- 23 Ocak 2008
- 3.184
- 3
canım f rahat ..ama ben çok iyi sayılmam..biraz yeni olduğumdan dolayı unutyorum çok çabuk ara verirsem..ara vermemem lazım ..anlatayım karatay diyetimi..karatay diyetinde sabahları 1 ince belli çay bardağı kuruyemiş var..kavrulmamış olması lazım..ama kavrulmuşlardanda yiyorum ben ..
2 yumurta var.işter haşlama ister omlet ister sucuklu nasıl istersen..
10 tane kadar zeytin var
1 elinin ayası kadar ise peynir..avucunun et kalınlığı kadar kalınlıkta yiyebiliyorsun.
ekmek yok
2 kuru kayısı yiyebilirsin kahvaltıda .ben yemiyorum..çünkü doyuyorum. kuru kayısılarıımı bazen öğlen yiyorum
kahvaltıda kivi yapa portakal da yiyebilirsin
ben yemiyorum çok nadir yiyoru
kahvaltımda maydono ve dereotu yada roka ne varsa bir kaseye doğrayıp içine 1 limon sıkıp kahvaltıda yiyorum..
kahvaltı böyle
ama öğünler arası en az 4 saat olması lazım..zaten bu kahvaltıyla ben 5 saat acıkmıyorum ki ben sık acıkırım
sonra öğlen ne varsa kurufasulye , sebze , yoğurt, ne bulursan..ama pilav makarna ve ekmek yasak..onun dışında ev yapımı turşu çok yiyorum ben..işlenmiş gidalar yasak birde canım..sosis salam vs.
aslında çok sıkı bir diyet değil..bir beslenme biçimi .ben ideal kiloma ulaştım ama hala onun la besleniyorum..bırakamadım.
akşam da yine tavuk et balık mercimek nohut ne varsa artık..salata yoğurt..
ama pilav makarna ve ekmek yine yok kuşum ..tamam mı
bak karatay diyet yöntemlerimiz diye bir başlık var ..oraya gelirsin istersen..senin fazla kilon falan yok ..vereceğin birkaç kilon var..senin için çok kolay olacak..ne zaman istersen gel..bulamazsan topigi ben sana buraya yazarım ..
Cnmcm ne güzel anlatmışsın ... teşekkürler, kitabını alsam diyorum bakalım ya da dediğin gibi forumdan takip ederekte kavrayabilirim sistemi ... cnm benim baya bi fazla kilom var ve hemen hepsisni de kpss ye hazırlanırken aldım malesef 15 üstü kilo vermem lazım ve 4 ay kadar bir vaktim var ...
kolay pratik ve ulaşılabilir besinler benim için önemli ... karatayı tv den çok takip ettim, aklıma da yattı söyledikleri ... uygulayacağım sanırım .
canım muş a gitmek zor olmaz mı acaba.
bir de muş da alım nasıl..daha mı çok
kazanma ihtimali daha mı yüksek ki..
kardeşin için de hayırlısı olsun canım..inşallah abla kardeş katip olursunuz..
benim ablam katip
ben de olmak istiyorum katip..
doğu illerinde kesinlikle şansın daha yüksek oludğuna inanıyorum bende ...
aaa sabun sendemii
ben hazırlanmıyorum pek.. kardeşim sıkı hazırlanıyor. o yeni f ye geçti.
ben q da kaç yazarsam işte
100 falan oluyorum çokta iyi yazmıyorum işte.. keşke başından sıkı tutsaymıydım diyorum
izmitte gircem sanırım..
sonra acaba memleketimdemi (muş) tami girsem diyorum bilemedşm
evet cnm bende ....
haklısın..ablamın çalıştığı adliyede..bir arkadaşı Bolu'nun Gerede ilçesine gitmiş gelmiş 8 yıl ..ve 8 yıl sonra ancak Bolu merkeze gelebilmiş..
ama tercih senin İzmit bayağı çok alım yapacak..neden bunlardan biri de sen olmayasın..
sabun trabzon kaç kişi alacak bu alımda
bizim burası 4 kişi alıyor..2 tanede mübaşir alınacak.
trabzon 7 cnm orduyu düşünüyorum bende ne dersin cnm ordu 20 kişi alıyo ...
kızlar sizce trabzonda mı gireyim ordu da mı ?
düzenim trabzonda bu arada ... :26: :26: