Katiplik sınavına girecek, hazırlanmayı düşünen arkadaşlar...

katipler.netten ve klavye hız testi diye bir site var ordan çalışıyorum ben çok yanlışım çıkmıyor ve ben 10 parmak yazabiliyorum ama nedense 125 te kaldı nasıl hızlanacam bilmiyorum acaba kapasitemmi bu kadar?? ilk 25 ile başladım 2 ay içinde 100 kelime arttırdım ama daha fazla artmıyor hergün çalışıyorum neyi yanlış yapıyorum bilemiyorum:(

farklı programlar deneyerek hızını arttırmaya çalış
Gün içinde 3 metin yaz
Bende bu klavyeye geçince zorlandım 80 filan yazdım ama iki günde nerden baksan 60 70 metin yazdım ve 100ü geçebildim
Yani pratik yap sürekli aklına estikçe yaz
Eline geçen kitap olduğunda koy önüne wordde yaz sonra saydır
Gibi gibi
İş pratikten geçiyor otur hiç üşenme 50 metin yaz her defasında hızlanmak için hırslanıyorsun

Selam bende 3. Kez ankaradan sinava girmeyi düşünüyorum. Bu sefer ankaradan alım fazla önceki alımlara göre. Ankaradan başka sınava girecek varmı?
Birde eşin iş durumunu belirten dilekçe nasıl bişey bilgisi olan varmı?

Alımın çok olduğu yerlere yığılma oluyor
Gardiyanlıkta bile alım çok diye millet yığıldı sıra gelmedi
Makul yerlere başvuralım kızlar ne kadar çok kişi katılırsa komisyon o kadar zorlayabilir.

Selam bende 3. Kez ankaradan sinava girmeyi düşünüyorum. Bu sefer ankaradan alım fazla önceki alımlara göre. Ankaradan başka sınava girecek varmı?
Birde eşin iş durumunu belirten dilekçe nasıl bişey bilgisi olan varmı?

bende ankara dan girmeyi düşünüyorum canım sen klavyede mi elendin sözlü mülakatta mı? geçen ay ikm ye girmiştim bende sözlü mülakatta elendim sonradan biraz inceleyince farkettim ki tek numaraları almışlar çiftleri elemişler (1-3-5-7-9.. aradakiler elenmiş) yani bir şeye dikkat ettikleri yok yazı mı tura mı derler bu seferde :ssz:

bende ankara dan girmeyi düşünüyorum canım sen klavyede mi elendin sözlü mülakatta mı? geçen ay ikm ye girmiştim bende sözlü mülakatta elendim sonradan biraz inceleyince farkettim ki tek numaraları almışlar çiftleri elemişler (1-3-5-7-9.. aradakiler elenmiş) yani bir şeye dikkat ettikleri yok yazı mı tura mı derler bu seferde :ssz:
Ilk girdigimde klvyeden ikincide sozluden elendim. Sozlude bana oyle kazik sorular sordularki 70 almisim yine iyi dedim. Kimisini annenin adi babanin adi ne diye gondermislerdi. Zaten adami olanlar sozluden once kasilarak dolasiyodu benim onada moralim bozulmustu. Ama yinede giricem hayirlisiysa olsun
Ikm leri artik yatili egitime aliyolar bende o yuzden basvuramadim. Yoksa onada basvurma niyetim vardi :((

Ilk girdigimde klvyeden ikincide sozluden elendim. Sozlude bana oyle kazik sorular sordularki 70 almisim yine iyi dedim. Kimisini annenin adi babanin adi ne diye gondermislerdi. Zaten adami olanlar sozluden once kasilarak dolasiyodu benim onada moralim bozulmustu. Ama yinede giricem hayirlisiysa olsun
Ikm leri artik yatili egitime aliyolar bende o yuzden basvuramadim. Yoksa onada basvurma niyetim vardi :((

bana mülakatta 2 tane tarih sorusu sordular zor sorular değildi ama neye dikkat ettiklerini inan bende çözebilmiş değilim. şansımızı deneyelim bakalım :)

hayırlısı arkadaşlar
sınav tarihleri açıklanmış
allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

ben üç gün ara verdim klavye çalışmaya hemen elim paslanmış gibi..
yavaş yavaş açılıyor..
herkes q dan mı girecek
ben herkes f klavye çalışıyor sanıyordumm

hayırlısı arkadaşlar
sınav tarihleri açıklanmış
allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

ben üç gün ara verdim klavye çalışmaya hemen elim paslanmış gibi..
yavaş yavaş açılıyor..
herkes q dan mı girecek
ben herkes f klavye çalışıyor sanıyordumm
Evet martta sinav o zamana kadar bol bol klavye calisabiliriz :)
Isteyen istedigi klavyeyi secebiliyor ama f klavye turkce yazim sirasina daha uygun oldugu icin genelde bu isin ustadlari f klavyeyi onerir. Ben f den gircem.

