katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

evet evliyim canım yirmi bir yaşında evlendim sonra hastalıklar çocuk olmadı oldu hasta doğdu büyüdü derken birinci sınıf bitti ondan sonra kendimi boşta hissettim bir baktım yıllar geçmiş face den gördüm arkadaşlar memur olmuş. ben de gireyim dedim 9300 lerdeyim. senin sıralama 8000 diye tahmin ediyorum aşağı yukarı. amin inşallah emeğimizin karşılığını alırız. benim bölüm muhasebe çok kadro verirlerse ikinci atamada çok istiyorum. 35 yaşımda memur olacağım inşallah hayırlısıyla olmazsa eylülde yeniden çalışmaya başlayacağım bu yıl lisans bitiriyorum seneye temmuzda sınav var. sen hangi bölüm mezunusun?

kızlar ben bu arada 22.metnime başladım böyle içimden geçenleri yazarken daha hızlıyım ama kağıttan yazarken kafam karışıyor hatalarım oluyor. yarın inşallah adliyeye gideceğim. bugün foto çektirdim.

canım benim sağlık olsun..hayırlısı olsun..şimdi var bir çocuğun çok şükür..allah sağlık versin hepsine .Allah acılarını göstermesin..

canım iyi yapmışsın sınava girerek.

benim örneğim de önce ablam oldu 35 inde memur olunca bana bir heves geldi..
bir de arkadaşım faceden gördüm ..o da 35 memur oldu.atandı.

canım ben zirrat teknikeriyim..

bölüm sıralamamda 6 ıncı

genel sıralamamda 6116 ıncıyım.

inşallah çok kadro verirler ..vermezlersede 3001 den atanabilmeyi umuyorum .inşallah..
senin için de hayırlısı olsun..

canım kağıttan çalış ..artık ekrandan kesinlikle çalışma..

ve ekrana bakmamaya özen göster..

ekrana bakmak çok yavaşlatır..

artık çalıştığın metin sayısını da arttır canım...

10 yazıyorsan günde 20 yaz..

30 yazıyorsan 40 yaz artık..

böyle böyle hızlanırsın

diğer arkadaşlar nasıllar acaba

kaç yazar oldunuz kızlar..nasıl gidiyor..
bir de sabun'cuğum sana bir şey soracağım..
derler ki eğer normalde 120 yazıyorsan sınavda daha az yazılır..
bunun gerçeklik payı var mı?
sen daha öncede girdin deneyimlisin..

arkadaşlara da faydalı olur bu bilgin.

Son düzenleme:
ben daha önce çalışırken yanlışlarımı silip düzeltiyodum haliyle vakit harcıyordum boşa. bugün ilk kez yanlışlarımı düzeltmeden yazayım dedim 110 doğru 9 yanlış var. baya var yani. böyle yazarsam metnin anlam bütünlüğü bozulduğu için elerler.. çok çalışıp onları da düzeltmem gerek ...

Son düzenleme:
canım puanım çok yüksek değil aslında ..3. yada 4 . atamada gidebilmeme yetebilir inşallah..memurlar nette öyle yorumlamışlardı ..yani 4. atamaya kaldıysam demekki çok da yüksek bir puan değil benim puan..inşallah atanırım canım..allah emeklerimizi boşa çıkarmaz .buna inanıyorum
ben 78 li değilim ki 78 liyim diyeyim canım..
35 yaşımdayım demişimdir.o yüzden belki sen beni 78 li sanmışsındır ..başka türlü 78 liyim demedim kimseye..çünkü 77 liyim..

evet öyle anlamışımdır canım.
puanın kaçtı. inşallah olur, senin adına çok sevinirim.

evet öyle anlamışımdır canım. puanın kaçtı. inşallah olur .!.:
canım 84.870
6116 sıralamam

sen nasılsın..katiplik sınavlarından vazgeçmiştin demi....

