katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

canım çok sevindim..hayırlı olsun işin .tabi gelişir ..her gün pc başında olunca mecburen gelişir...
benim parmaklar klavyeye oturunca kaskatı kesiliyor..

inşallah canım şu 3 gün bir geçsinde kesinleşecek herşey umarım severim, daimi olur işim.
Artık sıkıldım valla sınav sınav nereye kadar. Ömrüm sınavla geçti elde var sıfır..

Son düzenleme:
inşallah canım şu 3 gün bir geçsinde kesinleşecek herşey umarım severim, daimi olur işim.
Artık sıkıldım valla sınav sınav nereye kadar. Ömrüm sınavla geçti elde var sıfır..

olsun canım ..böyle böyle biryerlere yerleşeceğiz inşallah..inşallah istediğin gibi olsun herşey canım...hayırlısı..bol bol klavyeni hızlandır orada...

evet ben geldim kızlar ..biraz oturup çalışacağım inşallah .küçük oğlum uyudu ..ancak çalışma vaktim geldi..

işte böyle ...kendinize iyi bakın..

iyisinizdir inşallah.

slm kızlar
adilm topicikin hayırlı uğurlu olsun bende uğrayacağım inşallah yeni keşfettim burayı ...

benimde bi kaç defa sınava girmiş mülakatlara dahil olmuş biri olarak çalışmak hiç gelmiyor içimden, belki burada sizinle motive olur tekrar sarılırım klavyeye ...

slm kızlar
adilm topicikin hayırlı uğurlu olsun bende uğrayacağım inşallah yeni keşfettim burayı ...

benimde bi kaç defa sınava girmiş mülakatlara dahil olmuş biri olarak çalışmak hiç gelmiyor içimden, belki burada sizinle motive olur tekrar sarılırım klavyeye ...

gel canım gel..inşallah bu kez olursun katip
inşallah ben de olurum...

of canım ya ..napcaz ..bir baltaya sap olacak mıyız ki ....çok istiyorummmmmmm....

sana da nişan uğurlu gelir belki..çalış klavye ye ...ben kötü oldum..yazamıyorum canım ya ...işte böyle ..ama daha var sınava ..açılır belki ellerim...:44:

canım nasılsın ..başladın mı işe ..nasıl gidiyor...merak ettim seni.:KK8:

kızlar zor metinlerde çok zor yazıyoruz ondan düşüyor ben vuruş sayılarına baktım çok fark ediyor mesela medeniyet yolunda inanılmaz zor türk dili falan ama nasrettin hoca dünya mağduru falan çok basit geliyor bende sizin gibi düşünyordum ama anladım ki bu faktör çok etkiliyor. Türkiyede doğuya gidildikçe basit metin soruyorlar sanki doğuda hep zor metin resmen çok farklı kulvarda yarışıyoruz onlar da kazanınca katip bizde kazanınca katip olacağız ama işte şartlar farklı... bende ençok harflerin yeri değişiyor mesela kalem yazacağıma kalme yazıyorum bunu nasıl çözebilirim fikriniz varmı??
Allah hepimizin gönlüne göre versin aylardır hazırlanıyoruz Rabbim muvaffak etsin...amin

kızlar zor metinlerde çok zor yazıyoruz ondan düşüyor ben vuruş sayılarına baktım çok fark ediyor mesela medeniyet yolunda inanılmaz zor türk dili falan ama nasrettin hoca dünya mağduru falan çok basit geliyor bende sizin gibi düşünyordum ama anladım ki bu faktör çok etkiliyor. Türkiyede doğuya gidildikçe basit metin soruyorlar sanki doğuda hep zor metin resmen çok farklı kulvarda yarışıyoruz onlar da kazanınca katip bizde kazanınca katip olacağız ama işte şartlar farklı... bende ençok harflerin yeri değişiyor mesela kalem yazacağıma kalme yazıyorum bunu nasıl çözebilirim fikriniz varmı??
Allah hepimizin gönlüne göre versin aylardır hazırlanıyoruz Rabbim muvaffak etsin...amin

anlıyorum canım..ama ben harflerin yerini bile artık doğru basamıyorum..çok çalışmam gerekiyor galiba..

