Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonunda siniri bozulan siz olmuşsunuz ama kadın sizden sonra başkalarıyla muhabbet etmeye devam etmiştir.

Kadın terbiyesiz az bile yapmışsınız da bu kadar diyaloga şuna buna gerek kalmadan da net şekilde ağzının payını verip şikayet edebilirdiniz ya da ısrarla sanki çok önemli gibi her gün aynı markete gitmeyebilirsiniz yani ordan çıkıp başka markete girdiğinize göre demek ki aynı mesafede tercih edilecek başka yer var siz huzursuzluktan mı besleniyorsunuz

Ben kesinlikle seni haklı buluyorum ama en baştan sınırını iyi çizemediğini düşünüyorum kadına karşı. O rahattır siz merak etmeyin deyip bitirmen lazımdı, devam ederse sadece gülümse ama donuk dur. Sen cevap verdikçe, açıklama yaptıkça sınır bilmeyen insanlar daha ileri gider, kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. Türk marketteki teyze senin iyi bir anne olduğunu düşünmese ne olacak, hayatında ne değişecek? Kadın samimiyetini kullanıp dozunu arttırdıkça arttırmış, böyle insanlar her yerde var onlara cevap hakkı vermemen lazım bi kere açıklama yaptığın an sınırlarını delip geçiyorlar.

Yani ikinci kasa açmadılar neredeyse sıra bana gelmişken açtılar. O saatten somra geçsem komik olurdu. Bu ilk vukuat olsa abartı tepki ama sürekli ama sürekli eleştiriyor
Yok ben size hak verdiğimi söyledim bazı insanlar çok düşüncesiz inşallah bir daha böyle bir durumda kalmazsınız

Ben burda size karşı yorum yapanların küçük çocuklarının olmadığını veya hiç dışarı çıkmadıklarını düşünüyorum. Düzenli olarak dışarı çıkıp her çıktığında birsürü saçma yorum dinlemek zorunda kalınca, hatta daha da ilerisi anneliğine çok biliyorlar gibi laf yiyince insanda sabır kibarlık felan kalmıyor. Ben artık uğraşmamak için muhatap olmuyorum cevap bile vermiyorum siz de öyle yapın

Ay aslında biz hep karşımızdakini kırmayalım diyoruz böylelerine sadece “sanane” deyip tersliceksin anca o dilden anlar bazıları

Hayir.
Muslumanim et kiyma alisverisi icin Turk marketine haftada 2 defa gidiyorum.
Oradan cikip Alman marketine gectim.
İstesem her gun giderim, sorun benim markete devamli gitmem degil kasiyer kadinin devamli bana terbiyesizlik yapmasi

Cok iyi soylemissiniz. Bir dahakine sizin gibi tepki gostericem. Cok tesekkurler

Ay aslında biz hep karşımızdakini kırmayalım diyoruz böylelerine sadece “sanane” deyip tersliceksin anca o dilden anlar bazıları
Evet bazen sanane demek gerekir, ben mesela o kadar açık ve net konuşamadığım için genelde gülümser geçerim, tipim de soğuktur biraz o da yardımcı oluyor

Haklısınız

Hayir.
Muslumanim et kiyma alisverisi icin Turk marketine haftada 2 defa gidiyorum.
Oradan cikip Alman marketine gectim.
İstesem her gun giderim, sorun benim markete devamli gitmem degil kasiyer kadinin devamli bana terbiyesizlik yapmasi
Alıntılarda gördüm kıyma olayını da yani kıyma öyle çat diye bayatlayan ya da her gün her gün kullandığımız bir şey değil ki hiç mi üşenmiyorsunuz ? Ben tek olduğum halde toplu alıp bölüp buzluğa atıyorum geçiyorum yani çok elzem bir şey değil ayrıca son cümlenize katılıyorum sizin devamlı oraya gitmeniz kadına bu densizlik hakkını vermiyor ama farkındasınız kadın densiz siz ne yaparsanız yapın densiz ben olsam hiç önünden geçmem kendimi germeye gerek yok

Hayat kendi vatanında dahi aşırı zorken gurbet ülkede geçim derdinde zaten zorbalanan insanların sizin sinirinize tahammül etmek gibi bir zorunluluğu yok . Birde senin ne haddine falan demişsiniz hayırdır maaşı siz mi veriyorsunuz ? Bence muhteşem yüzyıl dizisini fazla kaçırmıssiniz biraz azaltin .Veya siz alisveris yaptığınız için mi o market çalışıyor . Aşırı uslupsuz bir kadinsiniz . Asıl siz haddinizi bilin . Ek olarak da terapi alın bence buraya yazacak kadar takıntı etmişsiniz kafa iyi gözükmüyor burdan bakınca .

Trende otobüste postanede nerede olursanız olun Türkçe konuştuğunuzu anlayınca ölmüş babaannenizin kayınpederine kadar soruyorlar. Gençler böyle değil daha saygılı nazik ama kimse kusura bakmasın yaşlılar çok fazla soruyor çok mahreme giriyor. Ben çözümü Türkçe konuşmayarak buldum. Gençlerin olduğu yerde değil de yaşlı vs varsa hiç Türkçe konuşmuyordum. Yalnız Alman marketlerinde de dana eti kuzu eti satılıyor. Dini açıdan bakıyorsanız niye oradan almıyorsunuz? Hepsi aynı yerde kesilip paketlenmiyor ki. Cumartesi 5'e kadar açık marketler. Size tavsiyem alışveriş arabası alın (einkaufswagen) Bisiklete biniyorsanız arkasına fahradanhänger takıp hem bebeği hem eşyaları taşıyabilirsiniz.

Kasiyer için gurbet geçim derdi felan diyorsunuz da konuyu açan hanımefendi de oraya gezmeye gitmemiş

Bir donem bekledigim durakta bir kadin boyle herkese dadanmisti bana ilk sorusu nerde oturuyorsun hemsiremisin oldu size ne yabanci birine evimin adresini mi vereyim dedim muhabbet ediyorum dedi ben yabanciyim benimle etmeyin dedim kesti sesini. Bazen cok kucuk cevaplari en basta vermek lazim gun sonunda uzulen biz oluyoruz

Ben sizi hic de haksiz bulmadim. Ben de sinirlenirdim, kizardim ama kendi kendime.
Kendi iyiliginiz icin boyle insanlarla minimum duzeyde tutun iletisimi. Bebegin bacagi cikar vs dediginde onun rahati iyi der gecerdim. Kabanimi acip ona bisey ispatlamakla ugrasmazdim. Sonra sizin caniniz sikiliyor, gununuz kotu geciyor. Kendimiz icin yapabilecegimiz en iyi sey, insanlari okadar da onemsememek, hele boyle dis kapinin mandali bile olmayanlari.
Sikmayin caninizi, haksiz oldugunuz bir durum yok. Baska Turk market var mi yakinlarda? Oralara gitseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…