimiz var..sonuçları yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?