- 8 Şubat 2012
- 1.015
- 1
evet evliyim canım yirmi bir yaşında evlendim sonra hastalıklar çocuk olmadı oldu hasta doğdu büyüdü derken birinci sınıf bitti ondan sonra kendimi boşta hissettim bir baktım yıllar geçmiş face den gördüm arkadaşlar memur olmuş. ben de gireyim dedim 9300 lerdeyim. senin sıralama 8000 diye tahmin ediyorum aşağı yukarı. amin inşallah emeğimizin karşılığını alırız. benim bölüm muhasebe çok kadro verirlerse ikinci atamada çok istiyorum. 35 yaşımda memur olacağım inşallah hayırlısıyla olmazsa eylülde yeniden çalışmaya başlayacağım bu yıl lisans bitiriyorum seneye temmuzda sınav var. sen hangi bölüm mezunusun?hayırlısı olsun canım..ben de seni kpss çalışıken diğer forumdan hatırlıyorum..ordan takip ediyordum..soru cevapları ..sen de evlimiydin..ben bilmiyordum..sen de 35 misin..ay ne bileyim..ben seni daha küçük sanmıştım..kpss ye ben gibi sonradan çalışanlarda varmış..hayırlısı olsun canım..inşalla emeğinin karşılığını alırsın..
sen de istediğin yere yerleşirsin.
evet evliyim canım yirmi bir yaşında evlendim sonra hastalıklar çocuk olmadı oldu hasta doğdu büyüdü derken birinci sınıf bitti ondan sonra kendimi boşta hissettim bir baktım yıllar geçmiş face den gördüm arkadaşlar memur olmuş. ben de gireyim dedim 9300 lerdeyim. senin sıralama 8000 diye tahmin ediyorum aşağı yukarı. amin inşallah emeğimizin karşılığını alırız. benim bölüm muhasebe çok kadro verirlerse ikinci atamada çok istiyorum. 35 yaşımda memur olacağım inşallah hayırlısıyla olmazsa eylülde yeniden çalışmaya başlayacağım bu yıl lisans bitiriyorum seneye temmuzda sınav var. sen hangi bölüm mezunusun?
evet öyle anlamışımdır canım. puanın kaçtı. inşallah olur .!.:canım 84.870
6116 sıralamam
sen nasılsın..katiplik sınavlarından vazgeçmiştin demi....
canım ne güzel senin önünde örnekler varmış ben bugün bir metni iki kere yazdım yani 6 dakika çalıştım ama haftaya pazartesiden itibaren misafirlik olaylarını azaltıcam yoksa olmayacak böyle her gün her gün. senin puanın benden bir puan fazla üç bin kişi önüme geçmişsin sınavda birkaç soru kaçırmıştım bildiğim sonra baya bunalıma girdim sebebi buydu. ben senden umutluyum inşallah genel atamalarda hayırlı sonucunu bekliyorum. ben de bugün başvurumu yaptım ama oraya gidip kağıtları alacağım sırada böyle elim ayağıma dolaştı yüzüm kızardı soğuk bir yer orası pek bana göre değil hele mahkeme falan bilmiyorum artık. hakkımızda hayırlısı olsun.canım benim sağlık olsun..hayırlısı olsun..şimdi var bir çocuğun çok şükür..allah sağlık versin hepsine .Allah acılarını göstermesin..
canım iyi yapmışsın sınava girerek.
benim örneğim de önce ablam oldu 35 inde memur olunca bana bir heves geldi..
bir de arkadaşım faceden gördüm ..o da 35 memur oldu.atandı.
canım ben zirrat teknikeriyim..
bölüm sıralamamda 6 ıncı
genel sıralamamda 6116 ıncıyım.
inşallah çok kadro verirler ..vermezlersede 3001 den atanabilmeyi umuyorum .inşallah..
senin için de hayırlısı olsun..
canım kağıttan çalış ..artık ekrandan kesinlikle çalışma..
ve ekrana bakmamaya özen göster..
ekrana bakmak çok yavaşlatır..
artık çalıştığın metin sayısını da arttır canım...
