katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

doğu illerinde kesinlikle şansın daha yüksek oludğuna inanıyorum bende ...

evet cnm bende .... bende bu aralar çok feci hasta oldum oturamadım bi kaç gündür hiç klavyenin başına ...

trabzon 7 cnm orduyu düşünüyorum bende ne dersin cnm ordu 20 kişi alıyo ...

kızlar sizce trabzonda mı gireyim ordu da mı ?
düzenim trabzonda bu arada ... :26: :26:

toparlarsın canım hiç merak etme..

ben de bugün stresten hiç yazamadı dersem doğru olur..çünkü parmaklarım kaskatı oluyor..sanki klavyem sertleşmiş..artık bahaneler çok..ellerim yoruldu..gerildim galiba..klavye bile sert gelmeye başladı çünkü..sen çalış canım..

sen baya bir çalışıyorsun canım..5-6 saat .

ne ara buluyorsun o vakti canım..senin de çocuğun yokmuydu..

bende de var da ondan dedim.ben o kadar vakit yaratamıyorum şu an ..

canım bende de düşüş var ama stresten dediğim gibi..parmaklarım katılaşıyor sanki..ne yapacağım bilemiyorum..kaybedersem ben stresten kaybederim canım..

yazayım nickimi özelden ben sana .

a sende doğuda daha mı şans yüksek diyorsun canım..

ay ya ne bileyim..ben doğu ya zaten gidemem..2 çocukla burdakine zor girerim.

canım ben karatayı beğeniyorum..ve hemen kilo veriliyor ..ve yeni resim eklemedim ama ben baya bir farkettim kilo olarak ,,daha zayıf görünüyorum..

sen de verirsin kilo ..çok hızlı veriliyor..

ama ben arada şöyle düşünüyorum canım..su ara çok aç kalmak , çok diyet le uğraşmak doğrumu acaba..bazen tatlı istiyor canım yiyorum..inan ki katiplik sınavı yaklaşıyor diye..enerjisiz kalmayayım.güçsüz kalmayayım diye..

ben bu ara biraz kendime iyi bakacağım..

çok korkuyorum ben..ne korkak bir insanım ben ya ..ya 90 yazamazsam diye,,

o zamanda korkma atamalarla gidersin biryerlere diye teselli veriyorum kendime...
birde mübaşirlik başvurusuda yapacağım ben..

o yüzden yazamazsam mübaşirlik de şansımı denerim diyorum..hep teselli hep teselli..

kızım kreşe gidiyor. sabah 8.30 da . o gidince yemeği yapıp oturuyorum klavye başına.. akşam 5 gibi geliyor zaten vaktim var baya...

dünden beri 5-6 saat çalışıyorum zaten daha önce uzun bi süre yazmadım

Herkes için hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar bende bugün Tekirdağ merkezde başvurumu yaptım. Adliyeye girerken baya bi heyecan yaptım

Herkes için hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar bende bugün Tekirdağ merkezde başvurumu yaptım. Adliyeye girerken baya bi heyecan yaptım

Bugün başvurumu yaptım ben. İnşallah hayırlısıysa olur.
hayırlı olsun arkadaşlar.

bende heyecandan kaybederim :)
allah korusun

o çok iyi ..sen sınava kadar rahat rahat calışırsın canım..

hadi hayırlısı

Günaydın arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz bugün..

ben bugün başvurumu yapacağım inşallah
hayırlı olur inşallah..

bu sabah küçük oğlan 7 de su istedi benden..
o saatten sonra da uyuyamadım..zaten gece de 2 de uyumuştum..

az uykuyla devam bugüne de

siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar ..

mumder ne yaptın...çalışabiliyorumusun ...gerçi senin kız kreşte olduğu için sen çalışırsın..rahatsız eden yok..

sabun canım sen başvurunu yaptın mı..

sevgi meleği nden başka başvuru yapan yok mu

ablam bana ilk gün başvuru yap diye tutturmuştu ama ben bugün yapabileceğim galiba..

ablam bana yine kızdı kızlar ya ..hep kızıyor bana..hep bir moral motivasyon düşüklüğü yaşıyorum..

dedi kin..ben sınav öncesi 180 yazıyordum en fazla ...

yani sen de artık 180 leri görmelisin dedi

hiç sormayın ya

napcam .bu kız beni iyce yormak istiyor galiba..

nasıl 180 yazcakmışım ki..

