Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalidemle bu yüzden görüşmüyoruz lohusalıkta beni üzdüğü için görmek istemiyorum. Ama kendi anneme bişey diyemiyorum sonra kafamda sürekli kurup duruyorum şöyle deseydim keşke diye

Yetişkin bir insan karşısındakinin tavrından hoslanmiyorsa bu konuşmayı bitirir. Çok basir . Lastik gibi sündürüp pasif agresif tepkiler verip sonra kocaaa bir milleti biz niye böyleyiz abigggg bak Almanlar harika diye gömemezsin . Ergenlikten çıkın önce ve kendinizi ifade etmeyi öğrenin . Ayrıca şu başka milletleri övme kendini değersiz görme konusunda da çalışın .

Kayınvalidemle bu yüzden görüşmüyoruz lohusalıkta beni üzdüğü için görmek istemiyorum. Ama kendi anneme bişey diyemiyorum sonra kafamda sürekli kurup duruyorum şöyle deseydim keşke diye
Makaraya sarın hallerini; görüşmeyi kesemeyeceğiniz biriyse onun ciddiyetiyle dalga geçmeniz hem size dayanma kuvveti verir hem de sinirinizi pasif agresif de olsa boşaltmanın bir yolunu sağlar. Zaten bir süre sonra şuna da dönüşebiliyor: Annemin müdahaleleriyle dalga geçtikçe kendisi de dayanamayıp gülmeye başlıyor. Bunu kendinde fark edip gülerek katılabilmek bile bir meziyettir diyorum. Demek ki annem bilinçsizce, iyiliğime, korumaya çalışarak yapıyor ama işte o da sınırını bilmiyor, haddini aşıveriyor bazen. Sizinki de böyledir, farkında değillerdir yaptıklarının. Kendileri çocuk büyütmüş ya işte biliyorlar konuya hakimler; biz taze anneler bilemeyiz diye yön gösteriyorlar kendilerince.

Oh çok şükür.
Artık sabretmeyip ilk yanlışta sert bir şekilde uyaracağım herkesi bu kadar.
Teşekkür ederiim.
Bir sopa taşı yanında ,anlamayana iki yapıştırırsın .Öyle potansiyel var sanki sizde de.Kasiyer hadsiz siz tahammülsüz.Hayat çok zor geçer.

İyi de sürekli gittiği markete kasiyer yüzünden gitmesin mi? Kasiyer yaşlı diye tepemize mi çıkaralım. O da bira had bilsin
Malesef evet, insan niye bilerek sinirlenmek ister? Biliyor ki oraya girince sinirlenicek baska market e gitsin..

Abartmışsın diyenler O zaman çocuğunuz okulda kavga ederse ona hakkını korumayı öğretmene söylemeyi falan da öğretmeyin rahatsız oluyorsan gel sınıfını falan değiştirelim diyin

Teşekkür ederim bundan böyle yapmaya çalışacağım.

Malesef evet, insan niye bilerek sinirlenmek ister? Biliyor ki oraya girince sinirlenicek baska market e gitsin..
Sizinle tartışmayacağım zaten konu sahibi neden o markete gitmek zorunda olduğunu açıklamış. Kadın markete gitmese başka yerde yine bu haddini bilmez insanlarla karşılaşacak sokağa da çıkmasın madem sizin mantığınıza göre

Hayir siz benim yazdiklarimi istediginiz gibi anliyorsunuz.
Ben diyorumki; O Kasiyerci kadin degismez. Yasli bir Gurbetci.
Bizim Arkadasda sinirli yapisi var.
Insan kendini Kontröl edebilmeli. Cocuk degil sonucta

Hayir siz benim yazdiklarimi istediginiz gibi anliyorsunuz.
Ben diyorumki; O Kasiyerci kadin degismez. Yasli bir Gurbetci.
Bizim Arkadasda sinirli yapisi var.
Insan kendini Kontröl edebilmeli. Cocuk degil sonucta
Tamam da kadını bunaltmış bende aynı şeyleri yaşıyorum. İnanın her şeyden alınıyoruz 8 ay oldu lohusalık depresyonun geçmedi. Bunu kimi hafif atlatır kimi ağır kendimizi kontrol edemediğimiz zamanlar oluyor hormonlar zaten tavan yaşlı diye hiç birşey söylenmeyecek mi ? Kasiyer yarında Başka bir annenin kalbini kırabilir

Benim annem dünyanın en sıcakkanlı insanıdır . Gittiği her esnaf tanır yolda yürümeyiz çünkü hep insanlarla konuşur . Bende tam tersi insan sevmeyen soğuk biriyim . Kimse bana müdahale edemez ben istemedikce. Annemle konuşurken benimle samimi olacağını düşünen insan bile birkaç cümle sonra anlar bende o yok . Mesafeli davranır . Güler yüzlü davranırım ama şu kadın benim karşımda olsaydı bana ilk kalın dediğinde ben cocugimu nasıl giydirmem gerektiğini bilirim sağolun yorum yapılmasından hoşlanmam der geçerim . Bu kadar basit . Bitti orada. Müdahaleci insan her yerde olabilir önemli olan karşıdaki kişinin tavrı . Kadın kanguru kullanımıni bilmiyor olabilir . Çocuğum olmadan önce bende gördüğümde çocukların sakatlanabilecegini dusunuyordum . Hiç alıp kullanmadım zarar vermeyecegini bildiğim halde . Bu teyze de kendince iyilik yapıyor tüm müdahaleci davranışıyla . Basit iki cümle .

Evet her yerde müdahale eden insanlar var iyi niyetliyse teşekkür ederim deyip geçiyorum kötü niyetliyse bişey demem surat ifademden belli olur zaten ama ısrarla uyarmasına rağmen yapıyorsa burda bir art niyet yok mu sizce de

evet bence de..
tesekkurler bibi <3
Çok güzel bundan sonra Alman marketine gidin . Türklerle muhattap olmayın madem . Zaten hazır yurt dışındasiniz . Ne gıcık bir tavrıniz var sizin ya .
Canim, Turk marketine hasretimden degil et kıyma hassasiyetimden gidiyorum. Gicik bir tavrim yok cevremde sevilirim, sen sevmesen de olur.
Hem kadın hem sen sıkıntılı gibisiniz.
Sen mutlak normalsin.
Bir sopa taşı yanında ,anlamayana iki yapıştırırsın .Öyle potansiyel var sanki sizde de.Kasiyer hadsiz siz tahammülsüz.Hayat çok zor geçer.
Kasiyer teyzeyle bir gelecek düşünmüyorum neyse ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…