katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

Ney imlalı mı olacakmış :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Offfffffff bu çok kötü oldu yaaaaaaaaa :KK14::KK14::KK14:
Benim hızımı imlalı düşürüyor yok virgülüydü büyük harfiydi noktasıydı vs vs... :KK14:
Off zaten hızım düşmüş bu imlalarla iyice düşer.
Bari bizim burda çıkmasa imlalar:KK14:

aynen öyle canım sen sen ol imlalı çalışş çünkü başvuran cok olduğu zaman imlalı yapıyorlarmış elemek için.. birde kağıttan napacamı bilmiyormm imlalı o kadar zor oluyor ki.. arkadaşlar kağıdı ekrana yapıştır dediler ama bilmiyorumm :KK50:

aynen öyle canım sen sen ol imlalı çalışş çünkü başvuran cok olduğu zaman imlalı yapıyorlarmış elemek için.. birde kağıttan napacamı bilmiyormm imlalı o kadar zor oluyor ki.. arkadaşlar kağıdı ekrana yapıştır dediler ama bilmiyorumm :KK50:

Haklısın kuzum ya biz şimdiden imlalılara çalışmaya başlayalım
Ya şu kağıt olayına gelince ; benim dikkatim dağılır yaa offff :KK50:

kızlar nasılsınızz nasıl gidiyor bakalım? benim kurs bitti , şu an bazı metinleri 90 yazabiliyorumm nasıl seviniyorum görceksiniz :KK16: 30 yazıyordum sonuçta başladığımda inşallah bütün metinlerde enn az 90 ı kısa sürede yakalarım çünkü daha çook yükseltmemiz lazım kızlar heleki ben ankarada gireceğim , ne kadar fazla yazarsam okadar iyi diye düşünüyorum, hedefff 140-150 inşallahh :KK1:

kızlar nasılsınızz nasıl gidiyor bakalım? benim kurs bitti , şu an bazı metinleri 90 yazabiliyorumm nasıl seviniyorum görceksiniz :KK16: 30 yazıyordum sonuçta başladığımda inşallah bütün metinlerde enn az 90 ı kısa sürede yakalarım çünkü daha çook yükseltmemiz lazım kızlar heleki ben ankarada gireceğim , ne kadar fazla yazarsam okadar iyi diye düşünüyorum, hedefff 140-150 inşallahh :KK1:

canım sen imlalı mı yazıyorsun

kızlar bence imlalı çalışmanızda yarar var çünkü sınav anında afalalrız imlalı o kadarda zor değil alışınca cok kolay ben cok tedirgin olmuştum ama keşke şimdi imlalı olsa diyorum çünkü o zaman daha cok kişi elenir şansımız daha cok artar bir bakıma çok iyi aslında birde kağıttan olursada ekran ile moniter arasına kıstırın ekrandan hiç bir farkı olmuyor :KK31:

Anadolu adliyesi. Kartalda yeni açılan adliyeye
Hımm inşaAllah yaparız yaa:KK14:
kızlar bence imlalı çalışmanızda yarar var çünkü sınav anında afalalrız imlalı o kadarda zor değil alışınca cok kolay ben cok tedirgin olmuştum ama keşke şimdi imlalı olsa diyorum çünkü o zaman daha cok kişi elenir şansımız daha cok artar bir bakıma çok iyi aslında birde kağıttan olursada ekran ile moniter arasına kıstırın ekrandan hiç bir farkı olmuyor :KK31:

Evet canım haklısın o konuda imlalı biraz zorluyor ama elenen kişi bakımından iyi bi fırsat :KK31:

merhaba arkadaşlar..ben de kağıttan çalışıyordum 1 aydır...
ablama gittim 15 tatilde..
beni test etti bir iki kez..
ve eh işte dedi..pek beğenmedi açıkcası..
bana metinleri döktürdü..16 punto olarak..benim kağıttakiler çok küçükmüş..yine beğenmedi.
ama metinleri world de yaz dedi..e kronometre nasıl olacak..boşver kronometresiz çalış..elin iyice alışsın dedi..e tamam dedim..ama ben alışmışım saniyelerle çalışmaya ..yine de onun dediklerini denemeye çalışacağım..çünkü deneyim konuşuyor nede olsa..
ö ler ç ler iyice çalışılacakmış..öyle dedi..ö leri yanlış basıyormuşum..birde stresten yazamadım yanında..ama sınavda ne yapacağım peki ben..iyice stres sınav...oyy...

