Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseyle samimi diyalog kurmak zorunda değilsiniz. Zaten tavırlarınızla belli etmişsiniz mesafe istediğinizi. Israrla size laf atan oymuş. Yapacak bişey yok. Ben bu kadar büyük tepki vermezdim ama yine de olan olmuş.
Agzina saglik.
Ya dun zaten tepki vermedim ama esek olan anlar, bu kadin benim yorumlarimdan hoslanmiyor surati dustu der.
Bugun de tartismaya gitmedim. Bebegime kiyma almayacak olsam gitmezdim zaten. Laf da atmadim. Dun seni sinirlendirdim mi diyor, evet diyorum ama ben hakliydim diye hala devam ediyor. Biktim artık bana da geldiler

Türk markette böyle ya, bizde de çok fazla muhabbet oluyor ben sevmiyorum bu kadar samimiyet. O yüzden ayda yılda bir dolu bir alışveriş yapmaya giderim, diğer marketlerde bulamadığım her şeyi stoklar sonra günlük haftalık alışverişe yerel marketlere giderim. Sevmediğim muhabbetlere de çok cevap vermem gülümser kafa sallar geçerim. Bence gereksiz uzatmışsınız ne bileyim o ayakları sarkıyor muhabbetinde açıp göstermenize gerek yoktu ben olsam çocuğum çok rahat der geçerim.

Dün yaşanan olayın üstüne bugün niye aynı kadının kasasına girdiniz ki ? Kasalar dediğinize göre birden fazla kasa varmış. Diğer kasalardan birinin sırasına girseydiniz.
Şermin o kadın vardı sıra baya uzundu. Eşyalarımı dizdikten sonra ikinci kasayı açtılar. O saatten sonra kasa değiştirsem bariz tepki olurdu. Ben uzatmak istemedim

Ay kusura bakmayın ama gulesim gelditm ben sizin kadar sinirli değilim ama istemediğim bir kişi de bana bu kadar samimiymis gibi davransa bende ters yapardım bi zaman sonra inatlasmis sanki sizinle biraz

Boş ver yavrum biz böyleyiz işte her yerde boşboğazlık zirvede biliyorsun, burada da aynı şeyler oluyor kasada o varsa alışveriş yapma bence..

Almanlar kiyma yemiyor mu? Türk marketlerinde mi var sadece kiyma. Sevmeyen insan cozumu bulur.
Yaşlı teyze sussa millete burun sokmasa daha iyi olmaz mı? Ben niye gittiğim marketten vazgeçeceğim ki?

Yok kiz ne egosu.
Şöyle düşün, bir sene boyunca her seni gördüğünde çocuğunla alakalı seni eksik hissetirecek bir şey söylüyor. Asla iyi bir şey yok. Her marletten çıktığımda artık kendimi suçluyordum. Benannelik yapamıyorum diye sorguluyordum kendimi

Ay kusura bakmayın ama gulesim gelditm ben sizin kadar sinirli değilim ama istemediğim bir kişi de bana bu kadar samimiymis gibi davransa bende ters yapardım bi zaman sonra inatlasmis sanki sizinle biraz

Türk'ü Alman'ı yok bu işin aslında ama işte bizde aşırı bir müdehale var. Ben bebeğimi tek büyütüyorum her şeyi yardımsız yaptım. Bu kadın her seferinde öyle iğneliyor ki artık he deyip geçemiyorsun.

Yok valla direkt var bizim Türkler kadar patavatsız her şeye karışan yoktur kellemi koyarım ortaya. Hastanede bile çocuğa maşallah diyip arkasından çok giydirmişsin diyen oldu yani var bizde var

Diyorum kikelomo o son nokta açıp göstermek sussun diye. Durmadan konuşuyor asla susmuyor. Bebeğine kalın giydirmişsin hava sıcak diyor hava -10, yok diyorum hayır diyor kalın. Yani iyi niyet değil kadın her markete gittiğimde gerçekten mobbing uyguluyordu sadece anneliğimle ilgili olumsuz yorumlar. Bir senedir devam eden eleştiriler. Beni artık boğdu yaşlı çalışan iyi niyet vs toleransım kalmadı

Yok valla direkt var bizim Türkler kadar patavatsız her şeye karışan yoktur kellemi koyarım ortaya. Hastanede bile çocuğa maşallah diyip arkasından çok giydirmişsin diyen oldu yani var bizde var
Var gerçekten.
İnsan hakikaten dayanamıyor.
Had sınır tanımıyoruz.

