katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

ankara da girecek olanlar yazsın. ve 150 den aşağı yazanlar gitmek zahmetinde bulunmasın:)
şaka tabii herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar, herkes kısmetini yer.

ben ne yazmışım sence. tekrar oku. millet şu lafla girmeyecekse, katipler netteki yorumlardan sonra hiç girmezler.

Tekrar okudum ve yine aynı düşünceyi uyandırdınız. Ben size sen diye hitap etmedim tekrar "oku" diyerek sert çıkamazsınız
Niyetim tartışmak değil
İlk önce 150 den aşağı yazanlar girmesin diyorsunuz sonra kıvırıp şaka diyorsunuz
Kusura bakmayın da bu topiğe her kesimden insan geliyor
Yılların tecrübesi olanda, bilgi sahibi olmayanda
Bilmeyen biri yorumunuzu okusa benim şansım yok diye düşünecek
Madem 150 ve yukarısı alıyor 160,170.. yazanlar elenmesin o zaman:KK19:
Mülakat diye bir şey var.

Tekrar okudum ve yine aynı düşünceyi uyandırdınız. Ben size sen diye hitap etmedim tekrar "oku" diyerek sert çıkamazsınız
Niyetim tartışmak değil
İlk önce 150 den aşağı yazanlar girmesin diyorsunuz sonra kıvırıp şaka diyorsunuz
Kusura bakmayın da bu topiğe her kesimden insan geliyor
Yılların tecrübesi olanda, bilgi sahibi olmayanda
Bilmeyen biri yorumunuzu okusa benim şansım yok diye düşünecek
Madem 150 ve yukarısı alıyor 160,170.. yazanlar elenmesin o zaman:KK19:
Mülakat diye bir şey var.

öyle ama biraz gerçeği gör ve ona göre çalış ben ne yapayım . şöylemi söylemeliydim senin daha mutlu olman için "aa 90 yaz seni hemen alırlar, nasılsa 10 kişi ancak başvuruyor bu sınava, yarısıda yazamıyor zaten " dememi bekliyorsun.
öyle değil canım. Türkiye de işsizlerin %40 ı bu sınava başvuruyor. lise önlisans lisans farketmeden.
ve rica ediyorum bir daha da bana cevap yazma

Yazdıklarınızın %5 ine kendiniz inanıyor musunuz acaba?
Sırf çok yazıyorsunuz diye gereksiz özgüven dolmuşsunuz
Nerede gireceğimi, kaç yazdığımı bilmeden konuşmayın
Sizde yazmayın lütfen
Şaka gibi ya :KK53:

Adilemir, konunu sınavlar başlığından ben taşıdım buraya söylemeyi unutmuştum :KK34:

ne gereksiz muhabbetler bunlar ya...........sadece burda da değil başka forumlarda da yok sınava girmeyin,sertifika almayın vs...... herkesin aklı kendine yeter bence,böyle tipler akıllarını kendilerine saklasınlar da bu şekilde saçmalamasınlar............

ayrıca bu sınavın şartı 90 kelime değil mi? ister 90 yazarım ister 290 kime ne yani.......150 ve üstü yazanlardan da elenen sadece 90 kelime yazıp da mülakatı gecen tonla insan var..........

Allah ol derse olur o kadar............

emiri okula götürürken yürüyüş ne güzel cnm işte hem temiz havada alıyorsun ...
tabi çocukla zor her şey daha zor yani daha zahmetli o kadar ilgi istiyorlar ki ...

f yazıyodun di mi cnm ?

canım iyi yürüyüş oluyor benim için..ben karatay diyet gurubundayım..diyetle ideal kiloma da ulaştım..oh benden iyisi yok..bir de memur olabilirsem çok mutlu mesut olurum.
canım evet ben f de yazıyorum..sen q musun, f misin..