canım ne güzel senin önünde örnekler varmış ben bugün bir metni iki kere yazdım yani 6 dakika çalıştım ama haftaya pazartesiden itibaren misafirlik olaylarını azaltıcam yoksa olmayacak böyle her gün her gün. senin puanın benden bir puan fazla üç bin kişi önüme geçmişsin sınavda birkaç soru kaçırmıştım bildiğim sonra baya bunalıma girdim sebebi buydu. ben senden umutluyum inşallah genel atamalarda hayırlı sonucunu bekliyorum. ben de bugün başvurumu yaptım ama oraya gidip kağıtları alacağım sırada böyle elim ayağıma dolaştı yüzüm kızardı soğuk bir yer orası pek bana göre değil hele mahkeme falan bilmiyorum artık. hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben iş yerinde sabahtan akşama kadar pc başında rapor yazıyorum artık klavyeyle bütünleştim parmak uçlarım acıyor
Katiplik de fena bişey gibi görünüyor şuan :))

canım iyi yapmışsın başvurarak..belli olmaz kazanırda girersen belki o kadarda soğuk bulmazsın adliyeyi..

ellerinin ayaklarının birbirne girmesi normaldır canım..

hakkında hayırlısı olur inşallah

ben de sınavda 2-3 bildiğim soruyu yapmamıştım..yani geri dönerim diye umuyordum..ama geri dönmedim..üstelik de vaktim vardı..ben o vaktimi matematik sorularını yapamadığım, içinden çıkamadığım halde çözmeye çalışarak harcadım..sonra vakit daraldı.
ellerim ayaklarım birbirine girdi..nasibimde bu kadar soru varmış ..ötesindeki soruları cevaplamak nasip olmadı..ben de haftalarca kendimi suçladım..neden yapmadım o bildiklerimi..keşke yapsaydım vs..sonra öğrendim ki herkeslerin kaçırdığı bilip de yapmadığı soru varmış 2-3 tane..

hayırlısı olsun canım..inşallah memur oluruz hepberaber..Allah nasip etsin bizlere.

Son düzenleme:
Ben iş yerinde sabahtan akşama kadar pc başında rapor yazıyorum artık klavyeyle bütünleştim parmak uçlarım acıyor
Katiplik de fena bişey gibi görünüyor şuan :))

canım sen kendini iyice geliştirdin..hadi hayırlısı..hem işyerinde de işine yaradı klavye bak..
inşallah olur..nerede çalışıyorsun da parmaklarının uçları acıyor canım..banka mıydı yoksa?

benim de forumlarda yazışırken 10 parmak işime yarıyor sadece şuan..:26:

kızlar ya ben bu konuya cok yabancıyım hatta ilanı daha yeni gördüm başvurular çarşambaya kadar devam edıyormuş basvurma konusunda tereddüte düştüm.klavyede ıyıyım ancak lisans mezunuyum ve puanım 76,sıralamaya girme ıhtımalım var mı konuya vakıf kişiler yardımcı olabilir mi?

bence pazartesi gidip başvuru yap..

ve bu arada klavyeni daha da geliştir..

70 puan almak yeterli.kpss den..

şansını denemen lazım bence..bilemezsin ki kazanacak mısın kazanamayacak mısın?

hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
günlerdir kimseler uğramıyor buraya... çok az kaldı sınava...
inşallah heyecanımızın önüne geçebiliriz, ben en çok ondan korkuyorum..
acaba diyorum şu bitkisel şuruplar falan var ya onlardan mı alsak sınavdan önce

olabilir..ben girseydim sanırım ben de araştırıp içecektim birşeyler..

evet kimseler gelmemiş..
herkes harıl harıl çalışıyor galiba

ben yoktum .kaynanoşuma gittik..

o yüzden uğrayamadım..

kolay gelsin arkadaşlar..iyi çalışmalar sizlere

1 hafta oldu işe gireli, ve benim klavyeyle çok seviye bir ilişkim var
resmen parmaklarım uyuşuyor akşama kadar hayatımda bu kadar klavye kullanmamıştım

sıralama yok katiplikte 70 almak yeterli

toplamda kaç tane metin var. benim elimde 102 tane... eksiğim var mı diye merak ediyorum

bende edirnenin ilçesinden başvurdum
edirne merkezde girecekmişiz sınava
peki nerden duyuru yapılacak, sınava nerde gircez,
kesin girecekmiyiz bunları nerden öğrencez

bide ben ilçe kontenjanı için başvurmuştum ama ilde girilecekmiş sınava
herkesin içinden mi seçileceğiz
yoksa bizim ilçe için başvuranları ayıracaklarmı genelden
sizce nedir bunun mantığı

cnm tabi herkese göre değişir lakin genel olarak evde yazdığımızdan ortalama 20 kelime daha düşük yazıldığı doğrudur...

ama istisnalar asla kaideyi bozmaz tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…