katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

önce kpss ye yoğunlaşmalısın..zaten her isteyen de katip olamıyor .burada eğer diğer yorumları okuduysan...zor ..torpil ise şart..her torpil de işe yapamıyor..sizden daha çok torpilliler var ise şayet.

kpss den iyi bir puan alın..on parmak sertifika şart değil..bilgisayar isletmenliği sertifikası katiplik sınavı için şart..on parmak sertifikası istenmiyor..zaten sizi sınava tabi tutacak..metni yazabiliyorsanız on parmak biliyorsunuzdur..

muhasebe işleri yapılmıyor katiplikte..sadece ifade alma olabilir.yada duruşmalara çıkarsınız..katip olursunuz..vs..muhasebe ile ilgili değil..

ben katiplik sınavına malesef çok hazırlanmama rağmen giremedim..

ama puanım iyiydi..puanımla 2. atamada atandım..hem de bölümümden..ben teknikerim...

adelet okumanız ise katip olduğunuzda işe yarayacaktır..müdürlük sınavlarına girebilmek için ..

Ben düz lise mezunu olarak kazandım, herhangi bir eksikliğini de hissetmedim..
İlk aylar illa ki bocalıyorsun ama adalet mezunu olman sana aman aman bir fark sağlamaz..
Kalemlerde öğrenci stajyerlerimiz oluyor ama geldiklerinde onlarla çok ilgilenemiyoruz..
Okuldaki eğitim ile pratik bambaşka..

Bilgisayar sertifikası isteniyordu benim dönemimde sadece, hala öyle mi bilmiyorum ama 10 parmak şartı yok..
İster Q klavye ile ister F klavye ile girebilirsin..

Muhasebeyi ilgilendiren kısım mutemetlik, idari işler sadece ama yeni katibi de orada başlatmazlar.. :)

bu sene de 5000 katip alımı olacak diyorlardı ne oldu bilen arkadaşlar var mı. evde yaz yaz bıktık yaa katip olsakta rahatlasak :)

Aynen ya alımlar ne oldu çalış çalış ilan yok yine aynı tarihte alacaklar galiba

Aynen ya alımlar ne oldu çalış çalış ilan yok yine aynı tarihte alacaklar galiba

sanırım öyle olacak yine. belli bir tarih olmayınca çalışma hevesimde çok olmuyor nedense ilan çıksa ona göre daha çok hızlanacağım. ama şuan çenemizi yormaktan başka bir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…