katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

Aslında 10 parmak yazmak çok iyi çünkü bir alıştın mı 150 200 leri görebilirsin o yüzden bence sen sınava kadar sıkı çalış tabi bende baka baka anca kaç yazabilirsem..
İnşallah sınavda da en az 120 yazabiliriz.. Ben katiplik için öss ye girdim aöf adalete yerleştim ama sonradan kayıt yaptırmadım kaldı öyle adalet mezunu olup birde 90 yazdın mı girememen için bir sebep yok. İnfaz koruma memurluğunada başvurmuştum mülakata kaldım o da olmadı boy 1.74 ama orda da torpil olayı vardı.
Yerleşene kadar yılmak yok :)

evet haklısın bir alışırsam yazarım belki..ama yeni öğrendiğim için zorlanıyorum..ve çok çabuk unutuyorum...
sınavda da 90 ın altında yazmam inşallah...kabus gibi düşünmesi bile...

canım keske okusaydın adalet...
ablam da bu yıl girecek sınava .bende gireceğim..

ablam adalet okuyacak..çünkü katip ...müdür olabilmek için adalet okumak gerekiyormuş...ama ablam diyor ki : artık o şart da aranmayacak..işletme iktisat vs .4 yıllık okusanda müdürlük sınavlarına girebilirmişsin..

ben katipliği kazanırsam ben de adalet okurum diye düşünüyorum..ama olmazsa 2 yıllık okulumu 2 yıl daha okuyup 4 yıla tamamlayıp zıraat mühendisi olmak...

artık 2 yıllık okuduysan açıköğretimden 4 yıla tamamlanabiliryormus..
ama zıraat te de varmı bu bilmiyorum..sonuçta biraz pratik isteyen bir meslek..öyle işletme iktisat gibi okuyarak olmaz mı acaba...

ne bileyim..hele bir katiplik sınavını atlatalımda..hayırlısı olsun....

bugün neler yaptın...çalıştın mı bari klavye...
diğer arkadaşlar ise hiç uğramaz oldular demi...:KK53:

Naber tatlım iyi misin?
Ben çok kastıkça düşüyor sanki sayılarım
Artık yavaş yavaş tuşlara bastığıma dikkat ederek yazıyorum
100 küsür 110a yakın oluyor
Bu şekilde ilerleticem artık
Hızlı yazdıkça yanlışlar da çoğalıyor maalesef.

evet haklısın bir alışırsam yazarım belki..ama yeni öğrendiğim için zorlanıyorum..ve çok çabuk unutuyorum...
sınavda da 90 ın altında yazmam inşallah...kabus gibi düşünmesi bile...

canım keske okusaydın adalet...
ablam da bu yıl girecek sınava .bende gireceğim..

ablam adalet okuyacak..çünkü katip ...müdür olabilmek için adalet okumak gerekiyormuş...ama ablam diyor ki : artık o şart da aranmayacak..işletme iktisat vs .4 yıllık okusanda müdürlük sınavlarına girebilirmişsin..

ben katipliği kazanırsam ben de adalet okurum diye düşünüyorum..ama olmazsa 2 yıllık okulumu 2 yıl daha okuyup 4 yıla tamamlayıp zıraat mühendisi olmak...

artık 2 yıllık okuduysan açıköğretimden 4 yıla tamamlanabiliryormus..
ama zıraat te de varmı bu bilmiyorum..sonuçta biraz pratik isteyen bir meslek..öyle işletme iktisat gibi okuyarak olmaz mı acaba...

ne bileyim..hele bir katiplik sınavını atlatalımda..hayırlısı olsun....

bugün neler yaptın...çalıştın mı bari klavye...
diğer arkadaşlar ise hiç uğramaz oldular demi...:KK53:
Bence sık sık tekrar et sınava kadar ne kadar ilerleme kaydedersen o kadar iyi..
Bende önlisans mezunuyum zaten canım açıköğretimden de iktisat okuyorum lisans tamamlıyorum dikey geçiş deniyor, birde adalet eklenirse zorlanırım diye düşünmüştüm..
Bugün çalıştım biraz kendimize güvenelim heyecan bir işe yaramaz heyecan yüzünden nice elenen gördüm ben üstelik çok iyi yazıyorlardı.
Ablanın katip olması ne güzelmiş bizimde komşu katip bayan için çok rahat bir meslek der hep inşallah bizede nasip olur o meslek :)

