Amh 2li kusur bişeydi cnm dr normal dedi..6 senedir korunmadim ama 2 senedir tedavi oluyorum..2 gebelik oldu ama düşük oldu..oda araştırıldı kanda pıhtılaşma varmış kayıplar o yüzdenmiş..6 kez klomen ovitrelle tedavisi oldum 2si olumlu 4unegatif..şimdi 2. Ayim femara kullanıyorum bugün öğleden sonra kontrolüm var bakalim ovitrelle olmak için uygun mu :) senin tedavin nasıl yurutuluyoPeki 6 senedir ne tedavilerin oldu. Amh degern nasil
@Vuslat ne zaman brokoli kuri ne anlatır mısınız çabuk :)Bende denemek istiyorum brokoli kürü unutmazsam :)
Benimde femarada ilk ayim. Benimde ogleden sonra kontrolm var cnm ne guzel tesaduf. Gecen ay kac yumurtan gelisti femra ileAmh 2li kusur bişeydi cnm dr normal dedi..6 senedir korunmadim ama 2 senedir tedavi oluyorum..2 gebelik oldu ama düşük oldu..oda araştırıldı kanda pıhtılaşma varmış kayıplar o yüzdenmiş..6 kez klomen ovitrelle tedavisi oldum 2si olumlu 4unegatif..şimdi 2. Ayim femara kullanıyorum bugün öğleden sonra kontrolüm var bakalim ovitrelle olmak için uygun mu :) senin tedavin nasıl yurutuluyo
İnşallah diyelim canım Rabbim ol derse neden olmasın. Benim de senle aynı galiba çünkü dünden beri kasıklarımda hafif şişlik ağrım var akıntımda iki gündür yoğun . Bugün de bel ağrım çıktı başıma. Bekleyelim bakalımMuhttemelen ovülasypnum ya dün ya bugün.dün eşimle birlikte olduk ama bi hafta ayrıyız.sperm içimde yaşar da tutar mı acaba
tabiki de cnm ... herkese açık :)Sadece Kasim ayi icin mi liste? :)
1-2 ay ara verip Ocaktan itibaren insallah calismalara baslayacaklar da katilabilir mi?
Aldm cnm adetmn 4. Günü başlayacam
@Vuslat ne zaman brokoli kuri ne anlatır mısınız çabuk :)
1 yumurtam oldu sadece evet ne guzel tesadüf :) ben hala bekliyorum muayne için çok.yogunBenimde femarada ilk ayim. Benimde ogleden sonra kontrolm var cnm ne guzel tesaduf. Gecen ay kac yumurtan gelisti femra ile
Benimde aynı 9 kasım Perşembe hsg çekilecek sonra sonuca göre tedavi planı çekilecek hakkımızda hayırlısı olsunBenim bat 9 kasım kızlar aşılama yaptirıyorum bu ay inşallah tutar
henüz belirtim yok cnm bnm . ama dün beyaz akıntım oldu oysa yumurtlamama daha çok var ? Anlam veremedimBelirtilerini yaşayanlar paylaşsın kızlar sayfamız hareketlensin :)