hepinize kolay gelsin kızlar
ben çok sıkıldım sürekli aynı metinleri yazmaktan
hele bazı metinler var ki onlarda iyice nefret geliyor klavyeden
kış her yanına yerleşebilmek için
şehri akşamüstü sis basmıştı metinlerinde çok zorlanıyorum
bir de bizim komisyon imlalı yapacak sınavı
kısacası bu aralar motivasyonumu kaybettim, inşallah kısa sürede toparlanırım tekrar...
Allah hepimize yardımcı olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

canım senin zorlandığın metinlerde herkes zorlanıyor..

sınavda da öyle olacak diye düşünüyorum..

canını sıkma ..

bak benim de moral motivasyonum düşüyor kimi zaman ..ama toparlanıyorum biliyor musun..öyle yapmak zorundayız..sınav bitene kadar..

iyi yada kötü bir sınav geçireceğiz...

rahat atlatalım inşallah..

sıkıntısız..rahat rahat yazdık diyelim inşallah..

imlalı soruyor komisyon demişsiniz ...

neresi ki bu yer..nerede gireceksin sınava:26::26::26::26:

bende yaptım başvurumu... hayırlısıyla olur inşallah...

imlasız ve kağıttan yazdırıyor çorum adliyesi... başvurumu alan kız da 3 yıl önce katip olmuş. onu görünce heveslendim biraz...

tayin isteyemiyormuşuz o yüzden kpss çalışmaya başlarım adliyeye alınsam bile...

izmir canım
zorunluluklar insanı sıkıyor canım
olursa olur olmazsa olmaz diyebilsem üzerimden öyle bir yük kalkacak ki
bir taraftan evle ilgileniyorum, bir taraftan çocuk, eş derken bunaldığımı hissediyorum
insanlar desen bir ayrı ilginç
soruyorlar kaç kelime yazıyorsun diye cevap veriyorsun, 1 hafta sonra tekrar sorunca
ee o kadar çalışıyorsun nasıl artmıyor diyorlar.
gel de sen arttır bakalım ama anlamıyorlar
eşimin bana güvenmesi beni daha da strese sokuyor, kesin yazarsın önemli olan mülakat diyor
ama ben kesin yazarım diyemiyorum işte...

havalar bahara döndü ya ondan sanırım sıkıldım ben bugün
bunu da atlatıcaz inşallah...

hayırlı olsun
sözleşmeli ise tayin hakkı yok ama becayiş var sanırım

Bugunn başvurumu yaptım kızlar orada bir katip abla vardı o yardımcı oluyor.. baya konuştuk çok sevdi beni.
çok çalış dedi metin çok zor ve bol imlalı olacak dedi. cok mu istiyorsun dedi. evet abla dedim çok .. belli zaten gözlerindeki hırsdan ama sen birini bul klavyeden geçersin önemli olan mülakat.. dedi gecen sene 300 kişi başvurmuş sadece 25 kişi geçmiş klavyeden dikkat et heyecan yapma vs. dedi çok yardımcı oldu kızlar ama napacagım bilmiyorum ordaki abla bile birini bul dedi

sen nereden gireceksin sınava?
tamam birini bul diyorlar da nereden bulalım peki?
herkes aynı şeyi söylüyor, ilan mı verelim torpil aranıyor diye
bu düzene ayak uydursak bulsak birilerini hakka giricez, bulmasak bizim hakkımıza girecekler büyük ihtimalle
offf...
ben bugün tam depresyon modumdayım daha fazla yazıp sizin motivasyonunuzu düşürmeyim kızlar
kolay gelsin hepinize...

Son düzenleme:

yok artık, açık açık birini bul dedi ha... vay anasını

sevgi meleği hayırlısı diyelim

kardeşime de bizim müdürün kızıda başvurmuş demişler. kardeşimde diyor gitti bi kişi kaldı şukadar

...............

bişey sorcam

ben şehir dışına yapmayı düşünüyorum. tabi kesin deil dahada
" Başvurunuzu bizzat sınava gireceğiniz komisyona yapabilirsiniz. Eğer başka bir il veya ilçe için başvuru yapacaksanız bulunduğunuz il, ilçedeki adliyeden başvuru yapacağınız komisyona gönderilmek üzere evraklarınızı teslim edeceksiniz. Bu durumda sizden posta masrafı alınacak ve APS ile evraklarınız başvuru yapacağınız komisyona gönderilecek."

burdaki ilçeden başvurumu yapıcam. burdan şehir dışındaki yere onlar aps ile göndercekler dımı? yanlış anlamadım dımı

**Bilgisayar veya daktilografi dersini başarıyla tamamladığını gösteren sertifika ya da yukarıda belirtilen okullardan mezun olduğuna dair belge
ben bunun için bi belge sunacakmıyız? ben zaten bilgisayr bölümü mezunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…