Naber tatlım iyi misin?
Ben çok kastıkça düşüyor sanki sayılarım
Artık yavaş yavaş tuşlara bastığıma dikkat ederek yazıyorum
100 küsür 110a yakın oluyor
Bu şekilde ilerleticem artık
Hızlı yazdıkça yanlışlar da çoğalıyor maalesef.

canım hoş geldin..evet kastıkça daha da yanlışlar artıyor..
ablamla konuştum bugün ...kızdı yine bana. artık 110 değil 140 - 150 yazacaksın diyor..uzun bir zamandır 110 da kaldın diyor..

yazayım dedim az önce .strese girdim ..daha da az yazar oldum..ellerim , parmaklarım birbirine girdi resmen...

hay allahım ya ..ben de elenirsem stresten dolayı ellerim birbirine girdiği için olur herhalde...

napcaz ya of çok strese girdim..

yavaş yavaş tuşlara iyice dikkat ederek mi yazsam ben de canım ya ...

başvurulara da az kaldı..

Bence sık sık tekrar et sınava kadar ne kadar ilerleme kaydedersen o kadar iyi..
Bende önlisans mezunuyum zaten canım açıköğretimden de iktisat okuyorum lisans tamamlıyorum dikey geçiş deniyor, birde adalet eklenirse zorlanırım diye düşünmüştüm..
Bugün çalıştım biraz kendimize güvenelim heyecan bir işe yaramaz heyecan yüzünden nice elenen gördüm ben üstelik çok iyi yazıyorlardı.
Ablanın katip olması ne güzelmiş bizimde komşu katip bayan için çok rahat bir meslek der hep inşallah bizede nasip olur o meslek :)

anladım canım..lisans tamamlamak lazım bence de ..iyi yapmışsın..

sen de çalış bol bol canım..iyi olur..ellerin , parmakların hızlanır..gerçi hızlansa da senin dediğin gibi heyecandan elenenleri duydum ben de ...
hayırlısı olsun..
senin de komşun mu katip..

ablam hep sikayet ediyor benim..çok zor ..şöyle stres , böyle stres gibi ...
ben de şaşırdım..bazı adliyelerin işleri daha yoğun oluyormuş..ablamlar da çok yoğun...
hayırlısı olsun...

ben kaçtım..kendinize iyi bakın...

günaydın arkadaşlar ...nasılsınız ..neler yapıyorsunuz...

Günaydın arkadaşım.. iyilik güzellik sen nasılsın?
Ben bugün biraz daha fazla çalıştım çalıştıkçada parmaklarımı daha iyi kontrol edebiliyorum ve hızladığımı düşünüyorum..
Ben katip olanlardan duyduğum kadarıyla(adliyeye göre belki değişir) gayet rahat olduklarını söylüyorlar 8-8.30 gibi gidiyorlarmış ama 10 a kadar birşey yapmıyoruz kahvaltı falan ediyoruz öğlen 2-3 gibide çoğunlukla işimiz bitiyor falan diyordu öyle duyumlar almıştım yani..
Tabi her işin stresli yanı vardır ama çektiğin strese değmeli bence yaptığın iş.

Günaydın arkadaşım.. iyilik güzellik sen nasılsın?
Ben bugün biraz daha fazla çalıştım çalıştıkçada parmaklarımı daha iyi kontrol edebiliyorum ve hızladığımı düşünüyorum..
Ben katip olanlardan duyduğum kadarıyla(adliyeye göre belki değişir) gayet rahat olduklarını söylüyorlar 8-8.30 gibi gidiyorlarmış ama 10 a kadar birşey yapmıyoruz kahvaltı falan ediyoruz öğlen 2-3 gibide çoğunlukla işimiz bitiyor falan diyordu öyle duyumlar almıştım yani..
Tabi her işin stresli yanı vardır ama çektiğin strese değmeli bence yaptığın iş.

anladım canım .sanırım adliyeye göre değişiyor..
ama ablam yok yorgun geliyor..dosyalar önümüzde yığılı diyor..bitmek bilmiyor diye şikayetçi..

inşallah biz de oluruz katip de yorulsak da olur ...

bak gördün mü biraz daha fazla çalışınca parmakların hızlanmış...