15 gün ara verdim..okul tatil olunca çocuklarla ankaraya gittik ve orada da çalışmadım..çalışsamda az çalıştım..ve yine başladığım için de çabuk unuttum..

benim problemim eski hızıma ulaşamama korkusu

yanlış yazma bende de var

yani ben de ayrı yazacağım yere yarı yazıyorum..bunun nedeni hızlı okuma sanırım..ama parmaklar o kadar hızlı olamıyor malesef
biraz daha yavaş ..hece hece yaz...
inşallah başarırız..

sen nerede gireceksin ki sınava..

kimseler gelmemiş .

nerdesiniz kızçeler..sevgi meleği ..nerdesin..başladın işe demi

diğer sevği meleği nerede acap .

benim parmaklarım az az açıldı sankim

slm kızlar .... hataların tek bir çözüm yolu var bence bol bol yazmak hiç bırakmadan asılarak yazmak... spor yapmanında yararlı olacağını düşünüyorum ben bu tarz performans gerektiren sınavlarda her gün hiç değilse 15 dakikadan başlayarak arttıra arttıra yarım saate çıkararak yapılan spor zihnimizi açar beynimize daha fazla oksijen almamızı sağlar bu da yazıya direkt yansır ...

gel canım gel..inşallah bu kez olursun katip
inşallah ben de olurum...

of canım ya ..napcaz ..bir baltaya sap olacak mıyız ki ....çok istiyorummmmmmm....

sana da nişan uğurlu gelir belki..çalış klavye ye ...ben kötü oldum..yazamıyorum canım ya ...işte böyle ..ama daha var sınava ..açılır belki ellerim...:44:

açılır cnm açılır neden açılmasın ....

inşallah oluruz cnm biz bunu hakettik kpss sınavına az mı ter döktük az mı kaynak karıştırdık soru çözdük ...
puanımızı aldık şimdi sıra klavyede inşallah ...

inşallah rabbim torpillilerin bu emeklerimizi yemesine mani olur o her şeye kadirdir ol der olur olma der olmaz ......

canım haklısın ben de spor yapmak taraftarıyım ama ne ara yapabilirim bilmiyorum..çocukları biliyorsun..bir tek yaptığım spor emir i okula götürmek..tabi küçük de yanımda..spor sayılır belki ama zihnimin açıldığı söylenemez.daha çok yoruluyor sanki sabumcum.
evdede bir koşturmaca var hep..
yemek yapayım evi biraz toplayayım..okul vakti geldi okula gidip çocuğu alayım.yine ediz benim peşimde ..okula onu da hazırla götür..inanki yorgunluktan spor falan yapamam ben .bu yorgunluk da benim zihnimi asla açmaz..
ay bilemedim..
çok konuştum..
gelen giden yok canım buralara..bende istiyorum ki söyle sürekli sohbet dönsün de biz de mecburen parmaklarımızı kullanalım.yazışırken parmaklarımız gelişir..

ondan uzun uzun yazdım canım..:KK53:
işte böyle ..inşallah yaparız .başarırız ,memur oluruz .maaşlı oluruz.ayaklarımızın üzerinde dururuz ..belki bir ev alırız..kredi çekeriz.ah hayaller hayaller:KK53:

arkadaşlar katiplik sınavlarına az kaldı..kaç yazıyoruz..f klavye mi q klavye mi ??
çalışmalarınız nasıl gidiyor??
paylaşalım..

ankara da girecek olanlar yazsın. ve 150 den aşağı yazanlar gitmek zahmetinde bulunmasın:)
şaka tabii herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar, herkes kısmetini yer.

Son düzenleme:
ankara da girecek olanlar yazsın. ve 150 den aşağı yazanlar gitmek zahmetinde bulunmasın:)
şaka tabii herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar, herkes kısmetini yer.

Nasıl yani ne alaka? 91 yazanı kaale almıyorlar mı? bir okuyan olur gerçek sanır insanların şevklerini kırmayalım
Şans nasip her şey
200 yazdım, mülakatta elendim diyenlerde var.

