katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

bende bilgisayar mezunuyum. bizden istemiyorlar diploma yeterli. bugün başvurdum bende

bende bilgisayar mezunuyum. bizden istemiyorlar diploma yeterli. bugün başvurdum bende

merhaba arkadaşlar ..ben de bugün adliyeye gittim .başvuru için..

dilim varmıyor söylemeye ..ama başvuru yapamadım..ay itibariyle 35 im dolmuş..malesef olmadı..çok üzgünüm..

dilim varmıyor söylemeye ..ama başvuru yapamadım..ay itibariyle 35 im dolmuş..malesef olmadı..çok üzgünüm..

Aa gerçekten mi? 35 misin sen ben 29 filan sanıyordum seni
Olsun üzülme atamalarda gelir inşallah sana

şaka değil..keşke öyle olsaydı..

atamalardan başka bir beklentim de kalmadı..

üzgünümm.hem de çok ..evraklarımla eve geri geldim..

dua ediyorum atamalarda memur olabilirim inşallah ...
tüh ya....

inşallah merkezi atamalarda gidersin.

canım nasıl üzüldüm anlamatamam.. iş arkaşım bile ne oldu dedi verdiğim tepkiden doalyı
hayırlısı değilmiş demekten başka çaremiz kalmadı..
inşallah çok iyi kadrolar gelir ve sen atanırsın.. yani böyle durumlarda ne denir bilmiyorumki
canın evlatların sağolsun

anladım saol canım..

ben başvuru da istenilecek belgelerde fotograf göremedim. yani fotograf istemiyolar. yazmıyor. ama buda çok saçma:26::26:

ben şehir dışına yapmayı düşünüyorum. tabi kesin deil dahada
" Başvurunuzu bizzat sınava gireceğiniz komisyona yapabilirsiniz. Eğer başka bir il veya ilçe için başvuru yapacaksanız bulunduğunuz il, ilçedeki adliyeden başvuru yapacağınız komisyona gönderilmek üzere evraklarınızı teslim edeceksiniz. Bu durumda sizden posta masrafı alınacak ve APS ile evraklarınız başvuru yapacağınız komisyona gönderilecek."

burdaki ilçeden başvurumu yapıcam. burdan şehir dışındaki yere onlar aps ile göndercekler dımı? yanlış anlamadım dımı

evet canım , doğru anlamışsın...

başvuru formunda fotoğraf istiyorlar ya benim hiç yoktu çektirdim. yapıştırdım orda 1 tane daha istediler. ilanda yok belirtilmemiş.

sen ne zaman yapacaksın başvurunu, vaktin varsa aradan çıkar bir an önce... için rahatlasın

bir de sen hangi yıl mezunusun ?

günaydın arkadaşlar bende ilk gün yaptım başvurumu tam 5 defa mülakatta elendim torpilim olmadığı için ama yinede başvurdum hiç umudum yok

günaydın arkadaşlar bende ilk gün yaptım başvurumu tam 5 defa mülakatta elendim torpilim olmadığı için ama yinede başvurdum hiç umudum yok

kağıttan mı yazdırlılar ? metinler kaç puntoyla yazılıyor biliyor musun ?

ben kağıttan çalışıyorum. 11 punto ile çıktı aldım bazen satır atlıyorum :S çok yanlışım çıkıyor haliyle ...

hangi şehirde gireceksiniz bilmiyorum ben ankarada giriyorum ankarada kağıttan yazdırıyorlardı ama geçen yıl değişti artık ekrana geliyor metin punto yok ekrana sadece adınızı yazmanıza izin veriyorlar sonra metin geliyor siz oradaki ayarlara göre yazıyorsunuz başka değişiklik yapamıyorsunuz. site adı verebiliyormuyuz bilmiyorum ama meşhur bir site var on parmak çalışmak için orada çalışabilirsiniz çünkü aynı oradaki gibi geliyor metinler ekrana.

ben çorumda giricem sınava. kağıttan yazdırıyorlarmış... kağıttaki metnin puntosunu merak ediyorum.. çok küçük değildir inşallah. en azından en az 16 punto olsa sevinicem yani..

çok küçük olduğunu sanmıyorum yazıların zaten hep belirli metinler çıkıyor göz aşinalığı oluyor bir süre sonra

hayırlı olsun canım.
hangi şehir acabaa

16 punto diye biliyorum

Bende anadolu adliye sarayında gireceğim
öyle büyükki kayboldum içinde
kapısı nerden baksan küçük bi ili kapsar o derece
ama çok güzeldi umarım nasip olur oraya girmek ve tabi herkese istediği kuruma girebilmek...

canım kartalmı oluyor orası?
kardeşimde kartalda giricem diyor:26:

tüh ya....

inşallah merkezi atamalarda gidersin.
inşallah

canım ben de ne diyeceğimi bilemiyorum biliyor musun..sabah evimi toplayıp çıktım..banyo yaptım. abdest aldım.dua ede ede gittim adliyeye..5 kere de kırtasiyeye gittim geldim..yok o eksik yok bu eksik..
kız işlemlerimi yaptı ...ama en son sistem onaylamadı..
yaşım tam 35 ama ..doldu göründü..
aslında martın 25 in de 36 olacağım..ama neden böyle oldu bilemedim..
ablam da bugün kendi adliyesinde komisyona soracak..
gerçi benim kayıt işlerimi yapanlar beni hemen geri çevirmediler..2 katip kız da hesapladı yaşımı..sonra müdürlerine söylediler.komisyon daki müdür de geldi ayrıca hesapladı..
hayırlısı buymuş demek ki demekten başka bir tutunacak dalım yok ..

ben çorumda giricem sınava. kağıttan yazdırıyorlarmış... kağıttaki metnin puntosunu merak ediyorum.. çok küçük değildir inşallah. en azından en az 16 punto olsa sevinicem yani..

canım sınav 16 punto .tüm adliyelerde böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…