katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

Birde kağıttan gelirmiş heycandan yapabilirim inşallah
İyice düştü sayım benim ya 130 yazan ben 102/112 filan yazar oldum:KK14:

bende ekranda ama kağıtta olursa napacagızz :26:
hiç bilmiyorum ki canım ya :26::26::26:

canımm bende 4 prmk yazıyorumm sen nasıl olarak 4 parmak kullanıyorsun klavyeb Q mu F mi?
valla yazıyorum canım nasıl yazıyosam :KK37::KK37:
Q kullanıyorum sen :44:

Birde kağıttan gelirmiş heycandan yapabilirim inşallah
İyice düştü sayım benim ya 130 yazan ben 102/112 filan yazar oldum:KK14:

Aynen aynen aynen :84::84:
Napcaz kızlar biz yaaaa

Son düzenleme:
kızlar bugun adliyeye gittimm :KK14: bizim sınav kağıttan olacakmış imlalı olacakmış her sene öyle olmuş oradaki katip abla dedi :KK14: yıkıldım resmen ben hep ekrandan imlasız çalışıyordumm napacamm ben maffoldmmm benn :KK14: :KK14:

ekran mı kağıttan mı yapmışlardı ben hep ekrandan çalışıyordum ama kağıt olacakmış maffoldum ben :KK14:

izmirde hep kağıttan yapıyorlar ama bende ekrandan çalışıyorum çünkü sadece işyerinde çalışma fırsatım oluyor

pek bir fark olmadı bende ha ekrandan ha kağıttan

zaten sınavda dışarda beklerken çalışıyorsun

benim hızımı düşüren imlalı olması

geçen sene imlasız çalışmıştım imlalı yaptılar sınavı, o baya bi düşürmüştü hızımı, 100 kelime yazmıştım ve mülakatta 3 soru sordular 1 tanesini bilemedim

elendim

izmirde hep kağıttan yapıyorlar ama bende ekrandan çalışıyorum çünkü sadece işyerinde çalışma fırsatım oluyor

geçen sene imlasız çalışmıştım imlalı yaptılar sınavı, o baya bi düşürmüştü hızımı, 100 kelime yazmıştım ve mülakatta 3 soru sordular 1 tanesini bilemedim

elendim

kağıdı nereye koymuştun canım... imlalıda büyk harf küçük harfe de dikkat ediiyor demi yapıştırmak olmaz benim göüzüm alır :KK14:

kağıdı nereye koymuştun canım... imlalıda büyk harf küçük harfe de dikkat ediiyor demi yapıştırmak olmaz benim göüzüm alır :KK14:

görevli selebant vermişti ekranın altına yapıştırmıştım
tabiki noktalama büyük küçük harf paragraf boşluğu, entera basma
ama bu sanırım izmire özgü diğer şehirlerde imlaya bu kadar dikkat edilmiyor
sen nerede girecektin istanbulmu

görevli selebant vermişti ekranın altına yapıştırmıştım
tabiki noktalama büyük küçük harf paragraf boşluğu, entera basma
ama bu sanırım izmire özgü diğer şehirlerde imlaya bu kadar dikkat edilmiyor
sen nerede girecektin istanbulmu

hayır ben konyada girecegim... su an yıkıldım resmen peki canım kağıtı mönitör ile ekran arasına koysak olmaz mı yatırarak ?

elendim
sen tam olarak nasıl yapıştırmıştın :KK43:

evet zor oluyor ama yapıştırmak mantıklı yapıştırmazsan kağıt kayar yerinde durmaz heyecandan yere bile düşürebilirsin
ilk defa mı gireceksin sen klavye sınavına

evet canım ilk defa gireceimm peki tam olarak nasıl yapıştırımm biraz tarif edermisn neeye yapıştıracam ekrana yapıştırsam yer kaplamaz mı o dikkatim dağılmaz mı

Son düzenleme:
bizim ki kağıttan olacakmış birde imlalı morelimm sıfır su anda :KK14: :14.

off off napacamm ben kızlar yaaaa yıkıldım resmennn birde imlalı ben ne ederimm yaa :KK14: :KK14:

Ney imlalı mı olacakmış :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Offfffffff bu çok kötü oldu yaaaaaaaaa :KK14::KK14::KK14:
Benim hızımı imlalı düşürüyor yok virgülüydü büyük harfiydi noktasıydı vs vs... :KK14:
Off zaten hızım düşmüş bu imlalarla iyice düşer.
Bari bizim burda çıkmasa imlalar:KK14:

X