bende size katılıyorum. şimdilik evet şu kadar inceldim bu kadar inceldim deniliyor ya sonrası kimse sonrasını bilmiyor.bende düşündüm yaptırmayı çook araştırdım tek başına yeterli değil deniliyor kaldıki incelme olsun yağlar parçalansın dikkat edilmezse aynen geri döner vücuda sonuçta yağ hücreleri orda duruyor.power plate e gelince o sıkılaşma cihazıdır zayıflama değil.lütfen bu merkezlerin paket tedavilerinide almayın.hepsi tek başına iyi olsaydı zaten paket vermezler son bir şey adanada eximia awt slimcav hepsi var ve 30 tl maximum 150 tlye yapılıyor kandırılmayın lütfen
powerplate spor aktivetisini yaparken ,hareketlerin etkisini arttıran bir alettir öncelikle bunu söyleyeyim ben gecen sene powerplate gittim nedenide uzun yani 1 saat boyunca spor salonunda malesef spor yapamıyorum yada evde.... cavitasyona gelince ben sadece burda gün gün giitiğimi ve 2. seansıma rağmen bu sefer herhalde sonuç alacağımı yazdım..yani ne bileyim kimsenin reklamını yapmıyorum cavitasyon aletinin markasını söylemiyorum... kimse kimseyi kandırmıyor en azından ben kandırmıyorum.. çünkü ben eğitim alanındayım meslek olarak ..tercih kişilerindir bu "kavitasyon" başlıklı bir konu olduğu için yazıyorum...yürüme diyet vs konu başlıklı değil...
ulkerrr lütfenn alınganlıkk yapma senin iyiniyetli oldugunun farkındayız zaten hepimiz düşüncelerimizii yazıyoruzz sendeee zamanını ayırıp bizimle paylaşımda bulunuyorsun burad guzellce birr konu oluşturuldu kimse kırılmasınn kimsee sinirlenmesinn birimizin 1 kilo vermmesiii hepimizii sevindiriyor:):)saygılarımla
yok kuzucum alınmadım sadece "KAVİTASYON" konu başlıklı yerde herkes tecrübelerini konuşuyor ama kimse kimseye kandırıyorlar yok yapmayın vs yada kelime anlamanı açıklaması bence (üstelik yanlış) yanlış...Herkes memnun kalmamış okudum ama buna rağmen başladım.. cihazın markası farklı aynı zamanda powerplate ilede destekleyince kişiye güvenincede başladım .. paket program çünkü açıklamaları benim aklıma yattı çünkü eriyen yağların vs böbreklerden süzülümü sonucunda idrar ve ter yolu ile atılması gerek..lenf dranej ve aktivenin bunu sağlaması ve işlemden hemen sonra yapılması mantıklı geldi...ben haftanın 3 günü yürüyen bir gunu yuzen biriyim ama zayıflasamda lokal yağlarımdan kurtulamıyorum...
arkadaşlar spor ve diyetle zayıflarsınız...vermeyin para bu cihazlara...hepsi kandırmaca bence...yazık değilmi verilen paralara...fakir sevindirmek daha iyidir verilen bu paralarla....nacizane fikrimi yazmadan geçemedim...lütfen yanlış anlamayın...
İzmirde bunu yapan bi yer bulamadım ya(
kavitasyondan bahsederken.. eximia'mı demek istiyoruz. ist.da eximia 10 seans 1.150 tl.ayrıca da yanında powerplate de yok. son 3 seansta radyofrekans ilave ediyorlar yarım saat benim bildiğim bir yer Tarabya'da.
ve ayrıca şunu ilave etmek isterim.. eğer çok sıkı bir diyetle kilo verme yönünde özel bir çaba içinde olamayacak iseniz, kavitasyondan zaten umduğunuzu beklemeniz mümkün değil. maaleseef bu gerçek. ancak haftada 2 kavitasyon.. hemen arkasından powerplate.. ve haftada en az 3 yürüyüş ile bir de diyet yapıyor iseniz.. sonu yüz güldürücü olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?