çok sevindim ..inşallah başarırız ....
sınavda heyecan işini nasıl halletcez acep.

iyi canım sen ..

Ya ben sayılar iyice düşmeye başladı. Çok stres yapıyorum heyecan yapıyorum ya offf
Ya sınavda da böyle olursa naparım:18::18:
Off inşaAllah geçeriz..

sen de biraz daha fazla çalışmayı dene arkadaşım..bak değişecek herşey,,
stres bende de var malesef ..
onu ne yapacağım ben de bilmiyorum...

ellerim ayaklarım birbirine giriyor benimde..

Merhaba kızlarr nasılsınz nasıl gidiyor çalışmalar
ben artık imlalı yazıyorum... ilk başlarda çok düştüm şimdi iyice alıştım.
zor metinlerde imlalı 110 oluyor imlasız 125 felan kolay metinlerde 160a kadar çıkıyorum ama yanlışlarımm fazla oluyor ellerim gidiyor. napacagımm bilmiyorumm :KK31::KK31:

anladım canım .sanırım adliyeye göre değişiyor..
ama ablam yok yorgun geliyor..dosyalar önümüzde yığılı diyor..bitmek bilmiyor diye şikayetçi..

inşallah biz de oluruz katip de yorulsak da olur ...

bak gördün mü biraz daha fazla çalışınca parmakların hızlanmış...

çok sevindim ..inşallah başarırız ....
sınavda heyecan işini nasıl halletcez acep.

İnşallah oluruz ya.
Yorgunluk falan vız gelir tırıs gider bu zamanda özel sektöre muhtaç olmıyımda yeter ki..
Sınavda heyecan falan olmayacak merak etme kendine güven, o kadar emek veriyoruz heyecana kurban vermeyelim bunları..

Merhaba kızlarr nasılsınz nasıl gidiyor çalışmalar
ben artık imlalı yazıyorum... ilk başlarda çok düştüm şimdi iyice alıştım.
zor metinlerde imlalı 110 oluyor imlasız 125 felan kolay metinlerde 160a kadar çıkıyorum ama yanlışlarımm fazla oluyor ellerim gidiyor. napacagımm bilmiyorumm :KK31::KK31:

ooo süpersin canım sen ..maşallah ...iyisin iyi..:KK16:

İnşallah oluruz ya.
Yorgunluk falan vız gelir tırıs gider bu zamanda özel sektöre muhtaç olmıyımda yeter ki..
Sınavda heyecan falan olmayacak merak etme kendine güven, o kadar emek veriyoruz heyecana kurban vermeyelim bunları..

tamam inşallah kurban vermeyeceğiz emeklerimizi heyecana :KK53: :KK53: :KK50: :KK50:

günaydın hanımlar ..nasılsınız bugün bakalım..neler yapacaksınız..ben kahvaltımı yaptım..biraz bakınıp çıkacağım..ve büyük oğlan okula götürülüp eve döndükten sonra evi süpürüp , küçük oğlanı yatırırım..

ve tekrar bilgisayar ve klavye testi...
sonra akşam yemeği için hazırlıklar başlar .:KK56:

evet öğlen bütün işlerim bitti ve klavye çalışmaya geldim..sizden ne haber..

stresten yazamaz oldum..bunu yenmeye geldim.

Merhaba arkadaşlar bende katiplik için hazırlanıyorum birşeyi merak ediyorum daktilo kitabından çıkçak metinler kitabın içinde yabancı metinlerde var bunların çıkma ihtimali varmı acaba? ing. fransa almanca sitelerde bunlar yazmıyor ama kitap ta var işte

Bugün 136 yazdım keşke daha da artabilsem. Çok zor metinlerde biraz düşüyorum tabii ki.

Merhaba arkadaşlar bende katiplik için hazırlanıyorum birşeyi merak ediyorum daktilo kitabından çıkçak metinler kitabın içinde yabancı metinlerde var bunların çıkma ihtimali varmı acaba? ing. fransa almanca sitelerde bunlar yazmıyor ama kitap ta var işte

ben daha önce sınava girmedim ama çıkacak olan metin sayısı 120 falan olması lazımdı..

X