bn de o bayanla görüşüyorum ebru çok ilgileniyor sağolsun. geçen ay öğrendim iice nasıl olduğunu bu ay arada rahatsz ederm onu . Ovulasyonda takıldığın nokta olursa sorablrsn bana da cnm. Tavsiyem her gün bi tane ve aynı saatte yap. öğlen 12-4 arası yap. 10 dk bekle o gerçek sonuç oluyormuşHadi bakalım hakkında hayırlısı
Ben youtube de bir bayan var ondan yardım rica edicem sende onu dinle takip et çok güzel yol gösteriyor
Nasil gecti muayne cnm. Ne oldu1 yumurtam oldu sadece evet ne guzel tesadüf :) ben hala bekliyorum muayne için çok.yogun
Benimde 18 ve 20 mm boyutunda 2 yumurtam var..rahim duvari biraz ince dedi 8 mm moralim bozuldu neden kalinlasmaz kiBenm reglm 14. Gunu bugun kizlar. Sagda 18 ve 19 mm iki tane yumurtam buyumus bakalim hayirlisi
Unuttum soylemeyi yarin sabah ovitrelle olucamBenimde 18 ve 20 mm boyutunda 2 yumurtam var..rahim duvari biraz ince dedi 8 mm moralim bozuldu neden kalinlasmaz ki(
Bende detaylı detaylı dinledim daha yengi regli oldum bitsin bismillah diycem bakalım hayırlısıbn de o bayanla görüşüyorum ebru çok ilgileniyor sağolsun. geçen ay öğrendim iice nasıl olduğunu bu ay arada rahatsz ederm onu . Ovulasyonda takıldığın nokta olursa sorablrsn bana da cnm. Tavsiyem her gün bi tane ve aynı saatte yap. öğlen 12-4 arası yap. 10 dk bekle o gerçek sonuç oluyormuş
ahaha ekim grubundan bir gelende ben olayım bat 8 kasımEkim grubundan yatay geçişle geldim10kasım bende yazın
Ikiside ayni yumurtalikta mi. Bugun senin kacinci gunun. 17 . Gune kadar kalinlasir o daha uzme caniniBenimde 18 ve 20 mm boyutunda 2 yumurtam var..rahim duvari biraz ince dedi 8 mm moralim bozuldu neden kalinlasmaz ki(
Ayrı galiba cnm çünkü bayağı aradı bakındı bulabilmek için :) daha 11.gün umarım kalınlaşır..yarın 12. Gun iğneyi de vurucam sabab gerisi allaha emanet..çok zorlu bu süreç allah hepimize sabır ve güç versin emeklerimizin karşılığını aliriz insalahIkiside ayni yumurtalikta mi. Bugun senin kacinci gunun. 17 . Gune kadar kalinlasir o daha uzme canini
Benm 14. Gun anca 19 mm olmus. Senin 11. Gune gore iyi boyutlardaAyrı galiba cnm çünkü bayağı aradı bakındı bulabilmek için :) daha 11.gün umarım kalınlaşır..yarın 12. Gun iğneyi de vurucam sabab gerisi allaha emanet..çok zorlu bu süreç allah hepimize sabır ve güç versin emeklerimizin karşılığını aliriz insalah
Onun için mi veriliyor??Estrofemi bende kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırmak için :s
Nisandan beri ayları dolandım geldim. İnşallah bu soonnn olsun bu sooonnnnnahaha ekim grubundan bir gelende ben olayım bat 8 kasım
Benim hep erkenden buyuyo yumurtalar ama işte rahim duvari ince kaliyo biraz..8.2 mm senin kaç oda önemli bebeğin tutunması icinBenm 14. Gun anca 19 mm olmus. Senin 11. Gune gore iyi boyutlarda
Evet cnm estrofem rahim duvarini kalınlaştırmak için kullaniliyorOnun için mi veriliyor??
Nisandan beri ayları dolandım geldim. İnşallah bu soonnn olsun bu sooonnnnn
İnşallah faydası olur. Hayırlı haberlerimize inşallahEvet cnm estrofem rahim duvarini kalınlaştırmak için kullaniliyor
Bilmem rahim hazir dedi sadeceBenim hep erkenden buyuyo yumurtalar ama işte rahim duvari ince kaliyo biraz..8.2 mm senin kaç oda önemli bebeğin tutunması icin
aramıza hoş geldn tatlım. Kimyasal bn de yaşadım ama ? bilemiyorum bide kmyasaldan sonra vücudum değişik reaksiyonlar gösteriyor mesela bu ay reglim çok erken geldi. Reglim biteli 3 gün oldu. Bugün sanki tekrar hasta olacak gibi hissediyorum.bat 1 kasım ben de şööyle sıkışayım araya bi yere kaynak yapayım
geçen ay kan testi yaptıramadığım için tam emin olmamakla beraber, sanırım henüz yeni oluşmuş kimyasal gebelik yaşadım. yani testte 2 kez silik gördüm sonra adet oldum. kimyasaldan sonra hemen hamile kalınır diyorlar bakalım nasıl işlicek bizde
ekledm cnm seni deEkimin ortasına geldik kızlar. Kasım ayı yaklaşıyor. Bat'ları alalım. Bu ay ben aslan pençesi çayı içmeye başladım. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Ayrıca inofolic combi içiyorum folik asit olarak. Bir de ovulasyon takibi yapacağım. Sizler napiyorsunuz bilgi alışverişi yapalım.
BAT'lar
*nyks_42 10 Kasım
* @sekerportakali_m 29 Ekim
* @Vuslat ne zaman 11 Kasım
* @Gezi92 31 Ekim
* @My heaven 9 Kasım
* @Gulmet3 2 Kasım
* @10N 12 Kasım
* @embytn 31 Ekim
* @Busrayld 24 Ekim
* @mimice 3 Kasım
* @Seda_gul 31 Ekim
* @emineee_e 20 Ekim
* H Hatticeee32 10 Kasım
*SeevKaad 1 Kasım
* @giustizia____ 28 Ekim
*patiliseker 28 Ekim
* @posterior 9 Kasım
* @17platon17 26 Ekim
* @15yusra11 1o Kasım
* @Neic 9 Kasım
* @BONCUK23 29 Ekim
* @Valensiya 25 Ekim
* C chatlak_anne 10 Kasım
* @blondgunes 27 Ekim
Inşallah canimOnun için mi veriliyor??
Nisandan beri ayları dolandım geldim. İnşallah bu soonnn olsun bu sooonnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?