Küçüklüğümden beri evlenmek gelinlik gibi hayallerim olmadı öyle büyütülmedim. Annem hep kendini kurtar derdi, gerisi olursa olur...
"Kendimi kurtarmaya" o kadar adapte olmuştum ki dershaneye gidecek durumumuz olmamasına rağmen üniversiteyi ilk girişte kazandım, üniversitede 12 kişilik devlet yurdunda kaldım çok şey öğrendim, bazen günü simitle geçiştirmem gerekti isyanı aklıma bile getirmedim, 21 yaşında okulumu bitirdim ve öğretmenliğe başladım.
O kadar zor günler geçirmiş, o kadar zor mezun olmuştum ki, üstüne bir de içe kapalılık eklenince bu mesleği yapabilir miyim diye düşündüpüm günler oldu, başlayınca işler değişti, öğrencilerim ve ben arkadaş olduk, ben yıldan yıla değiştim kendimi sürekli geliştirdim çok okudum araştırdım hiçbir işten kaçmadım çok çalıştım ve şu an kendimden sonsuz memnunum Allah'a şükürler olsun...
Evlenmek gerçek bir hayat arkadaşıyla yaşanacaksa güzeldir, birbirimizin haytını mahvedeceksek bir anlamı yok... Ama meslek sahibi olmak her halükarda güzeldir:)
Yıllarca yaptığım birikimle kendime ev aldım, hayattaki en büyük mutluluğum bu şu ana dek...
Hayatı fazla ciddiye aldım, sevgiye aşka çok az yer oldu, bunun acısını çektim çekiyorum, umarım yalnız kalmam hayatta eş de lazım. O yüzden aslında evlenmek isteyenleri de anlamıuyor değilim, herkesin okuyabilmesi çalışabilmesi mümkün değil...
Evlilik bir yerde kurtuluş olarak görülüyor geri kalmış toplumlarda maalesef gerçek bu...