Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bilmiyorum ki canım ya :26::26::26:bende ekranda ama kağıtta olursa napacagızz :26:
valla yazıyorum canım nasıl yazıyosamcanımm bende 4 prmk yazıyorumm sen nasıl olarak 4 parmak kullanıyorsun klavyeb Q mu F mi?
Birde kağıttan gelirmiş heycandan yapabilirim inşallah
İyice düştü sayım benim ya 130 yazan ben 102/112 filan yazar oldum
hiç bilmiyorum ki canım ya :26::26::26:
valla yazıyorum canım nasıl yazıyosam
Q kullanıyorum sen :44:
Aynen aynen aynen :84::84:
Napcaz kızlar biz yaaaa
bende izmirde gireceğim sınava
geçen sene mülakattan elenmiştim (
110 civarı yazıyorum
ben kağıttan nasıl yazacamm kızlar biriniz birşey söyleyinn lütfen
ekran mı kağıttan mı yapmışlardı ben hep ekrandan çalışıyordum ama kağıt olacakmış maffoldum ben
izmirde hep kağıttan yapıyorlar ama bende ekrandan çalışıyorum çünkü sadece işyerinde çalışma fırsatım oluyor
pek bir fark olmadı bende ha ekrandan ha kağıttan
zaten sınavda dışarda beklerken çalışıyorsun
benim hızımı düşüren imlalı olması
geçen sene imlasız çalışmıştım imlalı yaptılar sınavı, o baya bi düşürmüştü hızımı, 100 kelime yazmıştım ve mülakatta 3 soru sordular 1 tanesini bilemedim
elendim
kağıdı nereye koymuştun canım... imlalıda büyk harf küçük harfe de dikkat ediiyor demi yapıştırmak olmaz benim göüzüm alır
görevli selebant vermişti ekranın altına yapıştırmıştım
tabiki noktalama büyük küçük harf paragraf boşluğu, entera basma
ama bu sanırım izmire özgü diğer şehirlerde imlaya bu kadar dikkat edilmiyor
sen nerede girecektin istanbulmu
sen tam olarak nasıl yapıştırmıştınizmirde hep kağıttan yapıyorlar ama bende ekrandan çalışıyorum çünkü sadece işyerinde çalışma fırsatım oluyor
pek bir fark olmadı bende ha ekrandan ha kağıttan
zaten sınavda dışarda beklerken çalışıyorsun
benim hızımı düşüren imlalı olması
geçen sene imlasız çalışmıştım imlalı yaptılar sınavı, o baya bi düşürmüştü hızımı, 100 kelime yazmıştım ve mülakatta 3 soru sordular 1 tanesini bilemedim
elendim
sen tam olarak nasıl yapıştırmıştın
o yapıştırma şekli sana kalmış görevliler bişey demiyor istediğin gibi koyabilirsin yada ekranın altına yanına biyerine yapıştırabilirsin
canım kağıttan <zor olmuyor mu ya napacagım ben hiç bilmiyorum.. birde imlalıymış..
evet zor oluyor ama yapıştırmak mantıklı yapıştırmazsan kağıt kayar yerinde durmaz heyecandan yere bile düşürebilirsin
ilk defa mı gireceksin sen klavye sınavına
bizim ki kağıttan olacakmış birde imlalı morelimm sıfır su anda :14.
off off napacamm ben kızlar yaaaa yıkıldım resmennn birde imlalı ben ne ederimm yaa