işte böyle
15 gün tatilden sonra ellerim iyice hamlamış..klavyemi götürmüştüm ama çalışamadım..gezmekten tozmaktan vakıt kalmadı.

sizde iyisiniz maşallah..okudum geçmişi de ...
herkese kolay gelsin..iyi çalışmalar..

evet bu sene de deneyeceğim şansımı eğer ziraat bankası mülakatları olumlu sonuçlanmaz ise tabi daha fazla ağırlık vermeye başlayacağım
inşallah bir iş sahibi olursunuz..zıraat bankası mülakatları ne zaman peki...onlar için de çalışıyor musunuz?

napıyosunuz kızlar, çalışmalar nasıl gidiyor ?
iyi gidecek benim..yeni döndüm tatilden..15 gün çalışmadım..ben 1 gün bile ara verince yavaşlıyordum..15 günde iyice kötü oldum...hızlanmam lazım..ama klavyeme alışamadım..ablamda laptop vardı..laptop hoşuma gitti.simdi klavyemi yadıgadım..oyy.

kağıttan yazmak daha mantıklı şu an parmaklarımı alıştırmak için ekrandan yazıyorum ama kağıda başlayacağım yakında yazmaya.siz nerede gireceksiniz benim istanbul

şansınız bol olur inşallah..istanbulda alım çok .başvuruda çok sanırım..

Konuyu görmüşken yazayım kendi deneyimimi dedim..
Geçen sene Bakırköy Adliyesinde katıldım mülakata 115 yazdım q klavye ile imlasızdı sınav..
Başvuru çok yoğundu klavyeden elenenlerde çoktu ama mülakata kalanda bir hayli vardı.
Bana 3 soru sordular 1 tanesini bilebildim ama elenme sebebimin bu olmadığını düşünüyorum eften püften saçma bir diyalog geçti çünkü aramızda güldükte ama sonuç olumsuzdu. (Benim hemen önümden giren Adalet okuyan kız kazandı klavyede 110 yapmıştı sanırım adalet okuduğu için önceliği var her ne kadar adalet okuyanlar önceliğimiz yok falan dese de ben pekte inanmıyorum buna illaki var)

Konuyu görmüşken yazayım kendi deneyimimi dedim..
Geçen sene Bakırköy Adliyesinde katıldım mülakata 115 yazdım q klavye ile imlasızdı sınav..
Başvuru çok yoğundu klavyeden elenenlerde çoktu ama mülakata kalanda bir hayli vardı.
Bana 3 soru sordular 1 tanesini bilebildim ama elenme sebebimin bu olmadığını düşünüyorum eften püften saçma bir diyalog geçti çünkü aramızda güldükte ama sonuç olumsuzdu. (Benim hemen önümden giren Adalet okuyan kız kazandı klavyede 110 yapmıştı sanırım adalet okuduğu için önceliği var her ne kadar adalet okuyanlar önceliğimiz yok falan dese de ben pekte inanmıyorum buna illaki var)

bu yıl da sınava girecek misin peki .
belki de adalet mezunlarının şansı yüksektir ..bilemiyorum ki.....

belki de torpili vardı..torpil bu sınavda şart diyorlar ..benim de yok torpilim..
torpilin olsun 90 yazsan yetermiş...

bu yıl da sınava girecek misin peki .
belki de adalet mezunlarının şansı yüksektir ..bilemiyorum ki.....

belki de torpili vardı..torpil bu sınavda şart diyorlar ..benim de yok torpilim..
torpilin olsun 90 yazsan yetermiş...

Evet giricem ama pekte umudum yok açıkcası..
Torpil olayı çok fazla evet biliyorum bizzat şahit oldum başka bir adliyede.
Allah torpilsizlerin yüzüne baksın ne diyim...

Evet giricem ama pekte umudum yok açıkcası..
Torpil olayı çok fazla evet biliyorum bizzat şahit oldum başka bir adliyede.
Allah torpilsizlerin yüzüne baksın ne diyim...

amin inşallah kazanırız da torpilsiz de girilebileceğini kanıtlarız..

hergün çalışıyor musun peki...kaç yazıyorsun...

hangi siteden çalışıyorsun ..

ben de sabah biraz çalışayım dedim..ama baya bir parmaklarım unutmuş...

ne kötü ya ...keske katip olsak..

amin inşallah kazanırız da torpilsiz de girilebileceğini kanıtlarız..

hergün çalışıyor musun peki...kaç yazıyorsun...

hangi siteden çalışıyorsun ..

ben de sabah biraz çalışayım dedim..ama baya bir parmaklarım unutmuş...

ne kötü ya ...keske katip olsak..

