canım sana hangi metin çıkmıştı
Metin 82 :
Şunlar birer yanlış kabul edilebilir. Bir harf yerine başka bir harf yazmak harf atlamak kelime bitişik veya ayrı fazla harf ya da harfler yazmak veya tümüyle atlamak bir kısmı yanlış olan kelimeyi yarıda bırakıp yeniden aynı kelimeyi yazmak soru işareti virgül nokta gibi işaretlerden sonra ara vermemek kelimeler arasında ara vermemek gereksiz ara vermek büyük harflerin satır üzerinde çıkması harflerin çok silik olması birbiri üstüne binmiş olması veya birbirine fazla yaklaşmış harfler küçük harf olacak yerde büyük harf yazmak büyük harf yazacağı yerde küçük harf yazmak bir satırı tümüyle atlamak bir satırı iki kez yazmak iki kelimenin veya iki harfin yerini değiştirmek iki satırı yer değiştirerek yazmak bir satırdan diğerine kelime aktarmak kesme çizgisini koymamak yakıştırmayla benzer bir kelime yazmak yanlışın üzerine doğrusunu vurmak gerektiği halde kol atmamak şaryoyu fazla hızlı ya da çok yavaş atıp sol marjdan dışa doğru çıkmak yahut da içe doğru girintili yazmak.
10 parmak yazabilen var mı aranızda ? ne kadar sürede öğrenilir ki on parmak
nasıl yani, artık q klavye vermiyolar mı:26:
sınavda kendi klavyemizi götürsek kabul ediyolar mı , kesin mi yani ?:26:
bende f aldım bugün. çalışmaya başlayacağım birazdan.Ben f Klavyeciyim.
10 parmağın özelliğini kullanıyorum gerçekten fark oluyor.
Sınava nerden bakılsa 2 ay var...
Bence başlayın derim benden tavsiye.
q Çözüm değil çünkü. Kazansanız, Mahkemelere girseniz orda da olan f klavye.
F Klavye en başta monitörü ya kapatın ya da hiç açmayın alıştırma bir daktilo kitabı alın yazın. Açık kalırsa moniör illa ki bakılıyor.
İlk 3 5 gün açmayın bile kendinizi o kadar sürede günde 1 saat çalışarak geiştirebilirsiniz.
Sonra Bilgisayar açık ama monitör kapalı çalışın. Bitince de alıştırma cümleleriniz açıp bakın ve hatalarınıza göre o sözcüklere çalışın...
Sonrada monitör açık olsa bile bakmazsınız zaten.
En az 2 hafta kendinizi deneyin metinlere sonra başlayın daha hızlı olursunuz.
Ben bu şekilde okulda öğrendim. Ki hızlıyım diyebilirim...
Sınavda Q klavye vermiyorlar diye birşey yok. Sınava seçtiğin klavye seçeneği ile girebiliyorsun.
Adliyede kullanmak için Q klavye vermiyorlar, kaldırdılar. Diğer adliyeleri bilmiyorum, bizim adliyede bu şekilde.
burdaki adliyede de öyleymiş:26: q kaldırılmış.
f klavye aldım, hiç bilmiyorum ama öğrencez artık..
bende f aldım bugün. çalışmaya başlayacağım birazdan.
inşallah yapabilirim ya. geç oldu çünkü
bende spariş ettim ama hala gelmedi...ben ekrana bakıyorum...en fazla f de 57 yazdım
Geç oldu diye düşünmeyin lütfen, Stres yok...
Birazcık özgüvenli çalışma ve sabır inan canım herşey oluyor.
Bende en başlarda öyleydim ama şuan yazabiliyorum hemde istediğim kadar olmasada iyiyim.
bende harflerin yerini yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum
evet , çalışıp ilerleticez inşallah.
sonradan mı öğrendin, önceden de mi f kullanıyordun canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?