- 9 Ağustos 2021
- 15.407
- 52.674
- 548
Konu sahibi hiçbir şekilde müdahaleleri kesmemiş ki . Son gittiğinde benim canım sıkkındi diye açıklama yapmış . Sizinle konuşmak istemiyorum deyip bitirebilir bitirmemiş . Anneligini kanitlamasina gerek yok kimseye . Gıcık olan kısım da kadın uzerinden tutup tüm Türkleri elestirmesi . Bizim kültürümüzle Alman kültürü bir değil. Begenmemiş gitmiş yurt dışına değil mi o zaman Türklerin olduğu yerden değil övdüğü Almanlar dan alışveriş yapabilir .Evet her yerde müdahale eden insanlar var iyi niyetliyse teşekkür ederim deyip geçiyorum kötü niyetliyse bişey demem surat ifademden belli olur zaten ama ısrarla uyarmasına rağmen yapıyorsa burda bir art niyet yok mu sizce de
Çevrenize bol sabır artik hassasiyetlerini bir kenara koyma vakti gelmiş burada da yazanlar aynı milletten insanlar hatta sende şu an Türkce kullanıyorsun . Bu kadar eziklik kendini küçük görme hatta dışardaki bir kadın yalan yanlış konuştu diye anneligini sorgulamak falan sorunun kimde olduğunu açıkça gösteriyor .Canim, Turk marketine hasretimden degil et kıyma hassasiyetimden gidiyorum. Gicik bir tavrim yok cevremde sevilirim, sen sevmesen de olur.
hayır ben bugun sizinle sohbetetmek istemiyorum dedim ve bana ben yanlis bir sey konusmuyorum diye cikisti.Konu sahibi hiçbir şekilde müdahaleleri kesmemiş ki . Son gittiğinde benim canım sıkkındi diye açıklama yapmış . Sizinle konuşmak istemiyorum deyip bitirebilir bitirmemiş . Anneligini kanitlamasina gerek yok kimseye . Gıcık olan kısım da kadın uzerinden tutup tüm Türkleri elestirmesi . Bizim kültürümüzle Alman kültürü bir değil. Begenmemiş gitmiş yurt dışına değil mi o zaman Türklerin olduğu yerden değil övdüğü Almanlar dan alışveriş yapabilir .
İlk başta kadını kırmamak için için alttan almış ama o alttan aldıkça üstüne gelmiş ve sonunda patlamış konu sahibinin Hatası ilk başta terslememesi, ama o da nerden bilebilirdi işlerin bu raddeye geleceğiniKonu sahibi hiçbir şekilde müdahaleleri kesmemiş ki . Son gittiğinde benim canım sıkkındi diye açıklama yapmış . Sizinle konuşmak istemiyorum deyip bitirebilir bitirmemiş . Anneligini kanitlamasina gerek yok kimseye . Gıcık olan kısım da kadın uzerinden tutup tüm Türkleri elestirmesi . Bizim kültürümüzle Alman kültürü bir değil. Begenmemiş gitmiş yurt dışına değil mi o zaman Türklerin olduğu yerden değil övdüğü Almanlar dan alışveriş yapabilir .
senin romantizmini cekemeyecegim ben Turkologum sen mi ogreteceksin Turklugu?Çevrenize bol sabır artik hassasiyetlerini bir kenara koyma vakti gelmiş burada da yazanlar aynı milletten insanlar hatta sende şu an Türkce kullanıyorsun . Bu kadar eziklik kendini küçük görme hatta dışardaki bir kadın yalan yanlış konuştu diye anneligini sorgulamak falan sorunun kimde olduğunu açıkça gösteriyor .
Nasıl yani başka ülkede yaşıyor diye bazı şeylere boyun mu eğsinKonu sahibi hiçbir şekilde müdahaleleri kesmemiş ki . Son gittiğinde benim canım sıkkındi diye açıklama yapmış . Sizinle konuşmak istemiyorum deyip bitirebilir bitirmemiş . Anneligini kanitlamasina gerek yok kimseye . Gıcık olan kısım da kadın uzerinden tutup tüm Türkleri elestirmesi . Bizim kültürümüzle Alman kültürü bir değil. Begenmemiş gitmiş yurt dışına değil mi o zaman Türklerin olduğu yerden değil övdüğü Almanlar dan alışveriş yapabilir .
İlk başta kadını kırmamak için için alttan almış ama o alttan aldıkça üstüne gelmiş ve sonunda patlamış konu sahibinin Hatası ilk başta terslememesi, ama o da nerden bilebilirdi işlerin bu raddeye geleceğiniKonu sahibi hiçbir şekilde müdahaleleri kesmemiş ki . Son gittiğinde benim canım sıkkındi diye açıklama yapmış . Sizinle konuşmak istemiyorum deyip bitirebilir bitirmemiş . Anneligini kanitlamasina gerek yok kimseye . Gıcık olan kısım da kadın uzerinden tutup tüm Türkleri elestirmesi . Bizim kültürümüzle Alman kültürü bir değil. Begenmemiş gitmiş yurt dışına değil mi o zaman Türklerin olduğu yerden değil övdüğü Almanlar dan alışveriş yapabilir .
Çok merak ediyorum siz anne misiniz ? Daha doğumdan 8 ay geçmiş bir kadın hassas olabilir her şeyden alınıyor olabilir bazıları bunu çok kafasına takar bazıları aman banane der evet bu kadar karışmak bizi yetersiz hissettiyor ve anneliğimizi sorguluyorlar diye düşünüyoruz çünkü bu dönemde çok alınganım maalesefÇevrenize bol sabır artik hassasiyetlerini bir kenara koyma vakti gelmiş burada da yazanlar aynı milletten insanlar hatta sende şu an Türkce kullanıyorsun . Bu kadar eziklik kendini küçük görme hatta dışardaki bir kadın yalan yanlış konuştu diye anneligini sorgulamak falan sorunun kimde olduğunu açıkça gösteriyor .