Son düzenleme:
kızlar,
başvuru için gerekli belgelerde Adayların eşlerinin iş durumlarına ilişkin dilekçe şeklinde beyan,

dediği ne oluyor ya

kızlar,
başvuru için gerekli belgelerde Adayların eşlerinin iş durumlarına ilişkin dilekçe şeklinde beyan,

dediği ne oluyor ya

bilmiyorum..o nedir..ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum başvuru için ..bakarsın esik belgem vardır da tamamlamam için vakitsizlik olmasın..

pazartesi başlıyor başvurular.

Allah yardımcımız olsun.

Nasıl yani ne alaka? 91 yazanı kaale almıyorlar mı? bir okuyan olur gerçek sanır insanların şevklerini kırmayalım
Şans nasip her şey
200 yazdım, mülakatta elendim diyenlerde var.

canım sen istersen 90 yaz..yine olur..nasipse 90 yazdıysan da olur..

canım haklısın ben de spor yapmak taraftarıyım ama ne ara yapabilirim bilmiyorum..çocukları biliyorsun..bir tek yaptığım spor emir i okula götürmek..tabi küçük de yanımda..spor sayılır belki ama zihnimin açıldığı söylenemez.daha çok yoruluyor sanki sabumcum.
evdede bir koşturmaca var hep..
yemek yapayım evi biraz toplayayım..okul vakti geldi okula gidip çocuğu alayım.yine ediz benim peşimde ..okula onu da hazırla götür..inanki yorgunluktan spor falan yapamam ben .bu yorgunluk da benim zihnimi asla açmaz..
ay bilemedim..
çok konuştum..
gelen giden yok canım buralara..bende istiyorum ki söyle sürekli sohbet dönsün de biz de mecburen parmaklarımızı kullanalım.yazışırken parmaklarımız gelişir..

ondan uzun uzun yazdım canım..:KK53:
işte böyle ..inşallah yaparız .başarırız ,memur oluruz .maaşlı oluruz.ayaklarımızın üzerinde dururuz ..belki bir ev alırız..kredi çekeriz.ah hayaller hayaller:KK53:

emiri okula götürürken yürüyüş ne güzel cnm işte hem temiz havada alıyorsun ...
tabi çocukla zor her şey daha zor yani daha zahmetli o kadar ilgi istiyorlar ki ...

f yazıyodun di mi cnm ?

ben ne yazmışım sence. tekrar oku. millet şu lafla girmeyecekse, katipler netteki yorumlardan sonra hiç girmezler.

canım yazdıgın yorumu okuyunca bende sevgi meleğinin tepkisi verdim kendi kendime..

katipler nette memurlar nette türlü türlü insan var.. insanı caydırmak için kendilerine yol açmak için türlü türlü oyun yapan insan var..

konu sahibinide sevgi meleğinide severim degerde veririm.. kpss döneminde beraber çalıştık.. birbirimize destek olduk.. bilgi fikir yol yordan alışverişinde bulunduk..

burda ki bu topiğin amacı birbirimizi motive etmek ii oldugumuza daha ii olcagımıza inandırmak.

çok toy olup çok yeni yolun başında olan insanlar var.. senin bu yorunumu görüp üzelecek bayanlar olabilir topikte..
"kardeşim az yazıosun biraz daha çabala. hani çok yazarsan belki elemezler" gibi bir yorum olsa hem karşı tarafı uyarmış olursun hemde onun moralini bozmamış olursun..

senin yazdıgın yada bir başkasının yazdıgı olumsuz yorum beni etkilemez.. ama dediğim gibi çok toy yeni yolun başasında olanlar var.. onları düşünüp o hassasiyette yorum yapmak lazım..

.................

bende demin 100/5 yazdım.. hergün çalışmıyorum.q kullanıyorum. metinlerin çıktısını aldım.. hergün artık bir saat çalışayım diyorum. maksat metinleri ezberlemek.. belki bu rahatlatır bni diye.. herkese başarılar diliyorum..

hayırlı cumalar dua ile

Son düzenleme:
X