- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 36
Tamamdır canım. Ben tedavi görüyorum. Yumurta takibi yapılıyor.Bende bendebat larımız da aynıymış canm şuan reglim bitsin 3. günü ovu testine başlıycam ben
Tamamdır canım. Ben tedavi görüyorum. Yumurta takibi yapılıyor.
Belirtin ne oluyor canım yumurtlama zamanı benim de bugün 12. Gün bir tek akintim var ama o iki üç gündür var zatenFemra deneyenler kac yumurtaniz gelisti. Ben bugun 13. Gunum yarn kontrole gidecegm. Zaten saglikciyim bi baktirayim. Ama hic kasik masik agrimiyor bende
Ay evet cnm oldum olmadı malesef :) bu Ay yine kullandım yarın kontrol varkiz neoldu sen femara mi ne kulllaniyodun ne oldu canim ignede olduydun galiba
Benim geçen ay 1 yumurta oluştu.. bakalım yarın 11.gunum ne durumdalar :)Femra deneyenler kac yumurtaniz gelisti. Ben bugun 13. Gunum yarn kontrole gidecegm. Zaten saglikciyim bi baktirayim. Ama hic kasik masik agrimiyor bende
Akintin varsa şeffaf yumurta çatlıyor demek cnm ilişki olsun hadi hayırlısı:)Belirtin ne oluyor canım yumurtlama zamanı benim de bugün 12. Gün bir tek akintim var ama o iki üç gündür var zaten
Dün akşam 11. Günüydü duş alırken fark ettim şeffaf yumurta aki gibiydi bir dega geldi bugün günlük ped var baya sarı akintim var ıslaklık hissettiriyor acaba yumurtlamam erken olabilir mi neyse iki gündür çalışıyordum devam edim o zaman boş gecirmeyelimAkintin varsa şeffaf yumurta çatlıyor demek cnm ilişki olsun hadi hayırlısı:)
hayirlisiAy evet cnm oldum olmadı malesef :) bu Ay yine kullandım yarın kontrol var
Evet yumurtlama olmuş olabilir bol bol değerlendirin inşallah olur :)Dün akşam 11. Günüydü duş alırken fark ettim şeffaf yumurta aki gibiydi bir dega geldi bugün günlük ped var baya sarı akintim var ıslaklık hissettiriyor acaba yumurtlamam erken olabilir mi neyse iki gündür çalışıyordum devam edim o zaman boş gecirmeyelim
Aynen hayirlisi cnm saol..sen napiyosun ne durumdasinhayirlisi
Sorunun ne? Estrofem kullanıyorum rahmi hazırlıyormus. Sen ne kullanıyorsunBenim tedavim yok canm ilaç kullanıyorum rahim gelişmesi içinTabi bana da Temmuz ayından önce yumurta takibi felan yapıldı
Estrofemi bende kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırmak için :sSorunun ne? Estrofem kullanıyorum rahmi hazırlıyormus. Sen ne kullanıyorsun
ayni ne olsun. ader olmadim 2. adet gunum geldi bebek yok doktor sokturucu verdi. 3 ay bi kendi haline birak dedi olmazsa bakariz dedi. ve ilac bitti hala daha olmadim dr stresten dir dediAynen hayirlisi cnm saol..sen napiyosun ne durumdasin
Evet strestte etkiliyo adeti..ilaclarin etkisi 2 3 ay sürdüğü için tedaviye ara versende kendiliğinde olma şansı çok yüksek..inşallah olur kafayida biraz rahat bırakmak lazım ama beceremiyoruz ki :'(ayni ne olsun. ader olmadim 2. adet gunum geldi bebek yok doktor sokturucu verdi. 3 ay bi kendi haline birak dedi olmazsa bakariz dedi. ve ilac bitti hala daha olmadim dr stresten dir dedi
Iyi pazarlar cnm :)Kızlar inş yeni gelenlerin batlarını ekleyecem şu an dışardayım . Herkese iyi pazarlar
Sorunun ne? Estrofem kullanıyorum rahmi hazırlıyormus. Sen ne kullanıyorsun
Cikolata kistiBende rahim küçüklüğü var doğuştanEşimde sorun yok. Sizin neyiniz var ?