aylion senin söyledgin yeri aradım 5seaans oldugunu söylediler ve sonuçalınıyomuş bukadar az seansta ancak birşey sormak istiyorum gerekten işe yaradımı eger yaramadıysa okadar para vermek istemiyorumda sormak istedim eger önermiyorsan başlamıcam çokteşekur ederim
Hukukcugirl,
Ben, sadece 2 seans kavitasyon uygulaması yaptırmış biri olarak henüz herhangi bir tavsiyede bulunabileceğimi zannetmiyorum. 5 seanslık paket uygulamasının yeterli olup olmadığını sorduğumda Doktor bana 3. yada 4. seansta yeterli faydayı görüp gelmeyen çok hasta olduğunu bu yüzden 5. seanslık paketler yaptıklarını söyledi. Hatta 3 seans ta 9cm ye kadar incelen varmış, bu kadarı bana yeter deyip sonraki seanslara gelmiyorlarmış. Paketteki seans sayısı bu nedenle 5. Bana gelince, ben günlük 3-4 litre sıvı alıyorum. Hayvansal gıda -süt ve süt ürünleri ile balık hariç- tüketmiyorum. Yağlı yemek yiyemem. Çukulata, hamur tatlıları sevmem. Masa başı, gayet pasif bir işim, uzun çalışma saatlerim var ve spor için vakit yok. Bu yüzden benim alacağım sonuçlar biraz uzun vadede ortaya çıkacak. Şayet bekleyebilirsen;
4 Mayısta 3. seansım var, sonraki günleri sonuç görme umudu ile geçireceğimi düşünürsek sana 10 mayıs ta gittiğim yerle ilgili olarak görüş beyan edebilecek noktaya geleceğimi düşünüyorum. Umarım tatmin edici bir cevap verebilmişimdir.
Hukukcugirl,
Ben, sadece 2 seans kavitasyon uygulaması yaptırmış biri olarak henüz herhangi bir tavsiyede bulunabileceğimi zannetmiyorum. 5 seanslık paket uygulamasının yeterli olup olmadığını sorduğumda Doktor bana 3. yada 4. seansta yeterli faydayı görüp gelmeyen çok hasta olduğunu bu yüzden 5. seanslık paketler yaptıklarını söyledi. Hatta 3 seans ta 9cm ye kadar incelen varmış, bu kadarı bana yeter deyip sonraki seanslara gelmiyorlarmış. Paketteki seans sayısı bu nedenle 5. Bana gelince, ben günlük 3-4 litre sıvı alıyorum. Hayvansal gıda -süt ve süt ürünleri ile balık hariç- tüketmiyorum. Yağlı yemek yiyemem. Çukulata, hamur tatlıları sevmem. Masa başı, gayet pasif bir işim, uzun çalışma saatlerim var ve spor için vakit yok. Bu yüzden benim alacağım sonuçlar biraz uzun vadede ortaya çıkacak. Şayet bekleyebilirsen;
4 Mayısta 3. seansım var, sonraki günleri sonuç görme umudu ile geçireceğimi düşünürsek sana 10 mayıs ta gittiğim yerle ilgili olarak görüş beyan edebilecek noktaya geleceğimi düşünüyorum. Umarım tatmin edici bir cevap verebilmişimdir.
Selam arkadaşlar.5 seans eximia sonucu şudur.Bu cihaz reklamdan başka bişey değildir.Paranızı boşa harcamayın.Bunu ben değil uygulamayı yapan söyledi.Bugün itibari ile kalan 10 seansı quantum cacı diye bir cihazla devam ediyoruz.Eminim bu etkili çünkü ilk seansta resmen heryerimde yırtılma hissettim.İnternettende yaptığım araştırmalarda 2-3 beden incelttiğini okudum.Kavitasyon işi hüsranla sonuçlansa da kısa zamanda quantuma dönüp bizi mağdur etmediği için firmaya teşekkür ediyorum.Aksi takdirde eximia konusunda sonuçsuz kalsaydım uygulamayı yaptıranlar olarak firmaya dava bile açabilirdim.Yarın 7.seans yani quantumda 2.seans olucak .Hadi hayırlısı sonuçlar güzel olurda sizlerle de paylaşırım.
bende 2 gündür bu caci quantum denen şei araştırıorm ve sölenildii kdr etkiliyse harika. bu konuda bi başlık da açtım. bu başlıkta gelişmelerle bizi aydınlatırsanız ve yaptıınız yeri de sölerseniz çk sevnrm. şimdiden teşekkürler.
aa evet çok sevinirizz canımm bidee acabaa gittigin yerii bildire bilirmisin vee fiyatlarr nasıll yaniii tek onamı giriyorsunnn daha önce açıklamışmıydınn bilemiyorum eger zahmet olmassa bir daha bizi bilgilendire bilirmisin canım
bana mı sordunuz bilmiorm ama malesef ankarada bunun yapıldığı bi yer bulamadmbu yüzden de bi paylaşım alanı oluştrmak istedm.
ben de bugün kavitasyon için ümitköyde bi yerle görüştm ve başlıcam. ama önce deneme seansı gibi bişe olucak. cuma gidicem deneme seansına. sonuna kdr sizi bilgilendiricem. bazıları 2 msj yazıp gidio ve çoğu insanın tüm ümitleri yıkılıo ya da parasını çarçur edio. ben öle yapmıcam. şimdilik benden bu kdr, görüşmek üzere:)
zararı oldugunu sanmıyorum cnm ama 2-3 cm incelmek için yine starvac deneyebilirsin bence çünkü exima yeni çıktı die herkesi bi merak sardı gidiyo.bende starvac+G5 yaptırmıştım 2 yıl önce ve çok memnun kalmıştım.aslında hepsi aynı sonucu veriyo.maddi olarak verebilecek durumdaysan yeni çıkan aletleri dene ama ben bildiğimden şaşmıyım dersen starvac a devam...
Ümitköyde acaba yerin ismini öğrenebilir miyim?
Herkese Selam!
Eximia Kavitasyona 8 seans girdim ve 1 cm dahi faydasını görmedim.Bu arada diet yapmadım ama yediklerime dikkat ettim özellikle kavitasyon yaptırdığım gunler yağsız yedim ve prosedürlere uygun sıvı tükettim . Sonuç koskoca bir sıfır . Arkadaşlar sakin paranızı boşa sarf etmeyin diyorum . Koskoca bir yalandan başka bırsey değil yok liposuction a bedelmiş falan hikayeden başka bişi değil?
bende katılıyorum arkadaşlar hiç bir işe yaramıyor malesef boşuna kavitasyonda paranızı boşa atmayınmaalesef bende üzülerek katılıyorumolumunekankayizsmile
maalesef bende üzülerek katılıyorumolumunekankayizsmile
benim 2. seansım bugün ama eximia kavitasyon değil benimki...ya bu sefer etkili olacağa benziyor gibi geliyor ama gibi...konuşmak için çok erkenbenneyaptımki
kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım. benim kilom fazla değil fakat bacak ve basenler kalın vücuduma göre. ben de araştırdım kavitasyonu ve gidip yaptırmayı düşündüm. ama araştırdığımda gördüm ki spor, diyet vs veriliyormuş. siz verilen kiloyo sporla veriyorsunuz zaten. bundan 2 yıl önce hafif bir diyet ve akşamları yürüyüş bandında 1 saatlik yürüyüşle 2 ayda 6 kilo verdim ve vücudum çok şekillenmişti. spora üşendiğim için bu yöntemi yaptırayım dedim ama şurası kesin ki aler değil spor ve rejim verdiriyor. ben de karar verdim bugün itibariyle tekrar spor+diyete başlıyorum. buralara vereceğim parayla da kendime kıyafet vs. alıyorum....bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?