- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
sınavın son başvuru gününe kadar; 35 yaşını doldurmamışsan sınava girebilirsin.inşallah
canım ben de ne diyeceğimi bilemiyorum biliyor musun..sabah evimi toplayıp çıktım..banyo yaptım. abdest aldım.dua ede ede gittim adliyeye..5 kere de kırtasiyeye gittim geldim..yok o eksik yok bu eksik..
kız işlemlerimi yaptı ...ama en son sistem onaylamadı..
yaşım tam 35 ama ..doldu göründü..
aslında martın 25 in de 36 olacağım..ama neden böyle oldu bilemedim..
ablam da bugün kendi adliyesinde komisyona soracak..
gerçi benim kayıt işlerimi yapanlar beni hemen geri çevirmediler..2 katip kız da hesapladı yaşımı..sonra müdürlerine söylediler.komisyon daki müdür de geldi ayrıca hesapladı..
hayırlısı buymuş demek ki demekten başka bir tutunacak dalım yok ..
canım sınav 16 punto .tüm adliyelerde böyle..
inşallah
canım ben de ne diyeceğimi bilemiyorum biliyor musun..sabah evimi toplayıp çıktım..banyo yaptım. abdest aldım.dua ede ede gittim adliyeye..5 kere de kırtasiyeye gittim geldim..yok o eksik yok bu eksik..
kız işlemlerimi yaptı ...ama en son sistem onaylamadı..
yaşım tam 35 ama ..doldu göründü..
aslında martın 25 in de 36 olacağım..ama neden böyle oldu bilemedim..
ablam da bugün kendi adliyesinde komisyona soracak..
gerçi benim kayıt işlerimi yapanlar beni hemen geri çevirmediler..2 katip kız da hesapladı yaşımı..sonra müdürlerine söylediler.komisyon daki müdür de geldi ayrıca hesapladı..
hayırlısı buymuş demek ki demekten başka bir tutunacak dalım yok ..
evet vardır bir hayır.napalım..hani canım ne dir bu durumda inan bimliyorum.
ama gerçkten çok üzüldüm.. vardır bi hayır.. üzme kendini walla bende çok üzüldüm . hani şuan ne hissetiklerini anlayabiliyorum..
vvardır bi hayır.. senn için çocukların için var demekki bi hayır
sınavın son başvuru gününe kadar; 35 yaşını doldurmamışsan sınava girebilirsin.
neden öyle bir durum oldu ki?
hakkında hayırlısı olsun inşallah
ama sen yine de araştırmaya devam et bence
inşallah yanlışlık olmuştur
yok canım hiç daha önce memur olabilirim diye düşünmedim..açıkcası hep mümkün değil diye duydum..herkes torpilsiz olunmaz vs deyince..tv de de öğretmenler 86 ile atanamadım diye diploma yakınca ben memur olmak imkansız diye düşündüm hep canım..ama merkezi atamalarda torpil olmazmış..oh be 16 iyimiş... satır atlama ihtimali çok az o zaman...
adilemir hakkında hayırlısı olsun. kısmetin başka yerde demek ki...
bir de yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum. daha önceden düşünmedin mi memurluğu ? çok isteklisin, çalışkansın da..
evet vardır bir hayır.napalım..
canım ablam bugün çalıştığı adliyede soracak..ama yanlışlık yok sanırsam...yine de araştıralım dedi kayınvalidem..ben de ablam araştırıyor dedim
ama zaten adliyedekiler beni yaşın olmadı ..hadi git demedi..
baya bir uğraştılar ..
olsun da kaydını yapalım diye..
onlar uğraşmasa başlarından savsalar derim ki yanlışlık mı var acaba..
baya baya oturup uğraştılar..hesap kitap yaptılar..ne bileyim...:26::26::26:
ya okyanus başıma gelene bak..Adilemir canım çok üzüldüm sınava girememene cok emek verdıgını bılıyorum sen kpss çalışırken bıle ara ara hep klavye calışıyordun ne diyeceğimi bilemiyorum Bundada vardır bır hayır Allah bır kapıyı kapatır bırını açarmıs ins. Senin için açılan kapı çok hayırlı olur dılerımkı merkezi atamalarda Allah gönlünden geçeni verir üzülme demek boş biliyorum ama canım inş. Tez vakitte Allah hepize memurlugu tattırır
ya okyanus başıma gelene bak..
