• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ettikten sonra 2 3 gün mesaj atmamak mesajlaşmamak

:)) Öyle yazmamın nedeni ben dayanamam,biriyle küsken hayatta uyuyamam...O yüzden en azından bir soğuk 'günaydın' derim,ya da 'uyuz' falan yazarım komiklik olsun diye...
Buna rağmen beni sallamazsa siniri geçtiğinde beni bulamaz kii,
sevgiliyken pıtır pıtırken böyle yapan adam evlenince bi hatamı görür görmez salonda yatar :-/

orası öyle o konuda haklısın, bende illa ha ki özellikle sabahları günaydını eksik etmem.
zaten boş bir günaydınsa karşı taraf oradan alması gereken mesajı alır...

ilk mesajı atmak mesele zaten :)

evli olsak keşke, ben o zaman daha iyi olacağını düşünüyorum. azalır küs kalma günlerinin sayısı...

Kızlar biz kavga edince büyük olunca bu kavgalar genelde 2 en fazla 3 gün mesajlaşmıyoruz oda atmıyor bende 3 günün sonunda kim atarsa artık sizce bu doğrumu barıştığımızdada niye atmadın diyorum hep ben atıyorum sen niye atmıyosun diyor bide konuşsak kavga edecez aradan bi kaç gün geçince sakinleşiriz diyor sizce mesaj atmamak doğrumu gerçekten ben daha çok sinirleniyorum o zaman yine kavga ettik konuşmuyoruz 2 gündür ne o attı nede ben atıyrm sinirliyim zaten ona o atsın:47:

Bu durumdan rahatsız olmakta haklısınız...

"Aradan birkaç gün geçince sakinleşiriz" diyormuş erkek arkadaşınız...

Birkaç gün... Ömrün geri kalanı kaç gün bilinmezken her tartışmada birkaç gün israf edilirse ilişkiden zaman, huzur, güven çalınmış olur bana göre...

Çok büyük bir olay olur, hazmedilemez, o zaman süre tanınması bir nebze kabullenilebilir ama siz küçük meselelelerde veriyormuşsunuz bu arayı... Bu ne demek? Ufacık bir sorun yüzünden kocaman zaman dilimleri eriyip gidiyor, pire için yorgan yakılıyor, ortada kırgınlık yaratacak bir sebep yokken -sırf bu erkek arkadaşınızın olayları halletme metodu diye- rahatsız olduğunuz halde onunla iletişim kuramıyorsunuz, bu durumda suskun kalmak tek kişinin tasarrufunda olmamalı...

Bu noktada "O zaman sen ara, kırgınlığı sen gider" diyemeyeceğim... Karşı taraf tartışmaların ardından suskun kalırsa ve her seferinde siz sıcak bir sözle yaklaşırsanız zamanla bu durum sizin görevinizmiş gibi algılanır, alttan almanız beklenir... Bu durumdan rahatsız olan sizsiniz zaten, erkek arkadaşınız birkaç gün de olsa sizinle iletişim kurmamakta sakınca görmeyip çaba harcamazken neden siz son vereceksiniz sessizliğe? Madem ilişki aynı tempoda devam etsin isteniyor neden bu sadece sizin vazifeniz olsun? Üstelik iletişimin devamı için siz gayret gösterdikçe erkek arkadaşınızın kaybetme korkusu kalmaz, heyecan duygusu biter ve her sessizlikte siz olmadan da yapabildiğini görür ki bu da ayrılığa zemin hazırlar...

Ortada incir çekirdeğini doldurmayacak sebeple meydana gelmiş bir tartışma varken bu soğukluğu gidermek tek kişinin görevi değildir. Bu durumu karşılıklı konuşup bir sonraki tartışmanızda olayların derhal tatlıya bağlanmasını istediğinizi ifade edin... Ortada bir sorun yokken, neşeli bir anınızda ona tartıştığınızda olayları büyütmeyip aynı sıcaklığın korunması için meselelerin halledilmesini istediğinizi aksi takdirde ondan ses gelene kadar ses vermeyeceğinizi, bunu kuru bir inat yüzünden değil, onsuz geçirdiğiniz zamanlara tahammül edemediğiniz için istediğinizi söyleyin. Kararlı davranırsanız, dediğinizi uygularsanız birkaç tartışma sonrasında sizi ilk arayan o olacak, tabi sizi hak ettiğiniz kadar seviyorsa...

