Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde katipler nette yapılan deneme sınavlarında ben cok az yazıyorum ya sıkışık sıkışık paragraflar hangı satırda kaldıgıımızı anlamıyoruz ne bıcım iş yaaaaaaa
canım belki bu yıl olur
çünkü kesin kazanır ..çok yazıyor vs diye düşündüğümüz insanlar katip olamıyorlar
ama ilk girişte kazananlar var
hemde çok çok yazmak gerekmiyormuş
bak bir arkadaş yazımıştı ya ilk girişte kazanmıştı torpilsiz hemde
şans işi biraz da
ve nasipte kısmette varsa allah bir şekilde seni o yola sokuyor
o yüzden ben de çok çok yazamasamda bu sınavı da değerlendirmek istiyorum
işsiz kalmak zor
allah yardım etsin hepimize
inşallah katıp oluruz da ekmeğimizi elimize alırız
ne güzel olur ..hayali bile çok güzel ...hayırlısı olsun hepimiz için
ben de günde 5 yada 6 metin kadar çalışma imkanı bulabiliyorum
ama şimdilik iyi gidiyorum..yani en azından 90 ve üzeri yazıyorum
ama eğer noktalama ve büyük harf küçük harf olursa çok ..o zaman işte az yazıyorum
ne bileyim
ben eğer katip olamazsam 3 yada 4 üncü tercihimde heryerden yazmayı planlıyorum...bir şekilde başlamam lazım para kazanmaya artık benim..tabi yine allah izin verirse...hayırlısıysa
canım kendim için nasıl yerleşmeyi kazanmayı istiyorsam senin içinde aynısını istiyorum:S
inşALLAH olur.. bakalım şansımızı deneyecez. olur inş.hayırlısı herkes için
sizin bölüm kaçla kapattı. 2 3 . atamalarda gidemezmisin
canım benim sağolasın..ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum.
inşallah yerleşiriz hepimiz..
canım benim bölüm bu alımlarda kadro açmadı
zaten açmayabilir de ...ben o yüzden 3001 den tercih yapacağım
keşke açsa bölüm ..ben bölüm sıralamasında 6 ıncı oldum çünkü
ama eğer katiplik olmazsa ben 3 yada 4 atamada nereler olursa yazacağım arkadaşım galiba
ne yapayım ..boşa gitmesin emeklerimiz ..yazmasak bir yere yerleşebileceğimiz yok canım
90 puanla hizmetli olan var
90 puanla söfor olan var
biz de artık ne çıkarsa bahtımıza deyip yazacağım ben de 3 yada 4 atamada her bir şehri..
ben ilk atamada yerleşemezdim .puanım düşük ..o yüzden 8 tercih yaptım
zaten olmayacağı da belliydi ..bu yüzden ikinci atamanında olmayacağını düşünüyorum kendim için
sen nasılsın
neler yapıyorsun
katiplik sınavını inşallah kazanırsın canım ..sen iyi yazıyorsun canım ..öyle biliyorum değil mi,,
sevği meleği de iyi yazıyor maşallah
ben de idare eder yazıyorum
hayırlısı olsun hepimiz için
ama katiplik olursa evimize yakın oluruz.iyi olur ..atamalarda hangi ilçeye hangi taşraya gideceğin de belli değil..
canım ben daha iyi değilim klavyede sanırım sana daha çok yardım edecekler vardır.ama ben ve birçok arkadaş kendi kendine öğrenmeye çalışıyorhanımlar bende yargıtayın sınavına müracat ettim ama benimde klavyem yeterli değil siz nasıl hazırlanıyorsunuz?
oooooooo çanım sen kaç puann almıştınALLAH inş kalbimize göre verir. inş hayırlı yerlerde işe başlarız..
benim bölümüm bilgisayar programcılıgı. baya kadro verildi. 83le kapattı. bendede ümit oldu açıkçası. puanlar düşermi diye..
belki 2. 3. atamada yerleşirim diyorum..
3001 yüksek kapatıyor.. öyle üzüldüm ki.. insanlar 90 puan aldı hizmetli olmak içinmi![]()
ben bazen 110 130 çıkıyorum. katipler nette yazınca..
ama katipler.net deneme sınavlarında satırlara bakmaktan kelimeleri okucam derken 90ı zar zor görüyorum. biraz riskli anlayacagın. bakalım.. bu sefer katiplik olmazsa F kursuna gidicem. en azından birdahaki alımlar için klavyemi geliştirmiş olurum
sevgi meleği iyi yazıyor. inşALLAH sınavdada iyi yazıp mülakatı geçer
Çalışmalarınız nasıl gidiyor kızlar?
Her gün yarım saatte olsa klavye çalışın. Parmaklarınız çalışsın.
Mutlaka farklı farklı klavyelerle de çalışın.![]()
kızlar başvrular ne zaman olur sizce ?
ben bi ara f klavyeye geçmiştim ama baktım yetişmeyecek. şidmi q dan devam ediyorum
birkaç saat çalışıyorum günde. 120-130 arası yazabiliyorum.
yanlışım çok çıkıyor ama . mesela i ye basarken parmağım ş ye de dokunuyor. bunu nasıl düzeltebilirim ?
ben bi ara f klavyeye geçmiştim ama baktım yetişmeyecek. şidmi q dan devam ediyorum
birkaç saat çalışıyorum günde. 120-130 arası yazabiliyorum.
yanlışım çok çıkıyor ama . mesela i ye basarken parmağım ş ye de dokunuyor. bunu nasıl düzeltebilirim ?[/QUbende Q klavye kızlar hemde 2 parmak kullanabiliyorum on parmak ögreym dedim yetişmez diye bıraktım yaçok yorucu oluyor ama bende 100 130 arası yazıyorum aslında az
Çalışmalarınız nasıl gidiyor kızlar?
Her gün yarım saatte olsa klavye çalışın. Parmaklarınız çalışsın.
Mutlaka farklı farklı klavyelerle de çalışın.![]()
bende Q klavye kullanıyorum ve 2 parmak aynen bende senin gibiyim canm ya olurmu sence sınav anında off off stres bastıBen en az 100 yazıyorum q klavyede ve parmaklarımın hepsini kullanamıyorum genelde 2 parmak yazıyorum
Bilmiyorum inşallah sınavda güzel bir metin gelir
Gün içinde sürekli de nette olduğum için hep klavye ile bütünleşiğim
Çalışmıyorum ne yalan söyleyim sadece online denemelere katılıyorum