tam kemal sunal gibi oldum ..
bu kadar da olunmaz ki demi..
evet canım ya ben kpss çalışırken bile klavye çalışıyordum arada..hem de 2 çocukla..
aslında yolu böyle yarılayınca ve 2 çocuğuda ortaya çıkarınca ..daha başka ne yapabilirim..evde böyle yemek iş topla pişir taşır ....olmuyor..daha önce çalışmış birisi için bunlar bir zaman sonra boş işler gibi geliyor..
o yüzden de çok istedim çalışmayı...
inşallah okyanus atanabiliriz..istediğmiiz yerlere..
sen nereleri yazacaksın..
ben sadece 8 tercih yapabilmiştim ilk tercihlerde..bulunduğum yere yakın yerler yazmak zorundayım..
2 . atamada atanamam büyük ihtimal..
ama 3. atamadan ümitliyim canım ben..
olmadı 4. atamada artık yazacağım sanırım heryerlerden ..
işte böyle ...
bu sayfayı göyya ben açmıştım..sayfanın sahibinin acı sonu..
yaşı tutmadı..koca adliyeden evraklarımla geri çıktım...çok onur kırıcıydı.
merhaba arkadaşlar ..ben de bugün adliyeye gittim .başvuru için..
dilim varmıyor söylemeye ..ama başvuru yapamadım..ay itibariyle 35 im dolmuş..malesef olmadı..çok üzgünüm..
günaydın arkadaşlar bende ilk gün yaptım başvurumu tam 5 defa mülakatta elendim torpilim olmadığı için ama yinede başvurdum hiç umudum yok
inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız canım..allah büyüktür..bir kapıyı kapar diğer bir kapıyı açar.Neler hıssettıgını anlayabılıyorum çok emek verdın bende yazını okuyunca cok uzuldum kolya degıl kpss için çok emek verdık kımımız eşimizi kimimiz cocuklarını ıhmal ettı en önemliside kendımız ıcın çok fedakarlık yaptık sınavla yattık sınavla kalktık ruyalarımda bıle soru cözdum ben hep artık kafayı yıyecektımbakalım Allah buyuk hepımıze bır kapı açılacak ıns. Hepımız tek tek memur olduk dıye yazacagız buraya ınanıyorum ben bol bol dua edıp Allaha sıgınmaktan baska caremız yok ben çok uzakları yazamayacagım canım ortodontık tedavım var her ay kontrole gelebılecegım yakın yerler olmalı trakya konya arası yazacagım sonlarada ankarayı bakalım bu yıl zaten esım doguya gıdecek 2 yıl ayrı kalacagız bende atanırsam en azından bıraz zaman geçer yoksa evde naparım bılmıyorum Allah hepımıze hayırlı kapılar açsın ıns. bende işten çıktım evlilikten dolayı evde oturmak çok zor kendımı artık işe yaramaz hissedıyorum insanın ıster ıstemez psıkıoljısı bozuluyor çok zor bır süreç geçiriyoruz hepımız ama ins. Bızde aydınlıga cıkacagız her gördugum memura okadar özenıyorum kı bende boyle bır yere yerleşsem bende çalışssam dıyorum umut fakırın ekmegı hesabı hep hayal kuruyorum 2. Atamalar hazıran sonundaymıs 30 tercihide dolduracagım ilk atamada 15 tercih yaptım yerleşemedım konyanın bır ılcesını yazmıstım son anda sıldım benım puandan dusuk bırı yerleşmiş herşey nasıp işte silmeseydım ben yerleşecektım ama bılemıyoruz ne ne olacak nasıpten öteye gecılmıyor ama tek dilegim nasibımde benımde memurluk olsun Alllah bızede bu duyguları tattırsın.
canım ben 25 mart 1977 doğumluyum..adilemir sen kaç doğumlusun canım ?
canım haklsıın allahın bizim hakkımızda hesapları var inan ki..ve ben çok inanıyorum Allah'ın bir bildiği var..
üzülme cnm benim bizim hesaplarımızın da üstünde hesapları vardır rabbimin ... ve hiç bir emeğin karşılığını boş bırakmaz Allah ... Ne emek verdiyseniz karşılığını tastamam alacaksınız demiş ayetinde, hiç üzülme ...
