- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
Aslında 10 parmak yazmak çok iyi çünkü bir alıştın mı 150 200 leri görebilirsin o yüzden bence sen sınava kadar sıkı çalış tabi bende baka baka anca kaç yazabilirsem..
İnşallah sınavda da en az 120 yazabiliriz.. Ben katiplik için öss ye girdim aöf adalete yerleştim ama sonradan kayıt yaptırmadım kaldı öyle adalet mezunu olup birde 90 yazdın mı girememen için bir sebep yok. İnfaz koruma memurluğunada başvurmuştum mülakata kaldım o da olmadı boy 1.74 ama orda da torpil olayı vardı.
Yerleşene kadar yılmak yok :)
evet haklısın bir alışırsam yazarım belki..ama yeni öğrendiğim için zorlanıyorum..ve çok çabuk unutuyorum...
sınavda da 90 ın altında yazmam inşallah...kabus gibi düşünmesi bile...
canım keske okusaydın adalet...
ablam da bu yıl girecek sınava .bende gireceğim..
ablam adalet okuyacak..çünkü katip ...müdür olabilmek için adalet okumak gerekiyormuş...ama ablam diyor ki : artık o şart da aranmayacak..işletme iktisat vs .4 yıllık okusanda müdürlük sınavlarına girebilirmişsin..
ben katipliği kazanırsam ben de adalet okurum diye düşünüyorum..ama olmazsa 2 yıllık okulumu 2 yıl daha okuyup 4 yıla tamamlayıp zıraat mühendisi olmak...
artık 2 yıllık okuduysan açıköğretimden 4 yıla tamamlanabiliryormus..
ama zıraat te de varmı bu bilmiyorum..sonuçta biraz pratik isteyen bir meslek..öyle işletme iktisat gibi okuyarak olmaz mı acaba...
ne bileyim..hele bir katiplik sınavını atlatalımda..hayırlısı olsun....
bugün neler yaptın...çalıştın mı bari klavye...
diğer arkadaşlar ise hiç uğramaz oldular demi...