• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana geri döner mi..

siz karşı tarafa güven verememişsiniz.
güven veremediğiniz içinde, size karşı olan hoşlanması aşka dönüşememiş ve beyninde bitirmiş.
msn değiştirme, teli evde bırakma gibi dikkat çekici şeyler onu sizden uzaklaştırmış.

boşu boşuna üstüne düşüp kendinizi küçük düşürmeyin.

evet haklısınız..çok düşündüm hatalarımı..hiç umursamadım onu ilişki içindeyken..yanlış anlar diye düşünüp kasmadım hiç bi zaman.zaten çok cidii ve uzun ve yıpratıcı bir ilişkiden yeni çıktığım için bunu fazla ciddiye almamıştım ama bağlanmışım işte..

Çocuk mantıklıymış ve kaçanı kovalamamış ..Peki siz erkek arkadaşınız haricinde başkasıyla görüşüyormuydunuz ,uzun ilişki yaşadığınız kişiyle falan ..

Çocuk mantıklıymış ve kaçanı kovalamamış ..Peki siz erkek arkadaşınız haricinde başkasıyla görüşüyormuydunuz ,uzun ilişki yaşadığınız kişiyle falan ..

hayır..zaten ondan kaçtığım için msn adresimi değiştirmiştim..bunu da ona söyleyemedim ..tel numaramı da o yüzden değişmiştim.iki tel kullanıyordum biri kontörlü biri faturalı..onun yanına başka şehire giderken anneme bırakmıştım telin birini ki aradığımda anneme ulaşayım diye.ona da dedim ki diğer teli yanıma almadım ondan ulaşma bana dedim o da özellikle aramış annem çıkmış tele ama aklında şüphe kaldı belki bilmiyorum hiç de sormadı bana..bunun gibi bi çok şey oldu aslında ben eski sevgilimden kaçmak için bu tip hatalara girdim.ona da anlatamadım detaylı çünkü eskisi psikopattı..bana tehdit mailleri yolluyordu vs..biraz anlatmaya çalıştım aslında ama kafasında hep soru işaretleri kaldı bi de yaşı benden küçük..

canım sence niye uzatmaya çalışıyorlar ilişkiyi..tamamen bitti bidaha artık arama beni demiyo ya keşke öyle söylese hakaret etse..ama sessiz kalıp kaçamak cevaplar veriyo ve bana asla sebebini söylemedi ayrılığın saçma sapan bahanelere sığındı..senin ilişkin nasıl sonlandı pekii..

benim nasıl mı oldu?
söyliyim: aramızda anlamsız bir tartışma oldu..ama ayrılınacak bi tartişma değildi..sonra bana zaman ver vs. şeyler söyledi ben de çok safım ya ona zaman verdim.. ne çıktıgımız belliydi ne ayrıldığımız..böyle arada olmak bana çok koysa da bekledim..sonunda dayanamadım..bana net bişi söyle söyle biz kimiz neyiz dedim.. gene kıvırdı ..en son açık ol beni seviyormusun sevmiyormusun dedim.. sevmiyorum dedi..Allahından bul dedim telefonu kapattım..ama ben bi daha aramadım sormadım aklımda o şahsa karşı en ufak bi kıpırtı kalmadı o laftan sonra..daha sonra öğrendim ki meğer benle telefonda konuşurken yanında yeni sevgilisi varmış inanabiliyormusun..hatta yeni yetme kız arkadaşıyla telefonda bana bi taraflarıyla gülmüşler.. tek pişmanlığım bana zaman ver vs dediğinde salak gibi zaman verdim meğer onu kafasını karıştıran şeyler başkaymış ..hepinizin aklında olsun bir erkek sizden zaman istiyorsa aklında başka düşünceler vardır ve hiç de iyi niyeti yoktur.benim gibi saf yerine koydurtmayın kendinizi...

benim nasıl mı oldu?
söyliyim: aramızda anlamsız bir tartışma oldu..ama ayrılınacak bi tartişma değildi..sonra bana zaman ver vs. şeyler söyledi ben de çok safım ya ona zaman verdim.. ne çıktıgımız belliydi ne ayrıldığımız..böyle arada olmak bana çok koysa da bekledim..sonunda dayanamadım..bana net bişi söyle söyle biz kimiz neyiz dedim.. gene kıvırdı ..en son açık ol beni seviyormusun sevmiyormusun dedim.. sevmiyorum dedi..Allahından bul dedim telefonu kapattım..ama ben bi daha aramadım sormadım aklımda o şahsa karşı en ufak bi kıpırtı kalmadı o laftan sonra..daha sonra öğrendim ki meğer benle telefonda konuşurken yanında yeni sevgilisi varmış inanabiliyormusun..hatta yeni yetme kız arkadaşıyla telefonda bana bi taraflarıyla gülmüşler.. tek pişmanlığım bana zaman ver vs dediğinde salak gibi zaman verdim meğer onu kafasını karıştıran şeyler başkaymış ..hepinizin aklında olsun bir erkek sizden zaman istiyorsa aklında başka düşünceler vardır ve hiç de iyi niyeti yoktur.benim gibi saf yerine koydurtmayın kendinizi...

