- 11 Şubat 2013
- 950
- 672
Belli olmaz canım belki de bir kaç kez Yapıyorsundur yumurtlama. Sen tarihe bağlı kalma günaşırı ilişkiye devamhenüz belirtim yok cnm bnm . ama dün beyaz akıntım oldu oysa yumurtlamama daha çok var ? Anlam veremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz canım belki de bir kaç kez Yapıyorsundur yumurtlama. Sen tarihe bağlı kalma günaşırı ilişkiye devamhenüz belirtim yok cnm bnm . ama dün beyaz akıntım oldu oysa yumurtlamama daha çok var ? Anlam veremedim
bir kere yumurtlama yaşanır amaBelli olmaz canım belki de bir kaç kez Yapıyorsundur yumurtlama. Sen tarihe bağlı kalma günaşırı ilişkiye devam
Canım ben yanlış mı biliyorum, bilmiyorum ama bazen iki kez yaşayanlar olabiliyor diye okumuştum.bir kere yumurtlama yaşanır ama
cnm bir adet döneminde
amin cnm . bi gelemediler .. gözlerimiz yollarda kalmadı, aktı o yollara. rabbim tez zamanda nasip etsnkasımda aşk başkadır diyorsun ,
bebek aşklarımız gelsin inşallah
Benim 10 kasımKızlar bat eklemediğim varsa söyleyebilir. Son gelenleri ekledim.
Herkese iyi haftalar. İnşallah bat'ları yaşamayacağımız haftalar olur
yok cnm bi kere yaşanır.. aman dikkat et takip et yumurtlamanıCanım ben yanlış mı biliyorum, bilmiyorum ama bazen iki kez yaşayanlar olabiliyor diye okumuştum.
hoşgeldin cnm yeni sayfa yeni umutt hyrlısııİşte beklediğim sayfa her ay bir sonraki aya kalan hayallerim için yine geldik bu sayfalara
İnşallahh cnmm Hoşbuldukkhoşgeldin cnm yeni sayfa yeni umutt hyrlısıı
cnm senn bat'ını da yazabilirizkasımda aşk başkadır diyorsun ,
bebek aşklarımız gelsin inşallah
cnm senn bat'ını da yazabiliriz
bnmki de değişken olsun yazalım nasip.değişebiliyor 27 /10 diyelim
bnmki de değişken olsun yazalım nasip.
inş nazar boncuklarının karşısı hep dolarrEkimin ortasına geldik kızlar. Kasım ayı yaklaşıyor. Bat'ları alalım. Bu ay ben aslan pençesi çayı içmeye başladım. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Ayrıca inofolic combi içiyorum folik asit olarak. Bir de ovulasyon takibi yapacağım. Sizler napiyorsunuz bilgi alışverişi yapalım.
BAT'lar
* nyks_42 10 Kasım
* @sekerportakali_m 29 Ekim
* @Vuslat ne zaman 11 Kasım
* @Gezi92 31 Ekim
* @My heaven 9 Kasım
* @Gulmet3 2 Kasım
* @10N 12 Kasım
* @embytn 31 Ekim
* @Busrayld 24 Ekim
* @mimice 3 Kasım
* @Seda_gul 31 Ekim
* emineee_e 20 Ekim
* @Hatticeee32 10 Kasım
* @SeevKaad 1 Kasım
* @giustizia____ 28 Ekim
* @patiliseker 28 Ekim
* @posterior 9 Kasım
* @17platon17 26 Ekim
* @15yusra11 1o Kasım
* @Neic 9 Kasım
* BONCUK23 29 Ekim
* @Valensiya 25 Ekim
* C chatlak_anne 10 Kasım
* F flower world 27 Ekim
bn de kmyasal yaşadım cnm . ovulasyon kullanmaya başladım geçen ay. bu ay da kullanacam bu gün başladım bakalım tekrarBen bu ay ovülasyon testi kullanıcam birde bunu deneyelim diyorum Gerçi ben 2 kere kimyasal yaşadım hamile kalabiliyorum ama tutunmada sorun oluyo belki bu ay olmaz diye umutlu deniycem
Hadi bakalım hakkında hayırlısıbn de kmyasal yaşadım cnm . ovulasyon kullanmaya başladım geçen ay. bu ayda kullanacam bu gün başladım bakalım tekrar