5 sefer demek ...offffffffff of ...
merhaba arkadaşlar ..ben de bugün adliyeye gittim .başvuru için..
dilim varmıyor söylemeye ..ama başvuru yapamadım..ay itibariyle 35 im dolmuş..malesef olmadı..çok üzgünüm..
hayırlısı olsun canım..ben de seni kpss çalışıken diğer forumdan hatırlıyorum..ordan takip ediyordum..soru cevapları ..sen de evlimiydin..ben bilmiyordum..sen de 35 misin..ay ne bileyim..ben seni daha küçük sanmıştım..kpss ye ben gibi sonradan çalışanlarda varmış..hayırlısı olsun canım..inşalla emeğinin karşılığını alırsın..canım sen 35 i geçen yıl martta doldurmuşsun. şu an 36 nın içindesin. çünkü ben 78 liyim 35 in içindeyim şu anda eylülde dolduruyorum katipliğe ilk ve son defa gireceğim. ben de senin gibi yıllardır girmedim memurluk sınavına neden bilmem belki başörtüsünden belki de torpil oynuyor diye. şu an katipliğe çok takık değilim açıktan atama torpil dönüyor o yüzden gezmeye gider gibi gideceğim. zaten bellidir diye düşünüyorum alınacaklar. adliyede çalışmak nasıl olur onuda bilemiyorum. katiller, hırsızlar ruh ve kişilik yapım buna çok uygun değil. ben de senin gibi çocukla ev işleriyle ve aöf okuyarak hazırlandım çok zorluk çektim senden bir puan düşük aldım. hamd olsun Allahıma. inşallah inşallah severek yapabileceğim hayırlı iş arkadaşları müdürler amirlerin olacağı bir iş versin Allahım. atamada nasıl olacak çocuk eşim hiç bilemiyorum zaten soruyorlar düşünmek bile istemiyorum. katiplik olursada burası olacak düzenimi bozmayacağım ama sözleşmeli olacağım hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık Allahım daha iyi bilir her şeyi. Allahım sana da hayırlsını versin. her şey istediğin gibi olsun inşallah.
evet canım..öyleymiş.birkaç sefer mülakatta elenmenin komisyon tarafından değerlendirildiğini bende burada bir katipten duymuştum yani 2. 3. kez falan girenlere daha ılıman yaklaşılıyor sanırım bu doğru ... :26:
canım satır atlamak elenme sebebi diye biliyorum ablamdan ..ama bağlacı atlamak ne olur bilmiyorum..belki ve bağlacını yazarken yanlış yazarsın ama atlamazsın kolay kolay..ben öyle düşünüyorum..sen daha çok kağıda odaklan..ekrana çok bakmamaya çalış.o zaman atlamazsın bağlacı falan.birşeyi merak ediyorum
insanoğlu binlerce yıldan beri bildiği VE yediği ekmeğe ...
diyelim ki bu metni yazarken ve bağlacını atladım ben. bundan sonra gelen kelime hatalı mı görünecek ? katipler. netteki ekranda da görebilirsiniz bunu. atlayınca diğer kelimeler de mi yanlış sayılacak ?
canım puanım çok yüksek değil aslında ..3. yada 4 . atamada gidebilmeme yetebilir inşallah..memurlar nette öyle yorumlamışlardı ..yani 4. atamaya kaldıysam demekki çok da yüksek bir puan değil benim puan..inşallah atanırım canım..allah emeklerimizi boşa çıkarmaz .buna inanıyorumcanım seninle kısa bir sohbetimiz olmuştu mart 78'liyim demiştin. ben o zamanda sınav tarihinde 35'i dolduracağını hesaplamıştım biliyormusun,sonra arada kaynadı mı ne oldu söyleyemedim. ben de ekim 78'liyim ama başvurmayacağım vazgeçtim. çok stresli bir iş.yapabileceğime inanmıyorum.
senin kpss puanı epey yüksekti inşallah atanırsın atamalarda..
evet tercihler 25 haziran diye okudum memurlar nette.arkadaşlar. 2.atamalar haziran sonunda mıymış??? şunu bileyim de.
hergün girip girip ösym'nin sitesine hiç bakmayayım o zaman :)