canım zaten anladım biraz sanki başka biri olabileceğini..çünkü benden ayrılmadan 3 gün önce falan msn de profilinden bir kızla arkadaş olmuş ve kızda tam onun kurs için gideceği şehirden..dedim ki o kızla mı ilgili bu ayrılık dedim yo o benim üniversiteden arkadaşım dedi..inanmadım pek..zaten zaman ver dediğinde de beni yedekte tutma çabası olduğunu düşündüm..kabul etmedim zaten onabirsürü mesaj yolladım..sen daha koklaman gereken çiçekler olduğunu düşünüyosun ama daha çocuksun büyüyeceksin hayat sana öğretecek dedim..yalancının tekisin bana söylediğin yalanları o kızlara da söyle vs... ama geçen gün baktım da o kız msndeki arkadaş listesinden silinmiş.ilginç geldi...

benim nasıl mı oldu?
[/QUOT
ne kadar da doğru...ayrılırsınn birşey demezsinn tekrar barışılabilir belki düzelirr..ama zaman ver ,ara verelimm vs vs şeyler çk saçma..bnmde uzun süreli bi sevglm var hatta söz dşnyrduk bayram sonu ,konu bile açmştm ama bi gun sonra ayrıldıkk..tartışmalar vs vs.. bitti dedik bitti öfkeyle de olsa bitti..sonra tekrardan gönüllerimizi aldık uzaklık çok etkiliyor bizde uzağız..ama önemli olan bu mesafeyi sevgiyle aşmak..yani bana ozaman en ufak bana zaman ver ara verelim deeseydi ümidimi keserdimm..net olmalı insan..bitiyorsa bitiyor başlıyorsa başlıyor...inşşallah hayırlısı olur hakkında..ama paralelkenarın anlatıığını yabana atma derim

canım zaten anladım biraz sanki başka biri olabileceğini..çünkü benden ayrılmadan 3 gün önce falan msn de profilinden bir kızla arkadaş olmuş ve kızda tam onun kurs için gideceği şehirden..dedim ki o kızla mı ilgili bu ayrılık dedim yo o benim üniversiteden arkadaşım dedi..inanmadım pek..zaten zaman ver dediğinde de beni yedekte tutma çabası olduğunu düşündüm..kabul etmedim zaten onabirsürü mesaj yolladım..sen daha koklaman gereken çiçekler olduğunu düşünüyosun ama daha çocuksun büyüyeceksin hayat sana öğretecek dedim..yalancının tekisin bana söylediğin yalanları o kızlara da söyle vs... ama geçen gün baktım da o kız msndeki arkadaş listesinden silinmiş.ilginç geldi...

sonra ben onsuz mutlu mesut hayatıma tekrar döndüm..ama temkinli ol bir müddet sonra sana tekrar ulaşacak.. çünkü canı sıkılacak boşta kalacak bu nedenlerden kapını çalabilir bende öyle oldu..özledim kıymetini bilemedim dedi...hiç karşılık vermedim.. en son rahatsızlık boyutuna ulaşınca açtım ağzının payını verdim öyle bir intikam aldım ki...

sonra ben onsuz mutlu mesut hayatıma tekrar döndüm..ama temkinli ol bir müddet sonra sana tekrar ulaşacak.. çünkü canı sıkılacak boşta kalacak bu nedenlerden kapını çalabilir bende öyle oldu..özledim kıymetini bilemedim dedi...hiç karşılık vermedim.. en son rahatsızlık boyutuna ulaşınca açtım ağzının payını verdim öyle bir intikam aldım ki...

döner mi acaba bilmiyorum..içimden bir ses döner diyo ama bir yandan da umutsuzum..çünkü hala seviyorum ben onun da beni sevdiğine inanmıştım o kadar rol yapamaz yanındayken davranışlarından anlarım ben bakışından...vs..çok bağlıydı bana çok kıskanıyordu anlatamam.geri dönerse nasıl davranıırm bkestiremiyorum şimdiden ama dönmesini çoook istiyorum bu yğzden onu hiç aramamaya karar verdim.

dayanamayıp aradıkça nimetten fasulye moduna gireceği için serbest bırak...veee en önemlisi eğer seni ararsa seni özledim sensiz olmuyor derse biraz düşünmem lazım de kapağı yapıştır:37: o zamanda o senin peşinde dolanacaktır.şahsen ben erkek olsam ayrıldığım kız sürekli beni arasa hop havaya kalkar hop otururum:76: unutma kaçan kovalanır:32:

Back