İnşallah...
Ben her gün çalışmıyorum hatta pek çalıştığımda söylenemez. Arada aklıma gelince çalışıyorum katipler.netten.
Sınavda yazdığım kadar yazabiliyorum 110-115 arası. Ama ben klavyeye bakarak yazıyorum yanlış ama öyle alıştım başka türlü olmuyor on parmak kursuna gitmek lazım öbür türlü onada zaman yok. Baka baka ancak bu kadar oldu ilk zamanlar 70 80 dim bu kadar geliştirebildim bi 120 nin üzerinde yazmayı hedefliyorum..
Senin çalışmalar nasıl gidiyor?..

İnşallah...
Ben her gün çalışmıyorum hatta pek çalıştığımda söylenemez. Arada aklıma gelince çalışıyorum katipler.netten.
Sınavda yazdığım kadar yazabiliyorum 110-115 arası. Ama ben klavyeye bakarak yazıyorum yanlış ama öyle alıştım başka türlü olmuyor on parmak kursuna gitmek lazım öbür türlü onada zaman yok. Baka baka ancak bu kadar oldu ilk zamanlar 70 80 dim bu kadar geliştirebildim bi 120 nin üzerinde yazmayı hedefliyorum..
Senin çalışmalar nasıl gidiyor?..
olsun canım sen yaz da nasıl yazarsan yaz ..ister klavyeye bak ister ekrana..önemli olan 90 geçmek değil mi

canım ben 10 parmak yazıyorum..
klavyeye de bakmıyorum..ama senin yazdığın kadar ancak yazabiliyorum...

çok çalışmıyorum ben de senin gibi..yani günde 4-5 metin yazıp bırakıyorum..ama bu günler biraz yükleneceğim..15 gün elime almadım hiç...unuttum..
bir de ben çabuk unutuyorum tuşların yerini ..sanırım yeni öğrendiğim için f klavyeyi..öncesinde q da yazardım hep..ama bir kac aydır f klavye aldım...ve 10 parmak öğrendim..netten bir site bulmuştum..orda öğrendim desem doğru olur...

ben de 110 ila 120 arasında gidip geliyorum..insallah sınavda da böyle yazarız...

çok kolay metinlerde 15 gün önce 160 ları da görmüştüm ama sadece 1 yada 2 kez...

normal bir metinde 110 oluyor genellikle ...

hayırlısı olur insallah hepimiz için...

olsun canım sen yaz da nasıl yazarsan yaz ..ister klavyeye bak ister ekrana..önemli olan 90 geçmek değil mi

canım ben 10 parmak yazıyorum..
klavyeye de bakmıyorum..ama senin yazdığın kadar ancak yazabiliyorum...

çok çalışmıyorum ben de senin gibi..yani günde 4-5 metin yazıp bırakıyorum..ama bu günler biraz yükleneceğim..15 gün elime almadım hiç...unuttum..
bir de ben çabuk unutuyorum tuşların yerini ..sanırım yeni öğrendiğim için f klavyeyi..öncesinde q da yazardım hep..ama bir kac aydır f klavye aldım...ve 10 parmak öğrendim..netten bir site bulmuştum..orda öğrendim desem doğru olur...

ben de 110 ila 120 arasında gidip geliyorum..insallah sınavda da böyle yazarız...

çok kolay metinlerde 15 gün önce 160 ları da görmüştüm ama sadece 1 yada 2 kez...

normal bir metinde 110 oluyor genellikle ...

hayırlısı olur insallah hepimiz için...
Aslında 10 parmak yazmak çok iyi çünkü bir alıştın mı 150 200 leri görebilirsin o yüzden bence sen sınava kadar sıkı çalış tabi bende baka baka anca kaç yazabilirsem..
İnşallah sınavda da en az 120 yazabiliriz.. Ben katiplik için öss ye girdim aöf adalete yerleştim ama sonradan kayıt yaptırmadım kaldı öyle adalet mezunu olup birde 90 yazdın mı girememen için bir sebep yok. İnfaz koruma memurluğunada başvurmuştum mülakata kaldım o da olmadı boy 1.74 ama orda da torpil olayı vardı.
Yerleşene kadar yılmak yok :)

X