Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de yok et kesimine hassasiyetim pek çok yerde yedim helal kesim olmayan, ama konu sahibi o eti ordan almak istiyorsa helal kesim istiyorsa kasiyerle anlaşamadı diye niye başka yere gitsin yav

Gitmesin tabi, herkes yerini bilsin edebiyle takılsın yakındaki yer varken neden konu sahibesi uğraşıp başka yere gitsin

İlk başta kadını kırmamak için için alttan almış ama o alttan aldıkça üstüne gelmiş ve sonunda patlamış konu sahibinin Hatası ilk başta terslememesi, ama o da nerden bilebilirdi işlerin bu raddeye geleceğini
Çok merak ediyorum siz anne misiniz ? Daha doğumdan 8 ay geçmiş bir kadın hassas olabilir her şeyden alınıyor olabilir bazıları bunu çok kafasına takar bazıları aman banane der evet bu kadar karışmak bizi yetersiz hissettiyor ve anneliğimizi sorguluyorlar diye düşünüyoruz çünkü bu dönemde çok alınganım maalesef
Evet had bilmeyenlerle iletişimi bıçak gibi kesmek gerekiyor. Ben olsam bi daha muhattap olmazdım o kadınla ne diye kendimi üzecem ama bazen çok bunaltıyorlar insan bir anda patlıyor

Övdüğü Almanlar’dan alışveriş yapar demişsin, konu sahibi Almanları o kadar övüyor olsa neden helal kesim et peşine düşsün
Evet övdüğünden alışveriş yapsın . Bir genellemeyle benim de dahil olduğum bir milleti gömüp başkasını yüceltemez. Bana bu müdahaleyi kendi annem yapamaz . Kadınla bu aşamaya gelen insan başkasıyla da sorun yaşar. Mesele alışveriş yapılan yeri değiştirmek değil net olmak . Size üçüncü kez yazıyorum bence kasiyer kadın haksız zaten . Hayatta en dayanamayacagim insan tipi ki bana ağzını açmaya cesaret edemezdi. Mesele konu sahibinin tutumunu duzeltmeyip konuyu bize getirmesi

Ben de aynı millete dahilim Türküm yani, gömdüğü bir yazı okumadım o yüzden bir şey diyemeceğim, ama biz de özellikle yaşlıların üzerine vazife olmayan konulara söz söylemesi olayı var biraz, en azından benim ailemin yaşlıları böyle diyeyim, bunu gömmek olarak söylemiyorum iyi niyetli eski bir alışkanlık, ama zaman değişti işte

Ben de aynı millete dahilim Türküm yani, gömdüğü bir yazı okumadım o yüzden bir şey diyemeceğim, ama biz de özellikle yaşlıların üzerine vazife olmayan konulara söz söylemesi olayı var biraz
Bana öyle geldi ve buna yorum yaptım . Her yerde buna denk geliyorum . Millet olarak bir aşağılık kompleksimiz var herhalde. Sürekli başkalarını övme bizdekini yerme olayı . Bir yanlış varsa kendinden başlayıp düzeltmek lazim. Yaşlı teyzeler ağzı olduğu için konuşurlar ve hiç kişisel sınır nedir bilmezler. Bunu hepimiz biliyoruz değil mi aynı fikirdeyiz. Sen bu çocukla konuşmuyor musun dediğinde size mi kaldı hanımefendi benim çocuğumla ne konuşup konuşmadığım der geçersin . O bir daha insanlarla böyle konusmamasi gerektiğini öğrenir . Yani bu kadar büyütülecek bir konu bile değilmiş hadsiz insan her yerden çıkar

Bu konuda haklısınız

Kadının ekmegınıle bıle oynayabılırsın. Belkıde attılar işten. Yaşıda büyük he dıyeceksın çok zor degıl. Burdada var sohbet etmeye calısıyor amca hıhı dıyıp bazende hiç duymamış hını yapıyorum. Kadın oruçmuş bıde.Allah kadıncagazın yardımcısı olsun

Kesinlikle. Önce insan kendine bakmali saygisizlik olmasin diye gulumsedim filan demiş. Gülümsemek bir saygi zorunlulugu degil Almanlar icin demiyorum mesafe olayina bu kadar hayran madem önce kendi o insanlar ne yapiyor ona bakacak. Saygi olsun diye yalandan gulumsemezler, sinirden catlarken yuzune gulumseme koyup sohbet hosuna gidiyor gibi cevaplamazlar.

Ben mesafeli bir insanim kimseye iş olsun diye gülüp durmuyorum özellikle sinirimi bozuyorsa gülmem ve o sekilde konusmam. Bunlar yetmiyor kadina o gun olan ruh hali hakkinda bilgi veriyor Kalca cikigi var dedi diye kabani acip ispat etmeye ugrasip var yok kavgasini benim kafam goturmezdi mesela.
Her gun giderken bugun nasil haddini bildirsem diye dusunecegim yere ben gitmem. Belki 20lerimin basinda olsam yapardim ama kimseye kavgayla bisey ogretecek kafada degilim artik. Sikayetimi eder bir daha da gitmezdim

Ben niye yer degistiriyorum kavga ederim daha iyi diyen de hakli aslinda. Ama ben kafami baya degistirdim.
Zen e ulaşacagim herhalde.

Ha bir gariban ajitasyonu eksikti.
Konuda her türlü duyar yapıldı bir ilki başardınız konu sahibi

Ha bir gariban ajitasyonu eksikti.
Konuda her türlü duyar yapıldı bir ilki başardınız konu sahibi
Yani ajitasyon değil. Konu sahıbı çok fazla atarlı gıderlı geldı bana. He denır gecılır. Zaten gereklı cevabı vermiş. Markette bagırmalar müdürler bunlara takılmadınız benımbyorumamı takıldınız

Yok ilgimi çekti konuyu ve yorumları okudum. Kadına millet sevgisinden girdiniz, oruçlu kadıncağız yazık oldudan çıktınız. Tebrik etmek istedim sadece konu sahibini, bu kadar çok duyar kasılacak mevzuyu bir konuda anlattığı için.

Hamburg’da yaşayan var mı arkadaşlar o kadar kısıtlı bir sürem var ki çikolatalarımı havalimanından alsam çok zarar eder miyim, konu değişsin biraz, ama sorum gerçek vallahi, yarın gideceğim

Ekmek-yaşlı-oruç kombosuyla kadını aklamışsınız. Konu sahibi de anne, annelik kutsaldır şah mat.

Bilemiyorum yaşın ilerledikçe insan pasif agresif olmaktan vazgeçmesi lazım .

Her disari çıktığımda hiç tanimadigim teyzeler ört bebegin ustunu diye uyarıda bulunuyor.malesef yaşlılar herşeye burnunu sokmaya bayılıyor.ben olsam hiç yüz vermez himmm der geçerdim.siz ona cevap vererek yolu acmissiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…