Araya giren suskunluk soğukluğa, soğukluk kopukluğa, kopukluk ayrılığa götürür ilişkiyi... Umarım bu rahatsızlığınız en yakın zamanda son bulur... :ssz:

yine döktürmüşsün canım yaa bayılıyyorum bu tavrına :16: konu sahıbı arkadasım söylenenleri dikkate al. bnm erkek arkaadasımda siinirlyken öldursen mesaj atmaz. bnde aksine mesaj atarım o sınırle ne söylıcegımı bilmem adamı kırarım pasa pasada özrunu diletir. ustunee gitme demekkı unutması zaman alıyor

Oyy kuzum benim bende çok tatlısın saol :16:
Bak o burnunun dikine giderek paşa paşa özür diletiyor sana erkek olduğundan, sen kadınsın bırak o kabalık onda kalsın sen tatlı dilinle acıyı bal eyle, bak gör o zaman ne kapılar açılıyor sana, nasıl değişiyor oduncanın:9:

Canım sakinleşmeyi beklemek elbette güzel. Yani 5 yıllık bi ilişkim var ikimiz de hala böyle yapıyoruz. Kavga edince konuşmaya devam edersek daha da tartışıyoruz ,sinirimiz içimizde kalıyor falan hoş olmuyor insanın şöyle bi yalnız kalıp düşünmesi sinirini atması ve o şekilde konuşması mantıklıdır. Bana göre tabi. Ama gelelim sizin ilişkinize 3 gün çok fazla be canım. O kadar büyüük büyüük kavga ediyorsanız ilişkinizi bi sorgula istersen yanlış giden bir şeyler mi var diye. Hani ben mi çok çabuk affediyorum ondan mı bilmiyorum ama çok büyük bir kavga olmadığı sürece küçük tartışmalar birkaç saatte maksimum 1 günde unutulur, yani sakinleşirsiniz. Hani benim sevgilim de çok inatçıdır falan ama o bile en fazla 1 günde sakinleşir. 3 gün ona ulaşmasam , o bana ulaşmasa soğuruz heralde siz sooğumuyor musunuz ? Konuyu buraya taşıdığına göre sen de memnun değilsin bu durumdan canım bunu erkek arkadaşına güzel bir dille anlat derim ben. Sevgiler :16:

Benim sevgilim küçücük didişmeden sonra beni 3gün arayıp sormayacak, beni merak etmeyecek:30::30:

Valla böyle sıradan tartışmalarda 3 gün sesimizi duymadan yapabiliyor, hala sakinleşemiyorsak bi'kaç saatte ve ya bi'günde ben durup düşünürüm. Daha büyük bi'şey olduğunda direk bitirirsiniz ozaman çabalamadan... Bana süre çok uzun geldi:50:

Kızlar yorumlarınız için teşekkürler.Evet 3 gün banada uzun geliyor soğuyormuyum soğumuyorum ama çok sinirleniyorum mesaj gelmeyince o yüzden benimde atasım gelmiyor o atsın o suçlu neden ben atıyım ki diye düşünüyorum zaten bazen o atıyor öyle durumda bazen ben ikimizde çok inatçıyız ve sonrasında da tamamen barışmıyoruz o yazsada bu sefer benim sinirim hala geçmemiş oluyor ama sonra 1 2 güne düzeliyoruz bide ben bunun çıkıtığımız günden beri 1 kere bile ayrılıp barışmadığımızdan ilişkimizi bitirip başlamadığımızdan dolayı olduğunu dünşünüyorum galiba bizde böyle çekiyoruz kavga ettiğimizde ayrılmak yerine konuşmamayı çünkü 3 yıl oldu o yüzden böyle diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler.Evet 3 gün banada uzun geliyor soğuyormuyum soğumuyorum ama çok sinirleniyorum mesaj gelmeyince o yüzden benimde atasım gelmiyor o atsın o suçlu neden ben atıyım ki diye düşünüyorum zaten bazen o atıyor öyle durumda bazen ben ikimizde çok inatçıyız ve sonrasında da tamamen barışmıyoruz o yazsada bu sefer benim sinirim hala geçmemiş oluyor ama sonra 1 2 güne düzeliyoruz bide ben bunun çıkıtığımız günden beri 1 kere bile ayrılıp barışmadığımızdan ilişkimizi bitirip başlamadığımızdan dolayı olduğunu dünşünüyorum galiba bizde böyle çekiyoruz kavga ettiğimizde ayrılmak yerine konuşmamayı çünkü 3 yıl oldu o yüzden böyle diye düşünüyorum

Ozaman iş başka :) Siz yılların birikimiyle dolusunuz aslında. Doludan kasıt şu;
İlişki isterse 4/4lük olsun yoran birşey insanı... Farkettirmeden sabrı tüketen birşey. Hani çok seversin cidden çok seversin ama bazen nefes alamıyorsun gibi gelir.