Tam ofansif mizah gibi olmuşsenin romantizmini cekemeyecegim ben Turkologum sen mi ogreteceksin Turklugu?
Arkadaşım kimin haddine ki başkasının çocuğuna senin bebeğinin kalçası çıkık demek? Bu cümleyi duydum diye ben mi hatalıyım? Şikayet ettim o da artık dikkat edecek ağzından çıkana
Ne alakası var ? Nerede boyun eğsin demişim ?Nasıl yani başka ülkede yaşıyor diye bazı şeylere boyun mu eğsin
Merhaba konu sahibi,
Ben sizin tamamen haklı olduğunuzu düşünüyorum. Dinî hassasiyetleri olan biri değilim ama dinî hassasiyetleri olan birinin alışveriş yaparken de inancını referans almasını ve buna yönelik seçimler yapmasını gayet iyi anlayabiliyorum. Birinin yaşı büyük diye, biriyle aynı dili konuşuyoruz diye, biriyle aynı memleketteniz diye bu o birinin sınırlarını aşabileceği anlamına gelmiyor benim için de. Üstelik hiçbir samimiyetiniz olmayan biri. Samimiyet saygısızlığı meşrulaştıran bir şey değildir bence. O markete gitmemenizi önerenler olmuş. Buna da hiç katılmıyorum. Sınırlarını bilmeyenler için kendi sınırlarımı yeniden dizayn etmem ben mesela. Ben olsam hiçbir şey olmamış gibi oraya gitmeye ve gerektiğinde kasiyere haddini bildirmeye devam ederdim. Son bir şey: başka bir ülkede, tek başınıza çocuk büyütecek kadar güçlüsünüz. Başkalarının sizi böyle kolayca kırıp kendinizi eksik hissetmenize neden olmalarına izin vermemelisiniz bence. Özetle: önemsiz insanları önemsemeyin.
Bunu yapanın hangi milletten olduğu önemli değil kim olursa olsun konu sahibi haklı, kimse kimseyi çekmek ilk durumda kucağında bebekle laf yetiştirmek zorunda değil, herkes kendi işini yapsın kimse sorun yaşamamış olurNe alakası var ? Nerede boyun eğsin demişim ?
Yani 500 farkli acidan duyar kastiniz da bana yapilani gormediniz
hirsizin hic mi sucu yok?
Evet anneyim saçma sapan yorum yapan hiçbir insanı ciddiye almadım . Kendi bildiğim yoldan gidiyorum . Bazen de yorum yapan kişiyi dinledim benden önce tecrübesi olan bir insan haklı olabilir . Annelik zaten sürekli bir sorgulama halı iyi bir anne miyim doğru mu yapıyorum . Yolda başka bir anne çocuğuna güler yüzle bir şey anlatiyorsa bak ben bugün gerginim benden daha iyi anneler var bile diyorsun öyle bir delilik hâli . Kadının belli ki bir eğitimi yok klasik anam babam usulü büyümüş kişisel alan bilmeyen , sınır bilmeyen bir insan . Ciddiye almak yerine bıçak gibi kesmek gerekmis iletişimi . Sizde bir insan laf ettiği zaman kişisel algılamayin . Doğrusuyla yanlisiyla o çocuk sizin ve siz büyütüyorsunuzİlk başta kadını kırmamak için için alttan almış ama o alttan aldıkça üstüne gelmiş ve sonunda patlamış konu sahibinin Hatası ilk başta terslememesi, ama o da nerden bilebilirdi işlerin bu raddeye geleceğini
Çok merak ediyorum siz anne misiniz ? Daha doğumdan 8 ay geçmiş bir kadın hassas olabilir her şeyden alınıyor olabilir bazıları bunu çok kafasına takar bazıları aman banane der evet bu kadar karışmak bizi yetersiz hissettiyor ve anneliğimizi sorguluyorlar diye düşünüyoruz çünkü bu dönemde çok alınganım maalesef
Ben Almanya’da bile yaşamıyorum. Arada bir gittiğimde Lidl’dan aldığım ucuz çikolataları bavuluma atıp getiriyorum o kadarBenim de dini hassasiyetim pek yok ama şunu söyleyeyim ki Alman market etleri bir caip nedne bilmiyorum, tatları gerçekten acaip üstüne pişince mideye oturuyor ...Benim eve yakın Türk marketin kalitesini beğenmiyrum et almaya şehrin diğer ucuna Yahudi kasaba gidiyorum ben de.
Benim de yok et kesimine hassasiyetim pek çok yerde yedim helal kesim olmayan, ama konu sahibi o eti ordan almak istiyorsa helal kesim istiyorsa kasiyerle anlaşamadı diye niye başka yere gitsin yavBenim de dini hassasiyetim pek yok ama şunu söyleyeyim ki Alman market etleri bir acaip neden bilmiyorum, tatları gerçekten acaip üstüne pişince mideye oturuyor ...Benim eve yakın Türk marketin kalitesini beğenmiyrum et almaya şehrin diğer ucuna Yahudi kasaba gidiyorum ben de.
Bu cevabı işte bana neden veriyorsun onu anlamadım . Ben konu sahibi neden çekmiyor mu demişim ?Bunu yapanın hangi milletten olduğu önemli değil kim olursa olsun konu sahibi haklı, kimse kimseyi çekmek ilk durumda kucağında bebekle laf yetiştirmek zorunda değil, herkes kendi işini yapsın kimse sorun yaşamamış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?