Saglikli degil ya da samimiyetin afedersiniz b.kunu cikartmis ,kalca cikmis falan goz göz degil mr sanki,merhaba derken guler yuz gosterin kafi ,soru sormasinlar mesafe candir ,

Sosyalleşmek karşılıklı istekle olan bir eylem. İnsan herkesle etkileşim içinde olmayo tercih etmeyebilir. Bu kişinin asosyal olduğunu göstermez. Normal bir konuda bu tavırda çok sağlıklı değil

gulme artik aglicaktim her seferinde bu sefer neyi elestirecek diyordum icimden.
Toplu alisveris yapalim dedim esime ama vakti yok burada marketler kapandiginda esim isten yeni cikmis oluyor haftasonu da kapali. Yani alisveris tamamen bende. Bebekle çok taşıyamıyorum. Yani haftada bir muhakkak bu kadından bir şey duyup sinir oluyordum bugun artık geldiler

Sosyalleşmek karşılıklı istekle olan bir eylem. İnsan herkesle etkileşim içinde olmayo tercih etmeyebilir. Bu kişinin asosyal olduğunu göstermez. Normal bir konuda bu tavırda çok sağlıklı değil
Katiliyorum iki sohbet edelim diye actim. Hatali da olabilirim 8 aydir uyumamis bebegine 15 dk bile yardim almadan yetmeye calisan bir anneyim. Zaten kavgaci oldugumu bastan kabul edip torpulemeye calisiyorum

Şermin o kadın vardı sıra baya uzundu. Eşyalarımı dizdikten sonra ikinci kasayı açtılar. O saatten sonra kasa değiştirsem bariz tepki olurdu. Ben uzatmak istemedim
Aynen öyle yapmalıydınız. Sizinki biraz biraz bile bile lades olmuş. Biriyle iletişim kurmak istemiyorsaniz ve kişi hiçbir bağınızin olmadığı biriyse bunu çok net bir saekilde belli etmek gerekir ve bunda yanlış bir şey yok.

Ben size hak verdim benimde 8 aylık bebeğim var insanlar gerçekten bunaltıyor herkes her şeyi çok biliyormuş gibi sürekli yorum yapıyor. Sadece ben olsam iilaki o markete gideceksem başka kasayı beklerdim. O kadınla muhattap olmazdım bişey söylediğinde He He der geçerdim. Ama sizde bunalmışsınız sürekli bebeğimizi düşünüyoruz en iyisini yapmaya çalışıyoruz bi de bu tür insanlarla uğraşıyoruz insan bazen delirecek duruma geliyor

Neden kaçayım ki? Muhatap olmak istemiyorum ve benim sıram neredeyse geldiğinde ikinci kasa açıldı artık komik olurdu. Ayrıca ben tek kelime etmedim. Herkes işini yapsın dedim içimden. Konuyu açıp hadsizliğini devam ettirem sonra da bana laf sokmaya çalışan o. Neden susayım

Bu arada kangurudan ayaklarinin sarkmasi degil m seklinde durmasi gerekiyor, yani siz dogru tutuyorsunuz anladigim kadariyla.

Neyse benimde yaşadığım yerde bu sekilde muhatap olmayi sevmedigim ama israrla muhatap olan bir esnaf amcamiz var, isin kotusu mecburum bulunduğum yerdeki tek mandira kendisi.

Gecen kizi krese biraktim bebek arabasiyla servise veriyorum, yolu uzatip mandiraya geciyorum, bana bebek arabasi niye bos diye sordu (kizlarimi biliyor), kizi okula gönderdim simdi eve donuyorum dedim.

Ha bende yolda kizi cope attin sandim, dedi gulerek.

Şoka girdim

Bi sure dusundum cidden ne desem diye, yani adam resmen ulti atti bana, iliklerime kadar gerildim kavga etmeyi de hic sevmem, sadece soyle diyebildim, bu sacma espriyi yasiniza veriyorum, lutfen bir daha cocugumu espri malzemeniz yapmayın kalbinizi kirarim.

Karisi ozurdiledi, kizim emekli olduktan sonra böyle nalet bi adama donustu bu, sen bize sirt donme yasliligina ver dedi.

Sizin yasli kasiyer teyzede muhtemelen market sahibinin anasi falandır, yoksa coktan atilirdi isten.

Yani ikinci kasa açmadılar neredeyse sıra bana gelmişken açtılar. O saatten somra geçsem komik olurdu. Bu ilk vukuat olsa abartı tepki ama sürekli ama sürekli eleştiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…