Bence arada nefes almak yerine mesajı, buluşmaları azaltın. Öyle 3 gün hiç ses alamamaktansa konuşun ama kısa ve öz olsun. Kendinize vakit ayırın. Kitap okuyun, tasarım yapın, alışverişe gidin, arkadaşlarınızla vakit geçirin ki özlem olsun.

İnşallah çözüme kavuşturursunuz:10:

Ozaman iş başka :) Siz yılların birikimiyle dolusunuz aslında. Doludan kasıt şu;
İlişki isterse 4/4lük olsun yoran birşey insanı... Farkettirmeden sabrı tüketen birşey. Hani çok seversin cidden çok seversin ama bazen nefes alamıyorsun gibi gelir.

Bence arada nefes almak yerine mesajı, buluşmaları azaltın. Öyle 3 gün hiç ses alamamaktansa konuşun ama kısa ve öz olsun. Kendinize vakit ayırın. Kitap okuyun, tasarım yapın, alışverişe gidin, arkadaşlarınızla vakit geçirin ki özlem olsun.

İnşallah çözüme kavuşturursunuz:10:

Canım zaten öyle çok sık görüşemiyoruz haftada 1 yada 2 kere ama dediğin doğru belkide insn doluyordur o yüzden böyledir ama dediğim gibi çok sıkta görüşemiyoruz benim okulum ve bazı nedenlerden dolayı şuanda zaten o başka bi şehire gidiyor üniversiteye daha çok özlem olacak umarım o zamanda böyle olmaz birbirimizin kıymetini daha ii anlarız özleyerek

2-3 gün mü azmış:27:ilişki yeni sanırım:34:yıllar geçtikten sonra bu süre uzar gider demedi deme:53:

Canım zaten öyle çok sık görüşemiyoruz haftada 1 yada 2 kere ama dediğin doğru belkide insn doluyordur o yüzden böyledir ama dediğim gibi çok sıkta görüşemiyoruz benim okulum ve bazı nedenlerden dolayı şuanda zaten o başka bi şehire gidiyor üniversiteye daha çok özlem olacak umarım o zamanda böyle olmaz birbirimizin kıymetini daha ii anlarız özleyerek

Bak şöyle düşün. Ben sevgilimi ciddi anlamda çok seviyorum. Ama yeri geliyor o an içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Hani çok seviyorum ama o an aşkımlar, bitanemler ne biliyim o an tek başıma kalıp beynimi boşaltmak istiyorum. Arada sevgilim de öyle hissediyorum ki konuşmuştuk bunu. Sevgilim terazi burcu çok özgürlükçü ve bu ilişkiden önceki ilişkilerimiz çok zorlu geçmişti. Ben onun ilk uzun ilişkisiyim oyüzden arada bocalıyor şuraya gittim, buraya gittim demek bazen ona rapor gibi geliyor. Aldım karşıma içinden gelmiyorsa yazmak zorunda değilsin ben senin zorunluluğun değilim, annen hiç değilim bana hesap verme, içim rahat etsin diye içinden gelerek haber ver sadece dedim. O bunu dillendirmemişti ama insan anlıyor sevdiğinin halinden. O gün bugündür bana bir başka yaklaşıyor mesela.

Hani görüşmezsiniz ama sen onun hep beyninde, içindesin, bi'nevi sorumluluğusun gibi. Sonuçta beyninde, kalbinde bi'yer senin için sürekli düşünüp, kafa yoruyor :) O yüzden arada az mesajlaşın mesela. Özleyin diye de değil illaki özlersiniz zaten de kafa boşaltmak için bi'nevi.

