Katiplik sınavına girecek, hazırlanmayı düşünen arkadaşlar...

sen mülakata kaldın mı canım ?
nasıl geçti ?.
evet girdim.140 kelime yazdım.mülakatta da bildikçe sordular.6. soruyu bilemedim.elediler tabi.kpss puanınızın ya da kaç yazdığınızın ya da mülakattaki soruları bilmenizin hiç bir önemi yok.kim ne dersin torpil büyük rol oynuyor.tamam hakkıyla girende vardır ama bunların sayısı çok az.bu sınava girerken eğer iyi bir torpiliniz yoksa çokta umut bağlayarak girmeyin.sonra kazananlar listesinde isminiz çıkmadığı zaman çok yıkıcı oluyor çünkü.yaşayan bilir.

Katipler.net de online sınavlara katılın kızlar bugün katıldım ben 200 kişide 16. olmuşum
Gerçek sınavda heycanlanmayıp yazmak çok önemli
Mülakat sınavlarıda var sitede çözüyorum vakit buldukça
evet katipler net günde 3 kere 12.00,18.00 ve 21.00 da türkiye geneli online deneme sınavı yapıyor.deneme ekranı o saatte açılıyor ve 25 dakika kadar aktif oluyor.bittikten 5 dakika sonra da yine aynı sayfada sonuçlar açıklanıyor.girmek isteyenler için linki paylaşıyorum.
Katipler.Net | On Parmak Deneme Snav Uygulamas

kızlar kpss de aynı anda başka şehirlerde adliyelere başvurabiliyor muyuz bilen varsa bilgilendirebilir mi lütfen

kpss de aynı anda başka şehirlerde adliyelere derken?adalet bakanlığının zabıt katibi,mübaşir alımları vs. merkezi alımla değil açıktan alımla oluyor.ilan yayınlandıktan sonra sadece bir adliyeye başvurma hakkınız var.sözleşmeli ya da kadrolu pozisyonlar içinde başka adliyelere başvuru yapamazsınız.bu ikisine de sadece bir adliyede başvurabilirsiniz.yoksa sınavınız geçersiz sayılır.

kpss de aynı anda başka şehirlerde adliyelere derken?adalet bakanlığının zabıt katibi,mübaşir alımları vs. merkezi alımla değil açıktan alımla oluyor.ilan yayınlandıktan sonra sadece bir adliyeye başvurma hakkınız var.sözleşmeli ya da kadrolu pozisyonlar içinde başka adliyelere başvuru yapamazsınız.bu ikisine de sadece bir adliyede başvurabilirsiniz.yoksa sınavınız geçersiz sayılır.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

evet girdim.140 kelime yazdım.mülakatta da bildikçe sordular.6. soruyu bilemedim.elediler tabi.kpss puanınızın ya da kaç yazdığınızın ya da mülakattaki soruları bilmenizin hiç bir önemi yok.kim ne dersin torpil büyük rol oynuyor.tamam hakkıyla girende vardır ama bunların sayısı çok az.bu sınava girerken eğer iyi bir torpiliniz yoksa çokta umut bağlayarak girmeyin.sonra kazananlar listesinde isminiz çıkmadığı zaman çok yıkıcı oluyor çünkü.yaşayan bilir.

gercekten torpil o kadar önemli mi ?....
sadece bir soruylamı elendin? inanamıyorum ya;klavyede bile 140 yapmısken bir soruyla elemeleri çok saçmaa........

Bugün bir derdim varda bir konuya üye yorum yapmış sordukları soruları bilemedim filan diye anlatmış ama mülakatı kazanmış
Şans mıdır kader midir nedir

Bugün bir derdim varda bir konuya üye yorum yapmış sordukları soruları bilemedim filan diye anlatmış ama mülakatı kazanmış
Şans mıdır kader midir nedir

büyük bir şans olmalı heralde..
çogu insan mülakatta sadece bir soruyu bilemedikleri için elendigini söylüyor.
:26::26:

büyük bir şans olmalı heralde..
çogu insan mülakatta sadece bir soruyu bilemedikleri için elendigini söylüyor.
:26::26:

Anlamadım valla işin sırrı kendine güven sanırım nasıl olsa mülakata girenler klavyeyi geçmiş oluyor
Geri kalan gözlerine giren, torpil bulan filan oluyor
Keşke şans bize de gülse :55:

Anlamadım valla işin sırrı kendine güven sanırım nasıl olsa mülakata girenler klavyeyi geçmiş oluyor
Geri kalan gözlerine giren, torpil bulan filan oluyor
Keşke şans bize de gülse :55:

bir umut bakalım bizde elimizden geleni yapıp sansın gülmesini bekleyecegiz
bunun baska yolu yok gibi görünüyor
:1:

ben de yazmaya çalışıyorum..ama sanırım siz ben den daha iyisiniz ..
ben çok çok yazma isteğinde değilim aslında .90 ı geçeyim yeter diye düşünüyorum
çünkü torpil olayı benim midemi bulandırıyor
çok çok yazıpta mülakatta elinince daha bir şok oluyor insan sanırım .tamamen şans ..
ama olursa ne iyi olur.

meraba arkadaşlar tecrübeli bir katip adayı olarak yazayım dedim sayfayı boş geçmek içimden gelmedi :34: geçen sene katiplik sınavlarına girdim bu senede gireceğim şimdi gelelim bir kaç önerime :3:
ilk öncelikle 90 kelimeyi geçmek şart bunun için tavsiyem f klavye kullanmanızdır ben kursa falan gitmedim evde katipler netle çalıştım birde uçan parmaklar diye bir site var oradan yazmayı öğrendim bol yazacaksınız hızlanmak çok kolay olmuyor çünkü 3 günde yazmayı öğrenirsiniz ama hızlanmanız bir ayı alır :53: geçen sene günde 8 saat bile yazmışlığım oluyordu yazık bana yaa acıyorum şimdi o hallerime diyelimki klavye uygulama sınavını geçtiniz geldiniz mülakata işte iş burada başlıyor aslında bulabiliyorsanız mutlaka referans bulun bu çok önemli çünkü ben ilimde derece yapıp sırf referanssızlıktan yerleşemeyenlerdenim ama yoksada benim gibi pes etmeyin devam edin girmeye adamlar sizden bıkana kadar :52::52: haa son yazdığım moralinizi bozmasın arada torpilsiz girenlerde oluyor bu biraz şans meselesi nasip meselesi kendinizi doğru ifade etmeniz çok önemli bilmediğiniz mülakat sorularına kem küm etmeyin bilmiyorum deyin ve geçin bazen tepki ölçmek için saçma sapan sorular sorabiliyorlar orada soğuk kanlı olmanız çok önemli neyse sorularınız olursa yazarım yine herkeslere kolay gelsin başarı gelsin umarımki hepimiz en azından katip bari oluruz kpss sınavına dönmesin yeter :53:

Evet kem küm etmek yerine bilmiyorum cevabına daha çok önem veriyorlarmış

nasıl gidiyor arkadaşlar sınava hazırlık
ben de katipler net ten hazırlanıyorum sınava
çok çalışamıyorum
çocuklu olduğum için
ağır ağır ilerliyorum
ama fena değil gidişatım sanırım
biraz daha iyi oldu sanki yazım
sayı değeri olarak hiç farketmedi .ama artık kendimi eskisi kadar sıkmadığımı farkettim yazarken .daha rahat yazmaya başladığım.keşke sınavda da böyle olsa..

katiplik sınavları ne zaman kızlar bir bilginiz var mı ?
her hangi bir duyuru oldumu ?.

günlük online sınavlara giriyorum sadece
aklıma eserse normal denemede yapıyorum
aşırı derecede yazmak gibi bir hedefim yok şuanda 100ü geçebiliyorum zaten
önemli olan mülakat..

İyi Akşamlar sanırım tam benlik bir konu :)
Bende katipliğe hazırlanıyorum, tüm her ince detayına kadar bilgi topladım.

EN ÖNEMLİSİ YAZI.

Kolay gelsin herkese:16:

Bu arada hangi illerin adliye bakanlıklarından gireceksiniz:16:

Son düzenleme:
Bu arada tavsiyemm3 dklık sürelerde çalışın dklıktan daha faydalı sevgi meleğimm
hem daha net souçlar...
Suan ne kadar yazabiliyorsunu

Back