Adilemir, konunu sınavlar başlığından ben taşıdım buraya söylemeyi unutmuştum :KK34:

canım söylemiştin ...

asmunikal..canım sen çalış hergün artık zamanı ..bak az kaldı..

hayırlısı olsun canım...ben hepimizin kazanmasını istiyorum açıkcası..

ve hiçkimse birbirine rakip değil ..hiçkimse aynı yerde girmeyecek sınava..herkes ayrı yerlerde..ayrı ayrı..kimse kimsenin nasibini alamaz..yazıldıysa olur ancak işimiz. ..

kızlar çok saçma olacak ama ben daha istenilen belgelere bakmadım biliyor musunuz..

bilgisayar sertifikası

diplomam hazır.bunları biliyorum..

başka ne vardı..

bir bakmak lazım demi..aç da bak memurlar net e adilemir..:KK22:
dediğinizi duyar gibiyim..

canım yazdıgın yorumu okuyunca bende sevgi meleğinin tepkisi verdim kendi kendime..

katipler nette memurlar nette türlü türlü insan var.. insanı caydırmak için kendilerine yol açmak için türlü türlü oyun yapan insan var..

konu sahibinide sevgi meleğinide severim degerde veririm.. kpss döneminde beraber çalıştık.. birbirimize destek olduk.. bilgi fikir yol yordan alışverişinde bulunduk..

burda ki bu topiğin amacı birbirimizi motive etmek ii oldugumuza daha ii olcagımıza inandırmak.

çok toy olup çok yeni yolun başında olan insanlar var.. senin bu yorunumu görüp üzelecek bayanlar olabilir topikte..
"kardeşim az yazıosun biraz daha çabala. hani çok yazarsan belki elemezler" gibi bir yorum olsa hem karşı tarafı uyarmış olursun hemde onun moralini bozmamış olursun..

senin yazdıgın yada bir başkasının yazdıgı olumsuz yorum beni etkilemez.. ama dediğim gibi çok toy yeni yolun başasında olanlar var.. onları düşünüp o hassasiyette yorum yapmak lazım..

.................

bende demin 100/5 yazdım.. hergün çalışmıyorum.q kullanıyorum. metinlerin çıktısını aldım.. hergün artık bir saat çalışayım diyorum. maksat metinleri ezberlemek.. belki bu rahatlatır bni diye.. herkese başarılar diliyorum..

hayırlı cumalar dua ile

cnm sende mi bizimlesin ?
çok sevindim başarılar ... nerede gireceksin ?

canım iyi yürüyüş oluyor benim için..ben karatay diyet gurubundayım..diyetle ideal kiloma da ulaştım..oh benden iyisi yok..bir de memur olabilirsem çok mutlu mesut olurum.
canım evet ben f de yazıyorum..sen q musun, f misin..

canım söylemiştin ...

asmunikal..canım sen çalış hergün artık zamanı ..bak az kaldı..

hayırlısı olsun canım...ben hepimizin kazanmasını istiyorum açıkcası..

ve hiçkimse birbirine rakip değil ..hiçkimse aynı yerde girmeyecek sınava..herkes ayrı yerlerde..ayrı ayrı..kimse kimsenin nasibini alamaz..yazıldıysa olur ancak işimiz. ..

f im cnm benim ... f çok rahat çok güzel ... rahatım f le ...
karatay işe yaradı demek :) bunu duyduğuma çok sevindim benimde yaza nasipse düğün var ve kpss hazırlıktan kalma fazla kiloları vermem lazım ...
biraz anlatır mısın cnm ? :26:

aaa sabun sendemii:KK3::KK3::KK3:
ben hazırlanmıyorum pek.. kardeşim sıkı hazırlanıyor. o yeni f ye geçti.
ben q da kaç yazarsam işte
100 falan oluyorum çokta iyi yazmıyorum işte.. keşke başından sıkı tutsaymıydım diyorum
izmitte gircem sanırım..
sonra acaba memleketimdemi (muş) tami girsem diyorum bilemedşm