2-3 gün mü azmış:27:ilişki yeni sanırım:34:yıllar geçtikten sonra bu süre uzar gider demedi deme:53:

Hayır yeni değil 3 yıl oldu

Bak şöyle düşün. Ben sevgilimi ciddi anlamda çok seviyorum. Ama yeri geliyor o an içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Hani çok seviyorum ama o an aşkımlar, bitanemler ne biliyim o an tek başıma kalıp beynimi boşaltmak istiyorum. Arada sevgilim de öyle hissediyorum ki konuşmuştuk bunu. Sevgilim terazi burcu çok özgürlükçü ve bu ilişkiden önceki ilişkilerimiz çok zorlu geçmişti. Ben onun ilk uzun ilişkisiyim oyüzden arada bocalıyor şuraya gittim, buraya gittim demek bazen ona rapor gibi geliyor. Aldım karşıma içinden gelmiyorsa yazmak zorunda değilsin ben senin zorunluluğun değilim, annen hiç değilim bana hesap verme, içim rahat etsin diye içinden gelerek haber ver sadece dedim. O bunu dillendirmemişti ama insan anlıyor sevdiğinin halinden. O gün bugündür bana bir başka yaklaşıyor mesela.

Hani görüşmezsiniz ama sen onun hep beyninde, içindesin, bi'nevi sorumluluğusun gibi. Sonuçta beyninde, kalbinde bi'yer senin için sürekli düşünüp, kafa yoruyor :) O yüzden arada az mesajlaşın mesela. Özleyin diye de değil illaki özlersiniz zaten de kafa boşaltmak için bi'nevi.

Benim sevgilimde terazi burcu canım aksine o benden çok hesap vermemi ister çok kıskanç bu yüzdende çok kavga ettik ama şu sıralar hesap vermyrz artık birbirimize o konuyu çözdük şimdilik.Dediğinde haklısın canım başka uğraşlar lazım bana bide erkekler kızlar gibi değil okul var okul olmasa iş boş durmuyorlar yani hiç sosyaller ama biz öyle değiiliz hayatımızın merkezinde onlar var en azından benim öyle olmuş durumda o yüzden çok takıyorum ben kavgaları mesaj atmadığında aklım başka yerlere kadar gidiyor ayrılığa kadar düşünmeye başlıyorum hoş her kavga sonrası olyor bu ama sinirden olduğunuda biliyorum bunun ama o an öyle olmuyo işte niyeyse sinirden

Hayır yeni değil 3 yıl oldu

Benim sevgilimde terazi burcu canım aksine o benden çok hesap vermemi ister çok kıskanç bu yüzdende çok kavga ettik ama şu sıralar hesap vermyrz artık birbirimize o konuyu çözdük şimdilik.Dediğinde haklısın canım başka uğraşlar lazım bana bide erkekler kızlar gibi değil okul var okul olmasa iş boş durmuyorlar yani hiç sosyaller ama biz öyle değiiliz hayatımızın merkezinde onlar var en azından benim öyle olmuş durumda o yüzden çok takıyorum ben kavgaları mesaj atmadığında aklım başka yerlere kadar gidiyor ayrılığa kadar düşünmeye başlıyorum hoş her kavga sonrası olyor bu ama sinirden olduğunuda biliyorum bunun ama o an öyle olmuyo işte niyeyse sinirden

Yok canım orda bi'sıkıntı yok zaten bizde de aynı durum var feci kıskanç ve ben ona hep bildirmek zorundayım. Bu konuda benciliz biraz :) Aynen dediğin gibi ona göre de ben rahatım oyüzden ben bunu yapabilirim. Ama onun beyni hep dolu işi var, okulu var her zaman aynı modda ruh halinde olamaz vs.

Sen sinirine hakim ol...Açıkca konuş ayrılık bile geliyorsa aklına konuşarak hiçbir şey kaybetmezsin :)

Yok canım orda bi'sıkıntı yok zaten bizde de aynı durum var feci kıskanç ve ben ona hep bildirmek zorundayım. Bu konuda benciliz biraz :) Aynen dediğin gibi ona göre de ben rahatım oyüzden ben bunu yapabilirim. Ama onun beyni hep dolu işi var, okulu var her zaman aynı modda ruh halinde olamaz vs.

Sen sinirine hakim ol...Açıkca konuş ayrılık bile geliyorsa aklına konuşarak hiçbir şey kaybetmezsin :)

Konuşcam bu konuyu canım ya benim ayrılık dediğmede bakma düşünürüm acaba böyle kavga ederiz ne olcak diye aklıma bin bir türlü şey gelir sinirliyken işte ama uygulayamam bunu tabi çook seviyorum çünkü çook ama erkek milletinin üstüne çok düşüp merak edip hep mesaj atmıyacaksın demek ki onu bi başarbilsek zaten bizden iyisi olmazda işte o zamanda insan oyun oynuyomuş gibi geliyo kendini ilişkiye tam veremiyor öyle oluncada ama böyle yapanlar kazanıyor hep bu buda bi gerçek ne yazık ki:17:

