katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

ben daha önce sınava girmedim ama çıkacak olan metin sayısı 120 falan olması lazımdı..

120 olamaz türkeğitim sitesinde bile 17 mi öle bişi bende kitapta var kitap 300 sayfa her sayfada metin yok ama yine 150 falan var yani ama yabancı metinlerde var daha önce rastlamadım çıkmış metinlerde büyük ihtimal çıkmaz yani inş çıkmaz::)

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız :KK16::KK16:
benim denemeler 130 a çıktı çok şükür kolay metinlerde 155 e çıkıyor
biraz daha gayret etsem olacak gibi :KK31:

yok canım 3-4 parmakla :KK1:

hey maşallah ya ben 10 parmakla ancak o kadar yazıyordum..şimdiler de o da yok .110 ancak çıkıyor benden..

sen 3-4 parmakla yazıyorsun..maşallah ..

ay kızlar bugün çalışamadım ben..kaynanoşum geldi...onunla oturduk..akşam da ayvalık a evine götürdük..orada oturduk..ve evimize de yeni geldik..şimdi biraz yazacağım ama tuşlara da vuramıyorum ki ..ses olmasın diye gecenin bir yarısı oldu artık..takır tukur yazılmıyor ..korka korka vuruyorum tuşlara..

yarın görüşürüz inşallah..
kendinize iyi bakın.
çalışan arttırıyor bak sayısını ..bir ben mi arttıramıyorum...korkuyorum..

120 olamaz türkeğitim sitesinde bile 147 mi öle bişi bende kitapta var kitap 300 sayfa her sayfada metin yok ama yine 150 falan var yani ama yabancı metinlerde var daha önce rastlamadım çıkmış metinlerde büyük ihtimal çıkmaz yani inş çıkmaz::)

türkeğitim sitesinde bile 140 dan fazla yanlış yazmışım ve siteye şimde tekrar baktım da yabancı metinler eklenmiş

türkeğitim sitesinde bile 140 dan fazla yanlış yazmışım ve siteye şimde tekrar baktım da yabancı metinler eklenmiş
türk eğitim sitesinde yanlışları çıkarmıyorlar doğru sayısından ..aklınızda olsun..

yazdığınız sayıdan yanlış sayısını çıkararak çalışmaya devam edin..

ben dikkat etmiyordum..

ben de şimdi çalışmaya başlıyorum birazcık..

siz çalıştıınız mı bugün.:KK52:

kızlar bn napacam ya kendimi anlamıyorum gerçekten imlalı yazıyorum artık ki cok kolay zatenn.. hiç korkmayın.. bazen 160ları görüyorumm allahım oldu diyorum başardım benn ee tamam iyi güzel e sonra 120 oluyor 110 oluyor ben napacam kızlar dengede tutamıyorum yaa 160 dan 120 ye inince morel felan kalmıyor bende:KK14::KK14:

türk eğitim sitesinde yanlışları çıkarmıyorlar doğru sayısından ..aklınızda olsun..

yazdığınız sayıdan yanlış sayısını çıkararak çalışmaya devam edin..

ben dikkat etmiyordum..

ben de şimdi çalışmaya başlıyorum birazcık..

siz çalıştıınız mı bugün.:KK52:

anlatım bozukluğu yapmışım:)yukarki cevabımda sayıyı yanlış vermiştim ona söyledim bu arada sınav 30 na alınmış katiplerde öle yorumlar okundum doğru mu acaba?

anlatım bozukluğu yapmışım:)yukarki cevabımda sayıyı yanlış vermiştim ona söyledim bu arada sınav 30 na alınmış katiplerde öle yorumlar okundum doğru mu acaba?

doğru memurlar nette haberi var.........
uygulama sınavı 30 mart
mülakat= 6 nisan

sebebi= ygs sınavının 24 mart olmasından dolayı olusacak karmasayı önlemek......
basvuru tarihleri aynı.......

günaydın arkadaşlar
nasılsınız..
yine gelen giden yok

bugün amcamlara gidiyoruz..
simdi biraz çalışırsam olur ama bugün çalışamacağım..her gün bir yerler çıkıyor gezilecek..sınava kadar harflerin yerini unutmasam bari.