f im cnm benim ... f çok rahat çok güzel ... rahatım f le ...
karatay işe yaradı demek :) bunu duyduğuma çok sevindim benimde yaza nasipse düğün var ve kpss hazırlıktan kalma fazla kiloları vermem lazım ...
biraz anlatır mısın cnm ? :26:

canım f rahat ..ama ben çok iyi sayılmam..biraz yeni olduğumdan dolayı unutyorum çok çabuk ara verirsem..ara vermemem lazım ..anlatayım karatay diyetimi..karatay diyetinde sabahları 1 ince belli çay bardağı kuruyemiş var..kavrulmamış olması lazım..ama kavrulmuşlardanda yiyorum ben ..
2 yumurta var.işter haşlama ister omlet ister sucuklu nasıl istersen..
10 tane kadar zeytin var
1 elinin ayası kadar ise peynir..avucunun et kalınlığı kadar kalınlıkta yiyebiliyorsun.
ekmek yok
2 kuru kayısı yiyebilirsin kahvaltıda .ben yemiyorum..çünkü doyuyorum. kuru kayısılarıımı bazen öğlen yiyorum
kahvaltıda kivi yapa portakal da yiyebilirsin
ben yemiyorum çok nadir yiyoru
kahvaltımda maydono ve dereotu yada roka ne varsa bir kaseye doğrayıp içine 1 limon sıkıp kahvaltıda yiyorum..
kahvaltı böyle
ama öğünler arası en az 4 saat olması lazım..zaten bu kahvaltıyla ben 5 saat acıkmıyorum ki ben sık acıkırım

sonra öğlen ne varsa kurufasulye , sebze , yoğurt, ne bulursan..ama pilav makarna ve ekmek yasak..onun dışında ev yapımı turşu çok yiyorum ben..işlenmiş gidalar yasak birde canım..sosis salam vs.
aslında çok sıkı bir diyet değil..bir beslenme biçimi .ben ideal kiloma ulaştım ama hala onun la besleniyorum..bırakamadım.

akşam da yine tavuk et balık mercimek nohut ne varsa artık..salata yoğurt..
ama pilav makarna ve ekmek yine yok kuşum ..tamam mı
bak karatay diyet yöntemlerimiz diye bir başlık var ..oraya gelirsin istersen..senin fazla kilon falan yok ..vereceğin birkaç kilon var..senin için çok kolay olacak..ne zaman istersen gel..bulamazsan topigi ben sana buraya yazarım ..

aaa sabun sendemii:KK3::KK3::KK3:
ben hazırlanmıyorum pek.. kardeşim sıkı hazırlanıyor. o yeni f ye geçti.
ben q da kaç yazarsam işte
100 falan oluyorum çokta iyi yazmıyorum işte.. keşke başından sıkı tutsaymıydım diyorum
izmitte gircem sanırım..
sonra acaba memleketimdemi (muş) tami girsem diyorum bilemedşm
canım muş a gitmek zor olmaz mı acaba.
bir de muş da alım nasıl..daha mı çok
kazanma ihtimali daha mı yüksek ki..

kardeşin için de hayırlısı olsun canım..inşallah abla kardeş katip olursunuz..

benim ablam katip
ben de olmak istiyorum katip..

bir de 4 saat öğün araları olmalı dedim ya ..o aralarda çay bitki çayı ,ayran , süt sersest ama.
süt ve ayran tam yağlı olmalı diyet yiyecekler yasak bu diyette

çok kolay demi..rahatlıkla uygulayabilir herkes

canım 4 saat öğün arası olma nedeni leptin denen bir hormon var..bu hormon yemek yedikten 4 saat sonra salgılanmaya başlanıyormuş..
bu hormon yağ yakan hormonmuş ..

yağlarımızı bu şekilde atıyoruz..
spor yaparsan da çok iyi olur.ben su an yapamıyorum ..ama yapanlar da var..

canım muş a gitmek zor olmaz mı acaba.
bir de muş da alım nasıl..daha mı çok
kazanma ihtimali daha mı yüksek ki..

kardeşin için de hayırlısı olsun canım..inşallah abla kardeş katip olursunuz..

benim ablam katip
ben de olmak istiyorum katip..