arkadaşlar bir şey demek istiyorum sizlere bakın önemli olan soruları bilmek dogru cevap vermek değil nedir biliyormusunuz önemli olan o sorulara nasıl ne yönde cevap verdiğinizdir doğrulu onlar için değil emin olun benim teyzemin kızı katip demiştim burda oda aynı şeyleri söylüyor ve gercekten oda hakkı ile girdi anlatmıştım ben sizin dikkatinize anlatım şekilinize bakıyorlar orda bunu dikkate alalım bir diğeride ben birşey soracam sizlere kızlar ya sınav martta ya şimdi ben Q klavye kullanıyorum 145 kelime yazıyorum su anda ama f klavye yemi geçsem ki ne dersiniz 4 parmak kullanıyorum su an ama 10 parmağın yerini hiç birşey tutmaz tabi napsam bilemedim ki napıyım sizce :(

arkadaşlar bir şey demek istiyorum sizlere bakın önemli olan soruları bilmek dogru cevap vermek değil nedir biliyormusunuz önemli olan o sorulara nasıl ne yönde cevap verdiğinizdir doğrulu onlar için değil emin olun benim teyzemin kızı katip demiştim burda oda aynı şeyleri söylüyor ve gercekten oda hakkı ile girdi anlatmıştım ben sizin dikkatinize anlatım şekilinize bakıyorlar orda bunu dikkate alalım bir diğeride ben birşey soracam sizlere kızlar ya sınav martta ya şimdi ben Q klavye kullanıyorum 145 kelime yazıyorum su anda ama f klavye yemi geçsem ki ne dersiniz 4 parmak kullanıyorum su an ama 10 parmağın yerini hiç birşey tutmaz tabi napsam bilemedim ki napıyım sizce :(

risk alma derim:ssz:

aynen arkadaşıma katılıyorum vakit çok değil .sakın risk alma..ama birşeye şaşırıyorum..hem 4 parmak olsun hem de 2 parmak olsun..140 nasıl yazıyorsunuz..
hem metine bakıyorsunuz sadece hem klavyeye bakmadan nasıl 2 yada 4 parmakla 140 yazılıyor ..maşallah diyeyim..
ben f klavyede 10 parmak yazıyorum..ama 140 ları çok nadir görüyorum ...
maşallah arkadaşlar...

Bildiğimiz klavyeyi geliştirmek için yeterli zaman ama yeniye geçmek için değil
Hangisinde iyiysek onda geliştirelim

Son düzenleme:
Alımın çok olduğu yerlere yığılma oluyor
Gardiyanlıkta bile alım çok diye millet yığıldı sıra gelmedi
Makul yerlere başvuralım kızlar ne kadar çok kişi katılırsa komisyon o kadar zorlayabilir.

bugün ne yaptınız kızlar ..nerlerdesiniz...
klavye mi çalışıyor sunuz acaba?

......................................tekrar msj

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar, birşey sorabilir miyim size:açıktan atamaları en kolay hangi siteden takip edebiliriz.bana bir arkadaşım rica etti bakar mısın diye
ama işkur'un sitesinde az ilan görünüyor.diğer siteler de bayağı karışık geldi.arkadaş 2 yıllık elektrik mezunu. Teknisyen veya işçi vs.olabilir
yani genel olarak bütün iş ilanlarını görebileceğimiz site hangisi

arkadaşlar, birşey sorabilir miyim size:açıktan atamaları en kolay hangi siteden takip edebiliriz.bana bir arkadaşım rica etti bakar mısın diye
ama işkur'un sitesinde az ilan görünüyor.diğer siteler de bayağı karışık geldi.arkadaş 2 yıllık elektrik mezunu. Teknisyen veya işçi vs.olabilir
yani genel olarak bütün iş ilanlarını görebileceğimiz site hangisi

Memurlar net / ilan
Başka düzenli veren varmı bilmiyorum memurum.biz de olabilir.

merhaba arkadaşlar bende bu yıl katipliğe hazırlananlardanım.:3: Şu an imlasız 145 i vurduğum oldu ama imlalı olunca biraz düşüyor. İzmirde imlalı soruyormuş şimdi onu hızlandırmaya çalışıyorum siz şu an kaç yazıyorsunuz.:34:

130u pek geçemiyorum açıkcası klavyemi hızlandırmam gerek

canım ben de öyle çok çok yazamayanlardanım
mesela yazıyorum diyelim 110 yada 120
1 gün yazmayayım hemen düşüyor.yanlışlar artıyor..
her gün 2-3 metin de olsa yazmam lazım benim..

Back