10 yazıyorsan günde 20 yaz..
30 yazıyorsan 40 yaz artık..
böyle böyle hızlanırsın
diğer arkadaşlar nasıllar acaba
kaç yazar oldunuz kızlar..nasıl gidiyor..
bir de sabun'cuğum sana bir şey soracağım..
derler ki eğer normalde 120 yazıyorsan sınavda daha az yazılır..
bunun gerçeklik payı var mı?
sen daha öncede girdin deneyimlisin..
arkadaşlara da faydalı olur bu bilgin.
canım ne güzel senin önünde örnekler varmış ben bugün bir metni iki kere yazdım yani 6 dakika çalıştım ama haftaya pazartesiden itibaren misafirlik olaylarını azaltıcam yoksa olmayacak böyle her gün her gün. senin puanın benden bir puan fazla üç bin kişi önüme geçmişsin sınavda birkaç soru kaçırmıştım bildiğim sonra baya bunalıma girdim sebebi buydu. ben senden umutluyum inşallah genel atamalarda hayırlı sonucunu bekliyorum. ben de bugün başvurumu yaptım ama oraya gidip kağıtları alacağım sırada böyle elim ayağıma dolaştı yüzüm kızardı soğuk bir yer orası pek bana göre değil hele mahkeme falan bilmiyorum artık. hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben iş yerinde sabahtan akşama kadar pc başında rapor yazıyorum artık klavyeyle bütünleştim parmak uçlarım acıyor
Katiplik de fena bişey gibi görünüyor şuan :))
kızlar ya ben bu konuya cok yabancıyım hatta ilanı daha yeni gördüm başvurular çarşambaya kadar devam edıyormuş basvurma konusunda tereddüte düştüm.klavyede ıyıyım ancak lisans mezunuyum ve puanım 76,sıralamaya girme ıhtımalım var mı konuya vakıf kişiler yardımcı olabilir mi?
günlerdir kimseler uğramıyor buraya... çok az kaldı sınava...
inşallah heyecanımızın önüne geçebiliriz, ben en çok ondan korkuyorum..
acaba diyorum şu bitkisel şuruplar falan var ya onlardan mı alsak sınavdan önce
kızlar ya ben bu konuya cok yabancıyım hatta ilanı daha yeni gördüm başvurular çarşambaya kadar devam edıyormuş basvurma konusunda tereddüte düştüm.klavyede ıyıyım ancak lisans mezunuyum ve puanım 76,sıralamaya girme ıhtımalım var mı konuya vakıf kişiler yardımcı olabilir mi?
canım benim sağlık olsun..hayırlısı olsun..şimdi var bir çocuğun çok şükür..allah sağlık versin hepsine .Allah acılarını göstermesin..
canım iyi yapmışsın sınava girerek.
benim örneğim de önce ablam oldu 35 inde memur olunca bana bir heves geldi..
bir de arkadaşım faceden gördüm ..o da 35 memur oldu.atandı.
canım ben zirrat teknikeriyim..
bölüm sıralamamda 6 ıncı
genel sıralamamda 6116 ıncıyım.
inşallah çok kadro verirler ..vermezlersede 3001 den atanabilmeyi umuyorum .inşallah..
senin için de hayırlısı olsun..
canım kağıttan çalış ..artık ekrandan kesinlikle çalışma..
ve ekrana bakmamaya özen göster..
ekrana bakmak çok yavaşlatır..
artık çalıştığın metin sayısını da arttır canım...
10 yazıyorsan günde 20 yaz..
30 yazıyorsan 40 yaz artık..
böyle böyle hızlanırsın
diğer arkadaşlar nasıllar acaba
kaç yazar oldunuz kızlar..nasıl gidiyor..
bir de sabun'cuğum sana bir şey soracağım..
derler ki eğer normalde 120 yazıyorsan sınavda daha az yazılır..
bunun gerçeklik payı var mı?
sen daha öncede girdin deneyimlisin..
arkadaşlara da faydalı olur bu bilgin.