9kişi alıyor. anneannem orda onla kalırdım..
ama gitmicem sanırım :KK43:
mülakatta iyi olurdu gibime geliyor.(torpil oynamazsa)
yani konuşmam düzgün en azından şiveyle konuşmuyorum.bizim memlekette herkes şiveyle konuşur ondan.
kendimi iyide ifade ediyorum.mülakatta bunlar +olur belki die düşündüm

9kişi alıyor. anneannem orda onla kalırdım..
ama gitmicem sanırım :KK43:
mülakatta iyi olurdu gibime geliyor.(torpil oynamazsa)
yani konuşmam düzgün en azından şiveyle konuşmuyorum.bizim memlekette herkes şiveyle konuşur ondan.
kendimi iyide ifade ediyorum.mülakatta bunlar +olur belki die düşündüm
evet haklısın..nasıl yapmalı ki ..zor bir karar ..
eğer orada kalırsan bu tarafa gelmesi zor olabilir.

evet onun içni kararsızım.aileme bağlıyım.onlardanda ayrılmak istemiyorum:KK43:

haklısın..ablamın çalıştığı adliyede..bir arkadaşı Bolu'nun Gerede ilçesine gitmiş gelmiş 8 yıl ..ve 8 yıl sonra ancak Bolu merkeze gelebilmiş..

ama tercih senin İzmit bayağı çok alım yapacak..neden bunlardan biri de sen olmayasın..

sabun trabzon kaç kişi alacak bu alımda

bizim burası 4 kişi alıyor..2 tanede mübaşir alınacak.

ne yaptınız kızçeler bugün
iyimisiniz

klavye çalışıyorum şimdi ..ancak oturdum ve fırsat buldum...
kızlar günde kaç saat çalışmak gerekiyor..kaç saat çalıyorsunuz.

hava çok güzel burada bugün ..
sanki bahar mi geliyor ne anlamadım..

bahar gelsin yaz gelsin..
:KK24: :KK24: :KK24: :KK24:

ooooooy kızlar ne yaptınız böyle ya..bakın bugün başvurular başladı..ne yapıyor sunuz..başvuracak var mı bugün..ben resim çektireceğim.ve eşim de iş durumuna ilişkin bir dilekçe yazacak..
memurlar nette de yazıyorum ben siz de orada oluyor musunuz ki..

ay bir gelin bir akıl verin.neler yapıyor sunuz..stresteyim arkadaşlar.bir heyecan sardı beni..

adilemir iş durumuna ilişkin dilekçeyi başvuru yaparken orada dolduruyormuşsun. görevli tel.de öyle söyledi bana ama görevli yanlış bilgi mi verdi acaba :s neyse eşimde gelir benimle hallederiz eksik yaparsak ...

yarın yapıcam bende başvurumu... çalışmaya çok ara verdim yine. 2 gündür 5-6 saat çalışıyorum. 120 lerdeyken 100-95 filan yazıyorum. sınava kadar toparlayabilir miyim acaba

ooooooy kızlar ne yaptınız böyle ya..bakın bugün başvurular başladı..ne yapıyor sunuz..başvuracak var mı bugün..ben resim çektireceğim.ve eşim de iş durumuna ilişkin bir dilekçe yazacak..
memurlar nette de yazıyorum ben siz de orada oluyor musunuz ki..

ay bir gelin bir akıl verin.neler yapıyor sunuz..stresteyim arkadaşlar.bir heyecan sardı beni..

bende yarın halledicem resim işini sonra direk adliyeye...

memurlardaki nickin ne bende yazıyorum arada bir...

bende heyecanlıyım bu aralar, düşüş var kelime sayımda... sınava 32 gün var daha.. hallederiz inşallah

X