kızlar bn napacam ya kendimi anlamıyorum gerçekten imlalı yazıyorum artık ki cok kolay zatenn.. hiç korkmayın.. bazen 160ları görüyorumm allahım oldu diyorum başardım benn ee tamam iyi güzel e sonra 120 oluyor 110 oluyor ben napacam kızlar dengede tutamıyorum yaa 160 dan 120 ye inince morel felan kalmıyor bende:KK14::KK14:

aynen ben de öyleyim canım ya ..şimdi ise hiç yazamıyorumm..sanki tekrar harflere başa dönmem gerekiyor..öyleyim yani..hep yanlış hep yanlış ..inanamıyorum kendime ben ya ..beceremeyeceğim ben galiba..poffffffff ..hay allahım .herkes gider ileri ben giderim geri..napcam ben ..sınava daha var diye üzülmemeye çalışıyorum..yaparım başarırım diyorum .ama korkuyorum açıkcası ..
yazdıklarım çok tutarsız bazen 80 yazıyorum günlerce ..bazen ise 110 -120
kendime hayret ediyorum.:KK53:

evet ya ben de bugün duydum canım..
iyi oldu boşver ..1 hafta 1 haftadır..
daha bir çalışırız..

aynen ben de öyleyim canım ya ..şimdi ise hiç yazamıyorumm..sanki tekrar harflere başa dönmem gerekiyor..öyleyim yani..hep yanlış hep yanlış ..inanamıyorum kendime ben ya ..beceremeyeceğim ben galiba..poffffffff ..hay allahım .herkes gider ileri ben giderim geri..napcam ben ..sınava daha var diye üzülmemeye çalışıyorum..yaparım başarırım diyorum .ama korkuyorum açıkcası ..
yazdıklarım çok tutarsız bazen 80 yazıyorum günlerce ..bazen ise 110 -120
kendime hayret ediyorum.:KK53:
aynenn canım sen beni görsen yemin ediyorum dün oturdum agladım annem aldı başından klavyenin.. ya ben diyorum ki 160i gördümm derdime ne oldu da 110 ya ne oldu 100 diyorum nasıl 60 kelime düşerim nasıl diyorum... ben çalışma şeklimi değiştiridm artık süresiz çalışacam ve emin ol kuzum.. ne kadar hızlı yazmak için cabalarsan o kadar yanlış yapıyorsun yazamıyorsun sen hızlı yazdığını düşünüyorsun ama tam tersi oluyor ben bunu anladım:KK31::KK31:

Bazı oluyor yavaş yazıyorum gibi geliyor 130 filan oluyor, bazı çok hızlı yazdım gibi geliyor 104 de kalıyorum :KK37:
Bu işte bir terslik var bence :KK1:

kızlar bendede aynı sorun var bazen 120 lerde bazen 90 da kalıyorum neden böyle oluyor acaba

kızlar bendede aynı sorun var bazen 120 lerde bazen 90 da kalıyorum neden böyle oluyor acaba
ay kızlar sizde mi böylesiniz..ay tek ben değilmişim desenize..
evet ben de bazen iyi yazdım sanırken bir bakıyorum batırmışım..
kötü yazdım yavaş yazdım derken de hiç olmazsa 90 ı geçmişim..

sanırım stresten böyle olduk biz..

yani ben hiç rahat değilim nedense..anlayamıyorum kendimi..eğer simdi böyle yaparsam ben ,sınavda ne yaparım..20 ancak yazarım sanırsam..

şimdi işlerim bitti ..ancak oturdum çalışacağım..yemeğimi önüme aldım..size bakayım dedim..yemek yemeye bile fırsat yok bizim evde..
yemeğim bitsin hemen başlıyorum

ay kızlar sizde mi böylesiniz..ay tek ben değilmişim desenize..
evet ben de bazen iyi yazdım sanırken bir bakıyorum batırmışım..
kötü yazdım yavaş yazdım derken de hiç olmazsa 90 ı geçmişim..

sanırım stresten böyle olduk biz..

yani ben hiç rahat değilim nedense..anlayamıyorum kendimi..eğer simdi böyle yaparsam ben ,sınavda ne yaparım..20 ancak yazarım sanırsam..

şimdi işlerim bitti ..ancak oturdum çalışacağım..yemeğimi önüme aldım..size bakayım dedim..yemek yemeye bile fırsat yok bizim evde..
yemeğim bitsin hemen başlıyorum

çalıştım ama olmuyor olmuyor olmuyor...offffffffffff :KK53:

Stres yapmayın kızlar. Ben yarın işe başlıyorum klavyemi geliştirebilceğim bir iş tüm gün pc başı tahsilat vs. bakalım onun yararı olur belki :26:

Stres yapmayın kızlar. Ben yarın işe başlıyorum klavyemi geliştirebilceğim bir iş tüm gün pc başı tahsilat vs. bakalım onun yararı olur belki :26:

canım çok sevindim..hayırlı olsun işin .tabi gelişir ..her gün pc başında olunca mecburen gelişir...
benim parmaklar klavyeye oturunca kaskatı kesiliyor..

X