Konuşcam bu konuyu canım ya benim ayrılık dediğmede bakma düşünürüm acaba böyle kavga ederiz ne olcak diye aklıma bin bir türlü şey gelir sinirliyken işte ama uygulayamam bunu tabi çook seviyorum çünkü çook ama erkek milletinin üstüne çok düşüp merak edip hep mesaj atmıyacaksın demek ki onu bi başarbilsek zaten bizden iyisi olmazda işte o zamanda insan oyun oynuyomuş gibi geliyo kendini ilişkiye tam veremiyor öyle oluncada ama böyle yapanlar kazanıyor hep bu buda bi gerçek ne yazık ki:17:

Sorma! Ben de akrep burcuyum. En dorukta yaşıyorum aşkımı, öfkemi. Ama gel gör ki kendimi tutmayı öğrendim. İçimden hep sevgi kelebeği olmak geliyor ama karşı taraf şımarıyor çünkü onların doğası öyle. Soğuk konuşmak değil de dozunu iyi ayarlamalıyız derim. Her gün özledim demektense bi'kere diyorum. Onlarda biz gibi bekliyorlar, diyince de seviniyorlar. Ama hergün dersek bıkıyorlar :4:

Sorma! Ben de akrep burcuyum. En dorukta yaşıyorum aşkımı, öfkemi. Ama gel gör ki kendimi tutmayı öğrendim. İçimden hep sevgi kelebeği olmak geliyor ama karşı taraf şımarıyor çünkü onların doğası öyle. Soğuk konuşmak değil de dozunu iyi ayarlamalıyız derim. Her gün özledim demektense bi'kere diyorum. Onlarda biz gibi bekliyorlar, diyince de seviniyorlar. Ama hergün dersek bıkıyorlar :4:

Bende öyleyim canım ya içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum dediğin gibi aşkımı sevgimi hep belli ediyrm dozunu çok yüksek yaşıyorum böyle yaşamayınca da benimseyemiyorum aşkımı ama dediğin gibi dozunu ayarlamam lazım içimden geldiği gibi değilde hep birazda mantıkla hareket etmem lazım galiba:44: Bu arada senin yaş kaç canım merak ettim böyle aynı durumlardan konuşunca

Bende öyleyim canım ya içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum dediğin gibi aşkımı sevgimi hep belli ediyrm dozunu çok yüksek yaşıyorum böyle yaşamayınca da benimseyemiyorum aşkımı ama dediğin gibi dozunu ayarlamam lazım içimden geldiği gibi değilde hep birazda mantıkla hareket etmem lazım galiba:44: Bu arada senin yaş kaç canım merak ettim böyle aynı durumlardan konuşunca

Zaten hep duygusal düşündüğümüz için kaybediyoruz :) 22 yaşındayım canım sen?:21:

2-3 gün uzun geldi bana ama bazen küçücük şeylerden inatlaştığımız olur bizimde.
Bu durumda en iyisi o mesaj atsın diye düşünmemek.
Mesaj atıp ne hissettiğini neye kırıldığını söylemek...

Zaten hep duygusal düşündüğümüz için kaybediyoruz :) 22 yaşındayım canım sen?:21:

Aynen canım:)) 19 bende canım

2-3 gün uzun geldi bana ama bazen küçücük şeylerden inatlaştığımız olur bizimde.
Bu durumda en iyisi o mesaj atsın diye düşünmemek.
Mesaj atıp ne hissettiğini neye kırıldığını söylemek...

Ya aslında haklısın bi yönden bekleyince insanın morali daha çok bozuluyr bide boş yere beklemiş oluyosun eninde sonunda konuşuyosun zaten olan beklediğin zamana oluyor sana oluyor

Son düzenleme:
Sürekli onun adım atmasını bekleyemezsin ki. Onun için de geçerli tabi bu durum ama o atmıyorsa sen at. Bu kadar uzatmanın anlamı yok önemsiz bir konu için. Bir tarafın alttan alması lazım. Önce sen davran. Belki seni görünce o da beklemez günlerce. İnat yapıyordur o da senin gibi.

Sürekli onun adım atmasını bekleyemezsin ki. Onun için de geçerli tabi bu durum ama o atmıyorsa sen at. Bu kadar uzatmanın anlamı yok önemsiz bir konu için. Bir tarafın alttan alması lazım. Önce sen davran. Belki seni görünce o da beklemez günlerce. İnat yapıyordur o da senin gibi.

Haklsın canım oda çok inatçı çünkü benim gibi

Back
X